- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
rabbim yar ve yardımcın olsun canım içini ferah tutmaya çalışİnşallah geceden beri çok üzgünüm
Bu zamanlarda o da düşük belirtisiymis zaten asıl sorun gelişim ilerlemiştir olabilir kalp atışı çok düşük dedi 120-160 arası olmaliymis sanırım çok düşük dedi
İnşallah dua edin lütfen çok mutsuzum
Desene Allah'ın izniyle o da Nisan annesiAynı doktora gitti canım aşırı derecede gaz varmış ondan görünmemiş şükğr bugün idrara sıkışık gidince görünmüş
görünmesine çok sevindim birşey daha öğrenmiş olduk çok gaz varsa kese ve bebek görünmüyormuşAynı doktora gitti canım aşırı derecede gaz varmış ondan görünmemiş şükğr bugün idrara sıkışık gidince görünmüş
Haftamız çok küçük daha bebişler bile yeni oluştu kalp atışları yeni başladı hemen 120-160 olurmuş mu ? Ümitsizliğe kapılma olur mu mevlam neylerse güzel eyler hakkında hayırlısı olması için dua edelimİnşallah geceden beri çok üzgünüm
Bu zamanlarda o da düşük belirtisiymis zaten asıl sorun gelişim ilerlemiştir olabilir kalp atışı çok düşük dedi 120-160 arası olmaliymis sanırım çok düşük dedi
İnşallah dua edin lütfen çok mutsuzum
görünmesine çok sevindim birşey daha öğrenmiş olduk çok gaz varsa kese ve bebek görünmüyormuş
Clexane 4000 yazıyo canım en hafifi sanırım asprin kullanmiyorum aslında bende pıhtılasma çıkmadı ama 20 haftalık ve 21 haftalık erken doğumum var bide 2 hafta önce kanamam oldu lekelenme değil ama bildiğin kırmızı su gibi akan kan o yüzden doktor başlama kararı aldı sadece tedbir amaçlı
Alışılıyo zamanla canım ben ilk gün yapamıcam kendime batıramam dedim esim ben yapayım dedi yok sana hiç yaptırmam dedim o gazla batırdim ama şu an saat başı yap deseler yaparım o kadar alıştım zaten bebişler için deģer sen igneleri nerde saklıyorsun ben normalde odada tutuyordum dün aile hekimi soğuk ortamda durması gerekiyo diye biliyorum dedi buzdolabında mi saklanması gerekiyo anlamadımbende de 2 gende heterezigot cıktı 3 kere kımyasal oldu benım o yuzden hem asorın hem ıgneye basladı benımkıde 4000lık udn basladım ılk vurdugumda bı sersem gbı oldum
Canim dur bakalim hemen moralini bozma. Gittigin hastane nasi bi hastane, acaba cok iyi bir ozel hastaneye mi gitsen aletleri son model olan? Acibadem, memorial, amerikan vs gibi? Bir kerelik onlar da baksin cunku farkli aletle daha iyi anlasilabilir.Dün buraya kahverengi leke hakkında birşeyler sormuştum leke geldiğini sormuştum sanırım kimse yazmadı.
İlk kez usg de bebeği gördük leke üzerine gidince.Bebegimin kalp atışı çok dusukmus büyük ihtimalle kaybedecegimizi hazır olmamızı söyledi haftaya tekrar çağırdı.Ve gelişim geri olduğu için belki gelişim durmustur dedi.Belki de Nisan annesi olmayacağım.Yine de her şey için teşekkürler hepinize.Su süreçte topigi takip etmeyebilirim.Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.
Alışılıyo zamanla canım ben ilk gün yapamıcam kendime batıramam dedim esim ben yapayım dedi yok sana hiç yaptırmam dedim o gazla batırdim ama şu an saat başı yap deseler yaparım o kadar alıştım zaten bebişler için deģer sen igneleri nerde saklıyorsun ben normalde odada tutuyordum dün aile hekimi soğuk ortamda durması gerekiyo diye biliyorum dedi buzdolabında mi saklanması gerekiyo anlamadım
wendy hangi doktora gidiyorsun acaba canim
Kızlar günaydın ilk kanda Beta HCG 96 çıkmıştı 3 gün sonraki sonuç 479 aile hekimi artış iyi dedi sabah aldım sonucu kadın doğuma bayram sonrası çıkmayı düşünüyorum
kızlar iğne yaptığım yer mosmor ollmş her gun olcm bu iğneyi aramızda beşke clexan kullanan ver mı benmi yapamıyrm acaba
Canım çok şükür bugün görmüşler keseyi bin şükür
4 saattir kraker yemeye calisip ara ara cikariyorumbulantim olumca da butun moralim alt ust oluyo olumlu dusunemiyorum hicbir seyi
Dün buraya kahverengi leke hakkında birşeyler sormuştum leke geldiğini sormuştum sanırım kimse yazmadı.
İlk kez usg de bebeği gördük leke üzerine gidince.Bebegimin kalp atışı çok dusukmus büyük ihtimalle kaybedecegimizi hazır olmamızı söyledi haftaya tekrar çağırdı.Ve gelişim geri olduğu için belki gelişim durmustur dedi.Belki de Nisan annesi olmayacağım.Yine de her şey için teşekkürler hepinize.Su süreçte topigi takip etmeyebilirim.Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.
wendy hangi doktora gittigini cok.merak ettim canim ben henüz karar veremedim memorialda ülkü aksoya gittim ilk olarak ama devam edermiyim bilemiyorum
Beta HCG değerlerimi düşünüyorum da belki de Mayıs annesi olucam bunu doktora gitmeden söylemek zor geç döllenme gibi hayırlısı artık
İlk gebeliğim öyleydi hep hasta gibiydim 19. Haftaya kadarEn azindan bulantiyla uyanmamissin sanirim. Ben 2 gundur 6da bulantiyla uyaniyorum ve hala gecmedi gozumden uyku akiyo Allahim yardimcimiz olsun. Bulanti beni bitirdi
Alışılıyo zamanla canım ben ilk gün yapamıcam kendime batıramam dedim esim ben yapayım dedi yok sana hiç yaptırmam dedim o gazla batırdim ama şu an saat başı yap deseler yaparım o kadar alıştım zaten bebişler için deģer sen igneleri nerde saklıyorsun ben normalde odada tutuyordum dün aile hekimi soğuk ortamda durması gerekiyo diye biliyorum dedi buzdolabında mi saklanması gerekiyo anlamadım
ben dun doktora sormustum oda sıcaklıgı demıstı evde kuzeye bakan odaya koydum bende canım
İlk gebeliğim öyleydi hep hasta gibiydim 19. Haftaya kadar
Bunda daha başlamadı başlamaz inşallah
merak etme gec dollenme dahi olsa bebek beklenen dogum tarihine kadar gelisimi yakaliyor. Onemli olan satBeta HCG değerlerimi düşünüyorum da belki de Mayıs annesi olucam bunu doktora gitmeden söylemek zor geç döllenme gibi hayırlısı artık
İnşallah canım ağzından bal damlıyoraslında ikiz seninki ya, hızlı yükseliyodur bhcg. hiç başlamayacağı anlamına bile gelebilir bu :)
Keciorende oturuyorum canimankaranın neresindesiniz ??
İnşallah canım ağzından bal damlıyor
Bi tane kızım var ona bakamamaktan korkuyorum yardım etcek kimsem yok
Kızım 4,5 yaşında uslu bir kız dediğin gibi minik anne olmaya meyilli yawrumkızın kaç yaşında? o da minik anne olur merak etme. bebişlerin sakin olur inşallahta.
Benimde öyle duruyordu canım oda sıcaklığında ama dün aile hekimi öyle diyince bugün doktora gidicem sorayım ona gore koyayim demiştimben dun doktora sormustum oda sıcaklıgı demıstı evde kuzeye bakan odaya koydum bende canım