2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızım 4,5 yaşında uslu bir kız dediğin gibi minik anne olmaya meyilli yawrum
İnşallah allahım dağına göre kar verir hepimize güç versinki bakalım
Kızıma 14. Günden sonra yalnız baktım o da beni üzmedi sağolsun

yani 2 bebiş olunca çokta bilerek konuşmak istemiyorum ama bi yardımcı ayarlayabilcek durumun var mı ki?

benim kızım 3 yaşında şimdi, keşke ikiz olsa bi kız bi erkek benimde :) annem kv ile yakınız zaten, ben doğurmayım da kim doğursun :KK48:

canım oda ısısında durmalı, dolaba koyma sen. belki havalar sıcak gitti ya o yüzden serin bi yerde dursun demek istemiş olabilir.

iyi yapmışsın canım, dolap değil serin bi yer.

Serin bi yerde durduğunu söylemek yalan olur güneş görmeyen yerde ama hava çok sıcak inşallah bisey olmuyodur canım dolapta dursa içime giderken donarım

Dün buraya kahverengi leke hakkında birşeyler sormuştum leke geldiğini sormuştum sanırım kimse yazmadı.

İlk kez usg de bebeği gördük leke üzerine gidince.Bebegimin kalp atışı çok dusukmus büyük ihtimalle kaybedecegimizi hazır olmamızı söyledi haftaya tekrar çağırdı.Ve gelişim geri olduğu için belki gelişim durmustur dedi.Belki de Nisan annesi olmayacağım.Yine de her şey için teşekkürler hepinize.Su süreçte topigi takip etmeyebilirim.Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.
Ama.kalp atisi varis cnm bence bunu soylemek icin erken.... sen bekle.yine yat kalkma

yani 2 bebiş olunca çokta bilerek konuşmak istemiyorum ama bi yardımcı ayarlayabilcek durumun var mı ki?

benim kızım 3 yaşında şimdi, keşke ikiz olsa bi kız bi erkek benimde :) annem kv ile yakınız zaten, ben doğurmayım da kim doğursun :KK48:
İkisi de başka şehirde tabi başta gelirler 20şer gün dönüşümlü baksalar sonrasını düşünücez artık zaten öğretmenim ben muhakkak bakıcı bulucaz

canım oda ısısında durmalı, dolaba koyma sen. belki havalar sıcak gitti ya o yüzden serin bi yerde dursun demek istemiş olabilir.

iyi yapmışsın canım, dolap değil serin bi yer.

Serin bi yerde durduğunu söylemek yalan olur güneş görmeyen yerde ama hava çok sıcak inşallah bisey olmuyodur canım

Serin bi yerde durduğunu söylemek yalan olur güneş görmeyen yerde ama hava çok sıcak inşallah bisey olmuyodur canım dolapta dursa içime giderken donarım

canım özellikle buz dolabına koyma sen, serin bi yerde dursun yeterli olur.

İkisi de başka şehirde tabi başta gelirler 20şer gün dönüşümlü baksalar sonrasını düşünücez artık zaten öğretmenim ben muhakkak bakıcı bulucaz

evet canım, Allah iyi bakıcılarla denk getirsin inşallah. önce sağlıkla doğsunlar da sonrasını halledersin sen :KK19:

wendy wendy 3. Bebeğim evet nisan olur sanırım doğru

ay ne güzel, diğer ikisinin cinsiyeti ne?

canım sana bişey danışmak istiyorum, doktorum bana progestan falan vermedi hap, tahlilde yapmadı, eltimde hemşire, neden progestan vemedi ki diyor, aklıma düşürdü, ihtiyaç duysa verirdi sonuçta değilmi ne biliyim:/ doktora neden progestan vermedın dıyemem kı :KK70: senin bir bilgin varmı

Canim mrb aramiza hosgeldin. Yakin bir akrabamda o rahatsizliktan var o da 1 dusuk yapti. Allah yardimcin olsun. Ben de izmirliyim. Surekli gidebilecegim ozel bi doktora bayramdan sonra gitmeyi planliyorum. Birkac isim var aklimda. Senin doktorun kim? Ben simdilik konaktaki ozel hayat hastanesine gidiyorum muayene ucreti tahliller fln baya uygun digerlerine gore. Doktorum da iyi. Ama ben de devletten bi doktorum olsun istyrm suan icin tavsiye edebilecegim yok ama Eski bornova sifa tepecik arastirma oldu cok guzel bi hastane. Hamile kalmadan once gitmistim cihazlar yepyeni doktorlar cok ilgiliydi. Belki orayi deneyebilirim. Seninde aklinda bulunsun. Sende bulursan iyi bi doktor bana haber verir misin:)
Merhaba canımm sen kaç haftalıksın? Benim dr Karataş Aysel hanım bundan önceki 2 düşükte bende hayat hastanesine gidiyordum biri Nazan dı hiç memnun kalmadım diğeri Ayşenur hanımdı 2 kez muayene olmak nasip oldu ilgili ama yoğun. Gerçi Aysel hn da çok yoğun ama değiyor beklemeye. Bornova bana uzak epey gitmem zor olur Buca kadın Doğumda ya da Yeşilyurt'ta iyi bir dr bulsam süper olcak. Haberleşelim inşallah bulursak.

canım sana bişey danışmak istiyorum, doktorum bana progestan falan vermedi hap, tahlilde yapmadı, eltimde hemşire, neden progestan vemedi ki diyor, aklıma düşürdü, ihtiyaç duysa verirdi sonuçta değilmi ne biliyim:/ doktora neden progestan vermedın dıyemem kı :KK70: senin bir bilgin varmı

canım progestan zaten vücudumuzda normalde gebelikte üretilen bi hormon.

eğer bi kanaman vs. yoksa durduk yere progestan vermiyolar. kaldı ki sen zaten clexane kullanıyosun.

eğer bu ara doktora gidiceksen sorabilirsin ama sırf bunun için gitmene gerek yok, illa içilecek diye bi durum da yok.

canım progestan zaten vücudumuzda normalde gebelikte üretilen bi hormon.

eğer bi kanaman vs. yoksa durduk yere progestan vermiyolar. kaldı ki sen zaten clexane kullanıyosun.

eğer bu ara doktora gidiceksen sorabilirsin ama sırf bunun için gitmene gerek yok, illa içilecek diye bi durum da yok.

2 hafta sonra gitcem cnm, sonuclarım cıktı bıde dunkuler onları sormak ıcın ararım belkı

doktorlarada hersy sorulmuyor, :KK70: ben cekınıyorum ıhtıyac olsa o soler nasılsa dıye ama sorayım

aynen söylediğim gibi;

-acaba progestan kullanmama gerek var mı? de :KK48:

haklısın bişey sormaya çekiniyor insan. bilmiş konuşmayacaksın, öğrenmek ister gibi hele eltini hiç karıştırma :KK48:

canım bugun bende cleaxena başladım ilk iğneyi yaptım çok yandı :KK43: sen nasıl yapıosun
Hayırlı olsun öncelikle canım kaçlık iğne yapıyorsun birde ilaç olarak neler kullanıyorsun ? Maalesef yanma morarma yapıyor herzaman olmasa da bende 2 haftadır kullanıyorum tam alışmış sayılmam. Göbekten yapıyorum elimle deriyi kavrayıp iğneyi batırınca ilacı yavaş yavaş enjekte ediyorum diğer elim hala kavradığım deriyi sıkıyor bırakmıcaksın sonra güvenlik kapağı atıyor çekiyorum bi 10 dk pamukla bastırıyorum. Böyle şimdilik ilerde napalım bilemiyorum

Hayırlı olsun öncelikle canım kaçlık iğne yapıyorsun birde ilaç olarak neler kullanıyorsun ? Maalesef yanma morarma yapıyor herzaman olmasa da bende 2 haftadır kullanıyorum tam alışmış sayılmam. Göbekten yapıyorum elimle deriyi kavrayıp iğneyi batırınca ilacı yavaş yavaş enjekte ediyorum diğer elim hala kavradığım deriyi sıkıyor bırakmıcaksın sonra güvenlik kapağı atıyor çekiyorum bi 10 dk pamukla bastırıyorum. Böyle şimdilik ilerde napalım bilemiyorum
Saol canım, 4000lik yapıyorum, coraspin cleane folide nutrivid d kullanıyorum, sen neler kullanıyorsun.

X