2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230

canım hoşgeldin aramıza.

düşük sebeplerin kan pıhtılaşması mıymış senin? 2. de kullanmış mıydın clexane türevi bişi?

2 hafta sonra gitcem cnm, sonuclarım cıktı bıde dunkuler onları sormak ıcın ararım belkı
Progestan olmasa bile crınone jel var daha etkili be yan etkileri daha az tavsiye ederim canım düşük geçmişin yada düşük riskin olmasa bile veriyor dr lar be 2 haftadır sabah akşam kullanıyorum inşallah bu sefer herşey güzel olur

Saol canım, 4000lik yapıyorum, coraspin cleane folide nutrivid d kullanıyorum, sen neler kullanıyorsun.
Bende 6000 lik kullanıyorum canım coraspine hamile kalmadan kullandım 3-4 ay dr kesti gebeliği öğrenince kanama alanı yapabiliyor iğne yeterli dedi. Folidoce kullanıyorum birde sabah akşam crınone jel kullanıyorum şimdilik bakalım hayırlısı

wendy ikisi de erkek bakalım seri değişecek mi evdeki erkek sayısı çoğunluğu koruyacak mı çin takvimi erkek Rus takvimi kız diyor bakalım kısmetiyle gelsin sağlıklı olsun da

canım hoşgeldin aramıza.

düşük sebeplerin kan pıhtılaşması mıymış senin? 2. de kullanmış mıydın clexane türevi bişi?
2. den sonra genetik test yaptırdım canım risk varmış bi gen homozigot 1 de pai 4g 5g çıktı yani ikisinde de hiç bir ilaç vermediler progestan bile 2. tam düşük başlamış proluton iğne vurduruyor ilaç veriyor haliyle bir etkisi olmadı.

hayırlsıı canım aynen, sende pıhtılasma varmı

anldım canım, bendee 2 gende heterozigot var bırde pai 4g 5g bendede ama coraspin için 31. haftaya kadar kullancan dedı.

ıgneye yenı basladım suresını bılmıyorum ama bır sıkınıtısı yok sanırım baya kısı kullanıyor, bana progestan vermedı sen keseyı gordnmu

Aramızda 10 gün var canım :)

O hastanelerde iyi insallah bulursun iyi bir doktor. Benim 6 haftalik suan. Hayat hastanesinde de fatih beye gidiyorum. Allah yardimcimiz olsun..saglikla kucagimiza alalim insallah.

wendy ikisi de erkek bakalım seri değişecek mi evdeki erkek sayısı çoğunluğu koruyacak mı çin takvimi erkek Rus takvimi kız diyor bakalım kısmetiyle gelsin sağlıklı olsun da

aynen sağlıkla gelsinler de, cinsiyet çok önemli değil. Allah hayırlı evlat versin :)

evet düşük başlayınca durdurmak zor inşallah sağlıkla kucağına al canım.

Aramızda 10 gün var canım :)

şimdilik 10 gün :) bakalım doğumda nasıl olacak :)

Varmış mthfr homozigot pai 4g 5g çıktı 4,5 yaşında bir oğlum var onda sorunsuz bi gebelik yaşadım geçen sene 2 düşük işte bakalım şimdi de iğne ilaç jel ne varsa kullanıyorum

benımde bu sene 3 defa ard arda kımyasal gebelık oldu, muhtemelen doktor o nedenle rıske atmak ıstemıyor.Nasip olursa ilk bebeğim olcak

O hastanelerde iyi insallah bulursun iyi bir doktor. Benim 6 haftalik suan. Hayat hastanesinde de fatih beye gidiyorum. Allah yardimcimiz olsun..saglikla kucagimiza alalim insallah.
Amin canım inşallah Fatih bey yeni gelmiş sanırım bi ark söyledi ilgili bi dr mu peki muayene ücreti nekadar olmazsa arada giderim bende hiç belli olmuyor dr izinde oluyor randevu bulamıyoruz yedek te olsa bi dr iyi olur

Keseyi gördük 5+0 da çok şükür canımm birdahaki kontrol 5 Eylül benimde senin kaybın oldumu hiç nasıl öğrendim kan pıhtılaşması nı ? Belkide ben hep kanamayla düşük yaşadığım için kesmiştir coraspine i bilemiyorum ki?

kizlarrr çok şükür evimi tasifim dun ilk defa yeni evimde uyudum eski ev toparlandiya artik buraya yavaş yavaş yerlesirim insallah. cok yoruldum heryerim agriyor cok korktum bu surecte birsey olur bebege falan diye ama rabbim korudu

wendy cuğum beni de ekler misin? Yaş 32, İstanbul, öğretmen, sat 26 haziran, doğum 3 nisan, ilk çocuk inş, kalp atışı duyuldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…