Hayırlı olsun canm bat günün ne zamandı 2 günde ikiye katlarsa bi sorun olmuyor diye biliyorum değerin düşüklüğü çok önemli değil sanırım benim bat 14 Ağustos'ta bekliyorum şimdilikSlm bayanlar yeni katıldm aranıza :) hamile olanlara bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin rabbim..bebiş isteyenlere de tez zamanda nasip etsn inşallh.benim sat 5 temmuzdu bgn kan verdm sonuç 13.56 çıktı çok mu düşk bi değer karar veremedm sizinklr ne durumda
Canm fotoğraftan anlaşılmıyor göremedim bi kaç gün sonra yine yap öyle fotoğraf koy bi bakalım inşallah gebesindirMerhaba benim adetime 6 gun var dayanamadım erken gebelik testi yaptım bat 8 ağustos sanki bakınca çok ince bir cizgi var ama bir de siz bakarmisiniz ?Eki Görüntüle 2028980
18 cikti dun 11 nde tahlil istedi tekrarKan değerin kaç çıkmıştı canım? Ben de erken öğrendim keseyi göremedi. Şimdi 13 üne kadar şehir dışındayım. Dönünce inşallah kalp atışını da duyarım.
Benim de bat 6 temmuzdu dun test yaptim 18 cikti 11 agustosta takrar yaptrcm doktorum hamilelik var dediSlm bayanlar yeni katıldm aranıza :) hamile olanlara bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin rabbim..bebiş isteyenlere de tez zamanda nasip etsn inşallh.benim sat 5 temmuzdu bgn kan verdm sonuç 13.56 çıktı çok mu düşk bi değer karar veremedm sizinklr ne durumda
Bende oğlumla meşgulüm iste hemde bebek istiyoruz bakalımSen nasılsın ne yapıyorsun
Ben kan testi yaptrmadn önce sabah gebelk testi yaptm evde ilk anda 2.çizgi silik bi şekilde göründü sonra taban beyazlaşmaya başlaynca gitti hiç bişe kalmadı akşama kan verdm kanda görüldü cnm.biz foto da göremiyor olabilirz ışıktan dolayı sen bi kaç gün sonra tekrar yap testi ya da kan testi yaptr kesin sonuç olsunMerhaba benim adetime 6 gun var dayanamadım erken gebelik testi yaptım bat 8 ağustos sanki bakınca çok ince bir cizgi var ama bir de siz bakarmisiniz ?Eki Görüntüle 2028980
Tşk ederim cnm darısı sana inşallhHayırlı olsun canm bat günün ne zamandı 2 günde ikiye katlarsa bi sorun olmuyor diye biliyorum değerin düşüklüğü çok önemli değil sanırım benim bat 14 Ağustos'ta bekliyorum şimdilik
Bende yarn tekrar yaptrcm inşallah yükselişe geçer bebişlerimzBenim de bat 6 temmuzdu dun test yaptim 18 cikti 11 agustosta takrar yaptrcm doktorum hamilelik var dedi
Canım tebrik ederim umarım sağ salim kucağına alırsınSlm bayanlar yeni katıldm aranıza :) hamile olanlara bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin rabbim..bebiş isteyenlere de tez zamanda nasip etsn inşallh.benim sat 5 temmuzdu bgn kan verdm sonuç 13.56 çıktı çok mu düşk bi değer karar veremedm sizinklr ne durumda
Tşk ederm canm inşallh sen de sağ salim alırsn kucağınaCanım tebrik ederim umarım sağ salim kucağına alırsın
Sirf meraktan bugun tekrar yaptiecm bende bakalim ikiye katlandimi ikincide heyecanim olmaz diyordum ama ilk gebeligim sankiBende yarn tekrar yaptrcm inşallah yükselişe geçer bebişlerimz
Benim ilk olacak bu kez nasip olursa.daha önce 2 düşüğüm var.sonucu alınca güzel haberlerini yaz cnm burayaSirf meraktan bugun tekrar yaptiecm bende bakalim ikiye katlandimi ikincide heyecanim olmaz diyordum ama ilk gebeligim sanki
Hayirlisiyla alirsin ins canim kucağına gidemedim bugun yarin gitcm tahlile bakalim ins yukselmistirBenim ilk olacak bu kez nasip olursa.daha önce 2 düşüğüm var.sonucu alınca güzel haberlerini yaz cnm buraya
Canm benim de iki düşük var ikincide genetik test yaptı doktor kan tahlilleri sonuç kan pıhtılaşması varmış ondan düşüyormuş bebekler ama bir oğlum var bebek kendini korursa tutunur diyor doktorlar düşüğü çok önemsemiyor ama araştırılmalı ben 9 ay iğne olcam gebe kalırsam öbürleri de dururdu belki iğne olsaydımBenim ilk olacak bu kez nasip olursa.daha önce 2 düşüğüm var.sonucu alınca güzel haberlerini yaz cnm buraya
Bat aynı bizim bende de sivilce olmuştu ve hamileydim şimdi yine var umutlanıyorum bi yandan gerçi daha 10 gün var bu belirtiler çooook erken beklemek zorBenim bat 14 ağustos, 11 gun var. Henüz hiçbir belirtim yok ama yüzümde sivilceler çıktı. Hic olmazdı normalde.
Evet daha çok erken. Benim ilk hamileliğimde çıkmamıştı ama bilemem. Umarım bu bir belirtidir.Bat aynı bizim bende de sivilce olmuştu ve hamileydim şimdi yine var umutlanıyorum bi yandan gerçi daha 10 gün var bu belirtiler çooook erken beklemek zor