2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Hayırlı olsun öncelikle canım kaçlık iğne yapıyorsun birde ilaç olarak neler kullanıyorsun ? Maalesef yanma morarma yapıyor herzaman olmasa da bende 2 haftadır kullanıyorum tam alışmış sayılmam. Göbekten yapıyorum elimle deriyi kavrayıp iğneyi batırınca ilacı yavaş yavaş enjekte ediyorum diğer elim hala kavradığım deriyi sıkıyor bırakmıcaksın sonra güvenlik kapağı atıyor çekiyorum bi 10 dk pamukla bastırıyorum. Böyle şimdilik ilerde napalım bilemiyorum

canım hoşgeldin aramıza.

düşük sebeplerin kan pıhtılaşması mıymış senin? 2. de kullanmış mıydın clexane türevi bişi?

2 hafta sonra gitcem cnm, sonuclarım cıktı bıde dunkuler onları sormak ıcın ararım belkı
Progestan olmasa bile crınone jel var daha etkili be yan etkileri daha az tavsiye ederim canım düşük geçmişin yada düşük riskin olmasa bile veriyor dr lar be 2 haftadır sabah akşam kullanıyorum inşallah bu sefer herşey güzel olur

Saol canım, 4000lik yapıyorum, coraspin cleane folide nutrivid d kullanıyorum, sen neler kullanıyorsun.
Bende 6000 lik kullanıyorum canım coraspine hamile kalmadan kullandım 3-4 ay dr kesti gebeliği öğrenince kanama alanı yapabiliyor iğne yeterli dedi. Folidoce kullanıyorum birde sabah akşam crınone jel kullanıyorum şimdilik bakalım hayırlısı

wendy wendy ikisi de erkek bakalım seri değişecek mi evdeki erkek sayısı çoğunluğu koruyacak mı çin takvimi erkek Rus takvimi kız diyor bakalım kısmetiyle gelsin sağlıklı olsun da

canım hoşgeldin aramıza.

düşük sebeplerin kan pıhtılaşması mıymış senin? 2. de kullanmış mıydın clexane türevi bişi?
2. den sonra genetik test yaptırdım canım risk varmış bi gen homozigot 1 de pai 4g 5g çıktı yani ikisinde de hiç bir ilaç vermediler progestan bile 2. tam düşük başlamış proluton iğne vurduruyor ilaç veriyor haliyle bir etkisi olmadı.

Bende 6000 lik kullanıyorum canım coraspine hamile kalmadan kullandım 3-4 ay dr kesti gebeliği öğrenince kanama alanı yapabiliyor iğne yeterli dedi. Folidoce kullanıyorum birde sabah akşam crınone jel kullanıyorum şimdilik bakalım hayırlısı

hayırlsıı canım aynen, sende pıhtılasma varmı

2. den sonra genetik test yaptırdım canım risk varmış bi gen homozigot 1 de pai 4g 5g çıktı yani ikisinde de hiç bir ilaç vermediler progestan bile 2. tam düşük başlamış proluton iğne vurduruyor ilaç veriyor haliyle bir etkisi olmadı.

anldım canım, bendee 2 gende heterozigot var bırde pai 4g 5g bendede ama coraspin için 31. haftaya kadar kullancan dedı.

ıgneye yenı basladım suresını bılmıyorum ama bır sıkınıtısı yok sanırım baya kısı kullanıyor, bana progestan vermedı sen keseyı gordnmu

canım ben 5 yıl önce devlet hastanesi ile doğumevi birleşmeden önce doğumevinde çalışıyodum, o yüzden doğumevinde doç.dr. gökhan açmaz'a gidiyorum. doktorlarla hemşirelerle tanışık olduğum için benim evim gibi orası. ülkü hanımla da daha önce çalışmıştık memorial deki, çok iyi ilgilidir. sadece ben memorial'in doğumdaki bakımını beğenmemiştim. acıbadem bu konuda daha iyi. Özge hanım var acıbadem de, bi de ona git istersen?

canım benim de değerim p.tesi 77'ydi, çarşamba 270 olmuş muhtemelen geç döllenme benimki de. 2 katından fazla olması iyi anlamına geliyor zaten.

benim kızım sezaryen olduğu için bu da 38 sonrası doğar diye düşündüğümden nisan annesi kalmaya devam ediyorum, yoksa zaten nisan sonuna denk geliyodu :) eğer normal doğum olsaydı kesin mayıs annesi olurdum çocuklar 42'den önce doğmuyo valla :)

canım zamanla alışıcaksın, ilk olduğu için morarma normal.

gözünüz aydın :) kaç hafta var aranızda?

ama annesi bebişin çok sağlıklı ki bulantın var, öyle düşünme hele olumsuz hiç düşünme. doktorsuz sağlıklı olduğunu anlama yöntemi bulantı :)

hepimiz yazdık ama sanırım sen geçmişi okumadın.

hakkında hayırlısı olsun, inşallah sürpriz yapar miniğin sana.

yukarıda yazdım canım.

ilk bebişti senin dimi? normal istiyosan mayısa kalabilirsin :)
Aramızda 10 gün var canım :)

Merhaba canımm sen kaç haftalıksın? Benim dr Karataş Aysel hanım bundan önceki 2 düşükte bende hayat hastanesine gidiyordum biri Nazan dı hiç memnun kalmadım diğeri Ayşenur hanımdı 2 kez muayene olmak nasip oldu ilgili ama yoğun. Gerçi Aysel hn da çok yoğun ama değiyor beklemeye. Bornova bana uzak epey gitmem zor olur Buca kadın Doğumda ya da Yeşilyurt'ta iyi bir dr bulsam süper olcak. Haberleşelim inşallah bulursak.
O hastanelerde iyi insallah bulursun iyi bir doktor. Benim 6 haftalik suan. Hayat hastanesinde de fatih beye gidiyorum. Allah yardimcimiz olsun..saglikla kucagimiza alalim insallah.

wendy wendy ikisi de erkek bakalım seri değişecek mi evdeki erkek sayısı çoğunluğu koruyacak mı çin takvimi erkek Rus takvimi kız diyor bakalım kısmetiyle gelsin sağlıklı olsun da

aynen sağlıkla gelsinler de, cinsiyet çok önemli değil. Allah hayırlı evlat versin :)

evet düşük başlayınca durdurmak zor :KK43: inşallah sağlıkla kucağına al canım.

Aramızda 10 gün var canım :)

şimdilik 10 gün :) bakalım doğumda nasıl olacak :)

Varmış mthfr homozigot pai 4g 5g çıktı 4,5 yaşında bir oğlum var onda sorunsuz bi gebelik yaşadım geçen sene 2 düşük işte bakalım şimdi de iğne ilaç jel ne varsa kullanıyorum

benımde bu sene 3 defa ard arda kımyasal gebelık oldu, muhtemelen doktor o nedenle rıske atmak ıstemıyor.Nasip olursa ilk bebeğim olcak

O hastanelerde iyi insallah bulursun iyi bir doktor. Benim 6 haftalik suan. Hayat hastanesinde de fatih beye gidiyorum. Allah yardimcimiz olsun..saglikla kucagimiza alalim insallah.
Amin canım inşallah Fatih bey yeni gelmiş sanırım bi ark söyledi ilgili bi dr mu peki muayene ücreti nekadar olmazsa arada giderim bende hiç belli olmuyor dr izinde oluyor randevu bulamıyoruz yedek te olsa bi dr iyi olur

anldım canım, bendee 2 gende heterozigot var bırde pai 4g 5g bendede ama coraspin için 31. haftaya kadar kullancan dedı.

ıgneye yenı basladım suresını bılmıyorum ama bır sıkınıtısı yok sanırım baya kısı kullanıyor, bana progestan vermedı sen keseyı gordnmu
Keseyi gördük 5+0 da çok şükür canımm birdahaki kontrol 5 Eylül benimde senin kaybın oldumu hiç nasıl öğrendim kan pıhtılaşması nı ? Belkide ben hep kanamayla düşük yaşadığım için kesmiştir coraspine i bilemiyorum ki?

kizlarrr çok şükür evimi tasifim dun ilk defa yeni evimde uyudum eski ev toparlandiya artik buraya yavaş yavaş yerlesirim insallah. cok yoruldum heryerim agriyor cok korktum bu surecte birsey olur bebege falan diye ama rabbim korudu

wendy wendy cuğum beni de ekler misin? Yaş 32, İstanbul, öğretmen, sat 26 haziran, doğum 3 nisan, ilk çocuk inş, kalp atışı duyuldu :)

X