2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar merhaba. Tablomuzu oluşturdum. eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek ya da özel mesaj atarak bilgilerini göndersin, listemizi güncelleyelim.
27 öğretmen istanbul 2.çocuk sat:8temmuz beklenen tarih:14nisan kalp atışı duyulmadı
Istenen kan ve idrar testlerini yaptırdım az önce. 594 tl ödedim. Oglumda da orda yatırmıştım her şeyi. Bu kadar pahalanmış mi ya? Sağlık olsun tabi.
ilk bebeğimde özele gitmiştim hep şimdi aşırı pahalılaşmış 6. ya da 7. aya kadar devlete gitmek istiyorum bakalım..

Kuzum kaç kilosundan bu Dr seni diyete soktu

Kuzum kaç kilosundan bu Dr seni diyete soktu
54 kiloyum. Oncede ki dogumdan kalma da hic kilom yok oysa.oglumada hamile kaldigimda 54 kiloydum. Ama gebelik sekerim cikmisti. Onada 28. Haftada bakiyolar.bende o zamana kadar yerim diye seviniyodum.. Yook her gittigimde iyice tembihliyor.

54 kiloyum. Oncede ki dogumdan kalma da hic kilom yok oysa.oglumada hamile kaldigimda 54 kiloydum. Ama gebelik sekerim cikmisti. Onada 28. Haftada bakiyolar.bende o zamana kadar yerim diye seviniyodum.. Yook her gittigimde iyice tembihliyor.
Bende de hamilelik şekeri ve tansiyon çıkmıştı ama şekeri diyetle düşürmüştüm ama maalesef tansiyon kaldı doğum sonrasın Dada

Canım en kısa sürede ekliyorum :)

anladım canım benımde herhangi bir sıkıntım olmadı sımdıye kadarda nette sonuclarıma baktım tsh 3,64 cıkmış iyi mi bilemedim pek anlamıyorum
TSH benim 3.20 çıktı canım dahileyeye yönlendirdi. Gebelikte 2.50 nin altında olması gerekiyormuş. Yarın ultrason cekilcek ve tekrar tahlil vercem. Çıkan sonuca göre ilaç kullanacagim

TSH benim 3.20 çıktı canım dahileyeye yönlendirdi. Gebelikte 2.50 nin altında olması gerekiyormuş. Yarın ultrason cekilcek ve tekrar tahlil vercem. Çıkan sonuca göre ilaç kullanacagim

anladım canım, benim de sonclarımın tmamı cıkmadı cıksın doktora gostercem bakalım ne dıcek

Bende de hamilelik şekeri ve tansiyon çıkmıştı ama şekeri diyetle düşürmüştüm ama maalesef tansiyon kaldı doğum sonrasın Dada
offf sende baya zor gecirmissin.. İnsallah bu kolay olur. Ama sanki bende seker var kafam bi guzel oluyor yemekten sonra.. Sebze agirliklida beslenmiyorum. Sebze yesem bisuru de ekmek yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…