Canim bebeklerini kaybetme sebebin nedir. Bende ayni aciyi yasamistim 18.haftada malesef.... ins saglikla kavusursunMerhaba hanımlar ben sizin gizli takipcinizim çoğunuz hakkında az çok bilgiye sahibim 3 haftadır takip ediyorum nerdeyse az bi zaman değil yazıp yazmama konusunda çok kararsızdım 2 oğlumu erken doğumla kaybettim aynı şeyleri yaşamaktan deli gibi korktuğum için hamileliğin yarısında aranızdan ayrılmak istemediğim için hiç yazmayayım en iyisi dedim ama sonra da baştan yenik başlama bu sefer inatla duala kavuşacaksın yattıgın yerden zaman mı geçer diyip yazmaya karar verdim aranıza kabul ederseniz 6 +4 günlük hamileyim 15 nisan beklenen doğum tarihi ama mart a bile raziyim yeter ki sağlıkla dogsun
Canım seni hatırlıyorum rahim ağzı yetmezliği konusundan.. Sanırım rahim ağzı yetmezliği ama bazı doktorlar enfeksiyon olduğunu söylüyor kandaki enfeksiyonum hamilelikte çok artıyo crp yani şu an da sınırın üstün de. Şu an clexane 4000 (kan sulandirici) progestan 200 fitil olarak 1 tane alıyorum 3. Ay bitiminde serklaj rahim agzı dikilecek gerisi Allahın takdiriCanim bebeklerini kaybetme sebebin nedir. Bende ayni aciyi yasamistim 18.haftada malesef.... ins saglikla kavusursun
Bence oncekinde de dikilmisti oyle degilmi cnm. Sanki oyle hatirliyorumCanım seni hatırlıyorum rahim ağzı yetmezliği konusundan.. Sanırım rahim ağzı yetmezliği ama bazı doktorlar enfeksiyon olduğunu söylüyor kandaki enfeksiyonum hamilelikte çok artıyo crp yani şu an da sınırın üstün de. Şu an clexane 4000 (kan sulandirici) progestan 200 fitil olarak 1 tane alıyorum 3. Ay bitiminde serklaj rahim agzı dikilecek gerisi Allahın takdiri
Yok canım dikilmedi 2. Hamileligimde 3. Ayda aşırı bi kanamayla hatta düşürdüm sanıp doktora gittim plesenta previa dedi yatış verdi dikiş istedim ısrarla atmam hata olur senin serviks boyun iyi dedi ama malesef 20 haftalikken suyum geldi hastaneye yattim 5 gün sonra da dogum sancısı başlayıp oglum doğdu 2 saat yasayabildi 11. Haftadan 21. Haftaya kadar yattığım için aklında öyle kalmış olabilirBence oncekinde de dikilmisti oyle degilmi cnm. Sanki oyle hatirliyorum
Tamam da enfeksiyondan bile olsa o dikis bi onlem.sonucta sana bi zarari yoktu. Sadece bir tedbir. Doktorlar cok ihmalkar gercekten. Peki serviks boyun hic kisalmamis miydi gercektenYok canım dikilmedi 2. Hamileligimde 3. Ayda aşırı bi kanamayla hatta düşürdüm sanıp doktora gittim plesenta previa dedi yatış verdi dikiş istedim ısrarla atmam hata olur senin serviks boyun iyi dedi ama malesef 20 haftalikken suyum geldi hastaneye yattim 5 gün sonra da dogum sancısı başlayıp oglum doğdu 2 saat yasayabildi 11. Haftadan 21. Haftaya kadar yattığım için aklında öyle kalmış olabilir
Kaç kez dedim canım tıbbi bi hata olur dedi başka bisey demedi bende sonra pes ettim bunda da vardır bir hayır deyip. Suyum geldiğinde serviks boyu 27 mm bebeğin ayağı doğum kanalında diyorlardı canım 27 mm çok uzun sayılmaz 20 haftalıkken ama sıfırlanmadan suyum gelmiştiTamam da enfeksiyondan bile olsa o dikis bi onlem.sonucta sana bi zarari yoktu. Sadece bir tedbir. Doktorlar cok ihmalkar gercekten. Peki serviks boyun hic kisalmamis miydi gercekten
2.7 baya kisa cnm. Ins bu defa iyi tutunur bebisin guzel dusunelim guzel olsun insallah bebehin hayirli olsun saglikla kucağına al.ins:)Kaç kez dedim canım tıbbi bi hata olur dedi başka bisey demedi bende sonra pes ettim bunda da vardır bir hayır deyip. Suyum geldiğinde serviks boyu 27 mm bebeğin ayağı doğum kanalında diyorlardı canım 27 mm çok uzun sayılmaz 20 haftalıkken ama sıfırlanmadan suyum gelmişti
Inşallah canım sürekli dua ediyorum güzel düşünmeye çalışıyorum ama stres özellikle 20. Haftalara yaklaşırken yakamı bırakmıyor. Rabbim evlat sahibi olmayı isteyen herkese nasip etsin rahme düştüğünü öğrendiğimiz gibi sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin2.7 baya kisa cnm. Ins bu defa iyi tutunur bebisin guzel dusunelim guzel olsun insallah bebehin hayirli olsun saglikla kucağına al.ins:)
İnşaallah görür canım ama vajinal bakıpta görememesi ? İşareti yaratıyor aklımda karından gaz var demiş vajinal nasıl görmemişYarın tekrar gidecek canım inşallah görülür
Ya bendede batmalar oluyor ama bence bu siralar sanki normal. Cok fazlaysa mutlaka doktora danis araCanlar sağ kasığımdaki batma devam ediyor gün boyu ağrılarım oldu herhangi bir lekleenmem yok ama bir nokta şeklinde baya ağrı var canım sıkılıyo normal mi nolur bişey söleyin hep yatıyorum korkumdan
O zaman hayirlisi canim akisina birak:) ben bu aralar herseyi akisina biraktim dua ediyorumm hayirlisiAmin canım bende calışmıyorum ilk hamileliğimde hiç bişey anlamamıstım ama bu kez benimde bulantılarım var cok sukur idare ediyoruz :) Evet yapılıyormuş ama belli bi zaman gecmesi gerekiyormus bide doktorum ne gerek var risk almaya demişti o yüzden biraz korktum açıkçası.
Bilmiyorum kuzum valla ya aklımıza takılıyor bizim de bakalım yarın ne diyecekİnşaallah görür canım ama vajinal bakıpta görememesi ? İşareti yaratıyor aklımda karından gaz var demiş vajinal nasıl görmemiş
Aramızda ilk Doğum yapacak sensin büyük ihtimalle :)
Kalp atışını duymuşsundur :)
Ekledim seni de.
Hangi şehirdesin? Ev hanımı mısın?
Merhaba arkadaşlar Rabbim hamilelere sağlıkla bebişleri kucağına almayı nasip etsin. İsteyenlere de en kısa zamanda hamile kalmayı. Beni de aranıza alırmısınız. Nasipse Nisan annesi adayıyım. Sat 18 temmuz. Benim 4,5 yaşında bir oğlum var 28 yaşındayım ev hanımıyım. Geçen yıl 2 düşük yaşadım ve genetik tahlillerde kan pıhtılaşması riski çıktı. Bu sefer gebeliği erken öğrendik cleaxena iğne ve crınone jel kullanıyorum. Keseyi 5+0 da gördük birdahaki kontrolüm bayram dönüşü 5 Eylülde nasipse. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Senin tahmini kaçı acaba canimbende varımm ilkte
Senin tahmini kaçı acaba canim