2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
wendy wendy benide ekler misin canım
sat : 14 temmuz beklenen dogum tarihi 21 nisan 1. çocuk Allah izin verirse :nazar::KK200:

Bu arada bende izmirdeyim İzmir'deki arkadaşlar gittiğiniz memnun kaldığımız bir dr varmı devlette. Özeldeki dr umdan memnunun ama bir tane de tahliller taramalar için devlette olsun istiyorum.
Canim mrb aramiza hosgeldin. Yakin bir akrabamda o rahatsizliktan var o da 1 dusuk yapti. Allah yardimcin olsun. Ben de izmirliyim. Surekli gidebilecegim ozel bi doktora bayramdan sonra gitmeyi planliyorum. Birkac isim var aklimda. Senin doktorun kim? Ben simdilik konaktaki ozel hayat hastanesine gidiyorum muayene ucreti tahliller fln baya uygun digerlerine gore. Doktorum da iyi. Ama ben de devletten bi doktorum olsun istyrm suan icin tavsiye edebilecegim yok ama Eski bornova sifa tepecik arastirma oldu cok guzel bi hastane. Hamile kalmadan once gitmistim cihazlar yepyeni doktorlar cok ilgiliydi. Belki orayi deneyebilirim. Seninde aklinda bulunsun. Sende bulursan iyi bi doktor bana haber verir misin:)

Günaydın kizlar kendimden bahsedeyim biraz kayseride yasiyorum sinif ogretmeniyim 32 yasindayim 6 yaşında bir oğlum var 2 senedir ikinci çocuk icin ugtasiyoruz bir tüp bebek denememiz oldu ama tutmadi nasip bu zamanaymis tedavisiz geldi bebegim sali gunu test yaptim akşamüstü kipkirmizi cikti ikinci czgi sabah bidaha yaptim yine oyle dra gittik crs gunu karnimdan goremedi keseyi vajinal gördü ama cok.minik daha yeni olusiyo dedi adet tarihimls uyumlu degilmis sanirim gec dollenme dedi beta 631 cikti crs günü vitamin verdi bi hafta agir is yapma biraz dinlen dedi kasik agrilari hogus hassasiyeti normal dedi haftaya gel bidaha bakalim dedi

Günaydın kizlar kendimden bahsedeyim biraz kayseride yasiyorum sinif ogretmeniyim 32 yasindayim 6 yaşında bir oğlum var 2 senedir ikinci çocuk icin ugtasiyoruz bir tüp bebek denememiz oldu ama tutmadi nasip bu zamanaymis tedavisiz geldi bebegim sali gunu test yaptim akşamüstü kipkirmizi cikti ikinci czgi sabah bidaha yaptim yine oyle dra gittik crs gunu karnimdan goremedi keseyi vajinal gördü ama cok.minik daha yeni olusiyo dedi adet tarihimls uyumlu degilmis sanirim gec dollenme dedi beta 631 cikti crs günü vitamin verdi bi hafta agir is yapma biraz dinlen dedi kasik agrilari hogus hassasiyeti normal dedi haftaya gel bidaha bakalim dedi
Gunaydin canim aramiza hosgeldin. Hayirli ugurlu olsun insallah bebegin. Sanirim benimde gec dollenme var sat 2 temmuz. Olasi dogum tarihi 19 nisan. Senin sat ne

Merhaba beni de ekler misiniz yaş:27 yer:Ankara Meslek: Atanamamis ogretmen sat: 22 temmuz, beklenen tahmini dogum:28 Nisan wendy wendy

Son düzenleme:
Kizlar Ankarada devlet hastananesinde doktor onerebilir misin bayan olmasi şart bu arada. Erkek bi doktora baslamistim cok da memnunum ama eşim kiyameti kopartti bayan bul diye

wendy wendy benide ekler misin canım
sat : 14 temmuz beklenen dogum tarihi 21 nisan 1. çocuk Allah izin verirse :nazar::KK200:

ekledim canım.

Uykuma nazar değdi 5 ten beri gözümü diktim tavana düşünüyorum :deli:
Nasıl olacak bu işler nasıl bakıcam ben kuzulara:deli:
Kafada kur kur bitiremedim:deli:

canım yeter ki sağlıkla doğsunlari o gücü Allahım verir merak etme sen. Keşke benimki de ikiz olsa.

Canlar sağ kasığımdaki batma devam ediyor gün boyu ağrılarım oldu herhangi bir lekleenmem yok ama bir nokta şeklinde baya ağrı var canım sıkılıyo normal mi nolur bişey söleyin hep yatıyorum korkumdan

canım normal o, hiç stres yapma sakın.

Bilmiyorum kuzum valla ya aklımıza takılıyor bizim de bakalım yarın ne diyecek

hayırla güzel haberler versin gelinin de inşallah :KK200:

bende varımm ilkte :KK70:

ilk bebiş anlamında söylememiştim canım onu, sat'ı en önce onun 4 nisan sanırım doğum tarihi de. hiç belli olmaz gerçi ama aramızda ilk doğum yapcak kişi gibi :)

Kızlar bu saatte aşırı derecede acikmalariniz oluyor mu acaba?

kızlar oluyo diyolar canım, bende olmuyo olmaz da inşallah.

X