2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
rabbim yar ve yardımcın olsun canım içini ferah tutmaya çalış

Son düzenleme:
Haftamız çok küçük daha bebişler bile yeni oluştu kalp atışları yeni başladı hemen 120-160 olurmuş mu ? Ümitsizliğe kapılma olur mu mevlam neylerse güzel eyler hakkında hayırlısı olması için dua edelim

Beta HCG değerlerimi düşünüyorum da belki de Mayıs annesi olucam bunu doktora gitmeden söylemek zor geç döllenme gibi hayırlısı artık

bende de 2 gende heterezigot cıktı 3 kere kımyasal oldu benım o yuzden hem asorın hem ıgneye basladı benımkıde 4000lık udn basladım ılk vurdugumda bı sersem gbı oldum

bende de 2 gende heterezigot cıktı 3 kere kımyasal oldu benım o yuzden hem asorın hem ıgneye basladı benımkıde 4000lık udn basladım ılk vurdugumda bı sersem gbı oldum
Alışılıyo zamanla canım ben ilk gün yapamıcam kendime batıramam dedim esim ben yapayım dedi yok sana hiç yaptırmam dedim o gazla batırdim ama şu an saat başı yap deseler yaparım o kadar alıştım zaten bebişler için deģer sen igneleri nerde saklıyorsun ben normalde odada tutuyordum dün aile hekimi soğuk ortamda durması gerekiyo diye biliyorum dedi buzdolabında mi saklanması gerekiyo anlamadım

Canim dur bakalim hemen moralini bozma. Gittigin hastane nasi bi hastane, acaba cok iyi bir ozel hastaneye mi gitsen aletleri son model olan? Acibadem, memorial, amerikan vs gibi? Bir kerelik onlar da baksin cunku farkli aletle daha iyi anlasilabilir.

ben dun doktora sormustum oda sıcaklıgı demıstı evde kuzeye bakan odaya koydum bende canım

wendy hangi doktora gidiyorsun acaba canim

canım ben 5 yıl önce devlet hastanesi ile doğumevi birleşmeden önce doğumevinde çalışıyodum, o yüzden doğumevinde doç.dr. gökhan açmaz'a gidiyorum. doktorlarla hemşirelerle tanışık olduğum için benim evim gibi orası. ülkü hanımla da daha önce çalışmıştık memorial deki, çok iyi ilgilidir. sadece ben memorial'in doğumdaki bakımını beğenmemiştim. acıbadem bu konuda daha iyi. Özge hanım var acıbadem de, bi de ona git istersen?

Kızlar günaydın ilk kanda Beta HCG 96 çıkmıştı 3 gün sonraki sonuç 479 aile hekimi artış iyi dedi sabah aldım sonucu kadın doğuma bayram sonrası çıkmayı düşünüyorum

canım benim de değerim p.tesi 77'ydi, çarşamba 270 olmuş muhtemelen geç döllenme benimki de. 2 katından fazla olması iyi anlamına geliyor zaten.

benim kızım sezaryen olduğu için bu da 38 sonrası doğar diye düşündüğümden nisan annesi kalmaya devam ediyorum, yoksa zaten nisan sonuna denk geliyodu :) eğer normal doğum olsaydı kesin mayıs annesi olurdum çocuklar 42'den önce doğmuyo valla :)

kızlar iğne yaptığım yer mosmor ollmş her gun olcm bu iğneyi aramızda beşke clexan kullanan ver mı benmi yapamıyrm acaba

canım zamanla alışıcaksın, ilk olduğu için morarma normal.

Canım çok şükür bugün görmüşler keseyi bin şükür

gözünüz aydın :) kaç hafta var aranızda?

4 saattir kraker yemeye calisip ara ara cikariyorum bulantim olumca da butun moralim alt ust oluyo olumlu dusunemiyorum hicbir seyi

ama annesi bebişin çok sağlıklı ki bulantın var, öyle düşünme hele olumsuz hiç düşünme. doktorsuz sağlıklı olduğunu anlama yöntemi bulantı :)

hepimiz yazdık ama sanırım sen geçmişi okumadın.

hakkında hayırlısı olsun, inşallah sürpriz yapar miniğin sana.

wendy hangi doktora gittigini cok.merak ettim canim ben henüz karar veremedim memorialda ülkü aksoya gittim ilk olarak ama devam edermiyim bilemiyorum

yukarıda yazdım canım.

Beta HCG değerlerimi düşünüyorum da belki de Mayıs annesi olucam bunu doktora gitmeden söylemek zor geç döllenme gibi hayırlısı artık

ilk bebişti senin dimi? normal istiyosan mayısa kalabilirsin :)

canım oda ısısında durmalı, dolaba koyma sen. belki havalar sıcak gitti ya o yüzden serin bi yerde dursun demek istemiş olabilir.

ben dun doktora sormustum oda sıcaklıgı demıstı evde kuzeye bakan odaya koydum bende canım

iyi yapmışsın canım, dolap değil serin bi yer.

kızın kaç yaşında? o da minik anne olur merak etme. bebişlerin sakin olur inşallahta.
Kızım 4,5 yaşında uslu bir kız dediğin gibi minik anne olmaya meyilli yawrum
İnşallah allahım dağına göre kar verir hepimize güç versinki bakalım
Kızıma 14. Günden sonra yalnız baktım o da beni üzmedi sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…