2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
kızlar iğne yaptığım yer mosmor ollmş her gun olcm bu iğneyi aramızda beşke clexan kullanan ver mı benmi yapamıyrm acaba

Canım çok şükür bugün görmüşler keseyi bin şükür

kızlar iğne yaptığım yer mosmor ollmş her gun olcm bu iğneyi aramızda beşke clexan kullanan ver mı benmi yapamıyrm acaba
Bende yapıyorum canım doktorumun tarifine göre göbek deliginin 4 parmak sagina ya da soluna 2 parmagimla kavrayip dag gibi yapıyorum orayı kolanyalı pamukla silıyorum sonra iğneyi sonuna kadar batırıp ilacı gönderiyorum zaten bitince tık diye atıyo sonra tekrar baska kolanyali pamukla silip uzanıyorum bi 10 dakika yanma oluyo geciyo 2 haftadır yapiyorum sadece 2 kez morarma oldu o da küçücük kan oturmuş gibi

Benim her yerim morarmisti, çözümü söyle buldum. İğneyi çıkarır çıkarmaz peceteyle bastırıyor ve hemen ardından bende ilaçların yanına konan buz kutusu var onu peçetenin üstüne bastırıp 5 dakika bekletiyorum. Böylece ya hiç morarmiyor yada ufak bir morarma oluyor. Birde iğnedeki ilacı çok yavaş zerk ediyorum. Bu da yanmayı azaltıyor

Dün buraya kahverengi leke hakkında birşeyler sormuştum leke geldiğini sormuştum sanırım kimse yazmadı.

İlk kez usg de bebeği gördük leke üzerine gidince.Bebegimin kalp atışı çok dusukmus büyük ihtimalle kaybedecegimizi hazır olmamızı söyledi haftaya tekrar çağırdı.Ve gelişim geri olduğu için belki gelişim durmustur dedi.Belki de Nisan annesi olmayacağım.Yine de her şey için teşekkürler hepinize.Su süreçte topigi takip etmeyebilirim.Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.

İnşallah bebegin sana supriz yapar

sen hala kullanıyormusun canım

anladım canım, 4lük kullanıyorum ben bırde asprinn sen ne kullanıyosun

anladım canım, 4lük kullanıyorum ben bırde asprinn sen ne kullanıyosun
Clexane 4000 yazıyo canım en hafifi sanırım asprin kullanmiyorum aslında bende pıhtılasma çıkmadı ama 20 haftalık ve 21 haftalık erken doğumum var bide 2 hafta önce kanamam oldu lekelenme değil ama bildiğin kırmızı su gibi akan kan o yüzden doktor başlama kararı aldı sadece tedbir amaçlı

@wendigo hangi doktora gittigini cok.merak ettim canim ben henüz karar veremedim memorialda ülkü aksoya gittim ilk olarak ama devam edermiyim bilemiyorum

Canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğin seninle kalır dua edelim

TSH benim 3.20 çıktı canım dahileyeye yönlendirdi. Gebelikte 2.50 nin altında olması gerekiyormuş. Yarın ultrason cekilcek ve tekrar tahlil vercem. Çıkan sonuca göre ilaç kullanacagim
benimkide 2.63 ama doktorum birşey demedi şimdi içime kurt düştü ya :S

rabbimin izniyle inşallah bu defa güzel bir gebelik geçirir evladını kucağına alırsın canm
o kasılmalar ağrı sızı 9 ay olcak canım kanama olmadığı sürece inşallah bir problem yok benim 1 aydır kasık ağrım hiç geçmedi

4 saattir kraker yemeye calisip ara ara cikariyorum bulantim olumca da butun moralim alt ust oluyo olumlu dusunemiyorum hicbir seyi
ilk hamileliğimde bu bulantılar yüzünden hamile değildimde hastaydım sanki ağr hasta gibi 6 ay yataktan çıkamadım inşallah bu defa hamileliğimin tadını çıkarırım ölü gibiydim bitkin mutsuz günde 25 defadan fazla istifra ile durdum ilk 6 ay boyunca

canım ben yeni gördüm yazdığını rabbimin izniyle yavrunun gelişmesi inşallah ilerler ve kucağına alırsın ama olmasada rabbimin muhakkak ki bi bildiği vardır lütfen güzel düşün olurmu ben sadece krmızı lekelenme sıkıntı diye biliyordum şaşırdım şimdi

Canim ben dun cevap yazmistim sana sanirim gormedin kotu dusunme moralini yuksek tut Allah buyuktur insallah saglikla ilerlemeye devam eder bebegin

Canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğin seninle kalır dua edelim

İnşallah geceden beri çok üzgünüm

Bu zamanlarda o da düşük belirtisiymis zaten asıl sorun gelişim ilerlemiştir olabilir kalp atışı çok düşük dedi 120-160 arası olmaliymis sanırım çok düşük dedi

Canim ben dun cevap yazmistim sana sanirim gormedin kotu dusunme moralini yuksek tut Allah buyuktur insallah saglikla ilerlemeye devam eder bebegin

İnşallah dua edin lütfen çok mutsuzum

Canım hemen ümidini kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…