• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79

melekeda

Wait for it.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
2.468
3.753
53
Merhaba hanımlar.
Nihayet ben de böyle bir konu açtım :KK49:
Mayıs ayında ben ikinci tedavimi olacağım ilki Aralık ayında Erzurumda olmuştu şimdi Istanbul da olacak Allah nasip ederse.
BAT 13 Mayıs. Büyüme hormonu kullanıyorum, iki farklı vitamin ve D vitamini takviyelerini doktorum önerdi. Eşim de Neofertil kullanıyor.
Ben ayrıca kadınlar için macun kullanıyorum ve tedaviye 3 gün kala arı sütüne başlamak istiyorum.
Bende durumlar böyle siz de yazın birbirimizle danışarak mayıs ayını gecirelim. :halay:

Hayırlı olsun topiğiniz.Bende iğnelerimi oluyorum kısmetse mayısta transfer.İkinci tedavim yaş 37 ama yumurta sayım az 5 yumurta var.Bir öncekinde 9 yumurtam vardı.zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hayırlı olsun topiğiniz.Bende iğnelerimi oluyorum kısmetse mayısta transfer.İkinci tedavim yaş 37 ama yumurta sayım az 5 yumurta var.Bir öncekinde 9 yumurtam vardı.zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Önemli olan sayı değil kalite, bazen sayı çok olunca kalite düşebiliyor. Ben de 25 yaşındayım ama erken rezerv yetmezliğim ve yumurta tembelliğim var bende 1 yumurta bile mucize

T
Önemli olan sayı değil kalite, bazen sayı çok olunca kalite düşebiliyor. Ben de 25 yaşındayım ama erken rezerv yetmezliğim ve yumurta tembelliğim var bende 1 yumurta bile mucize
2 ay boyunca DHA q10 gibi vitaminler kullandım bakalım toplanınca kaliteleri ne olacak.aslında vitaminlerin oyalanma olduğunu düşünüyorum.Salı yumurta toplanınca göreceğiz bakalım.

T

2 ay boyunca DHA q10 gibi vitaminler kullandım bakalım toplanınca kaliteleri ne olacak.aslında vitaminlerin oyalanma olduğunu düşünüyorum.Salı yumurta toplanınca göreceğiz bakalım.
Salı mi çok az kaldi insallah güzel haberleriniz aliriz bu topiğin ilk hamilesi siz olursunuz

İnşallah bu süreçte seni en iyi anlayanlar senin durumunda olanlar.Ünsanlar stres yapma demesine sinir oluyorum bazen yaşamadığın bir şey için bence yorum yapmamalı.
Kesinlikle bi de soğan kürü yap incir kuru yap diyolar ben zaten yüzlerce şey denemişim bu güne kadar

Mrb arkadaşlar tedaviniz hayırlı olsun. Bende bugün negatifi aldım. İlk denememdi. Zaten testden once adet olmuştum. Yarın doktorls gorusucem mayıs ayında tedaviye başlamak istiyorum dondurma işlemi olmamıştı. Malesef tecrubesizlıkten birde ben yurtdışında yaşıyorum çok iyi konuşamadığım için her istediğimi soramadım. İlkinde 7 yumurta toplandı hepsı 5. Gune guttı 3 u trabsfer edılmıştı. Rabbim nasip eder inşallah. Herkesin sorunu farklı ama derdi aynı. Rabbim herkese Anneliği tattırsın. Sevgiler..

Mrb arkadaşlar tedaviniz hayırlı olsun. Bende bugün negatifi aldım. İlk denememdi. Zaten testden once adet olmuştum. Yarın doktorls gorusucem mayıs ayında tedaviye başlamak istiyorum dondurma işlemi olmamıştı. Malesef tecrubesizlıkten birde ben yurtdışında yaşıyorum çok iyi konuşamadığım için her istediğimi soramadım. İlkinde 7 yumurta toplandı hepsı 5. Gune guttı 3 u trabsfer edılmıştı. Rabbim nasip eder inşallah. Herkesin sorunu farklı ama derdi aynı. Rabbim herkese Anneliği tattırsın. Sevgiler..
Amin onsallah hepimiz guzel haberler aliriz.
Genelde doktorlar 1 ay ara veriyor. Hiç dondurulmuş yok mu?

Amin onsallah hepimiz guzel haberler aliriz.
Genelde doktorlar 1 ay ara veriyor. Hiç dondurulmuş yok mu?
Hayır canım dondurma işlemi yapılmadı çok kapsamlı sohbette olmadı doktorla. Bide turkıyede doktora kontrol olmuştum rahimde parlaklık var demişti sanırım polipten bahsetti almamız gerekiyor diye. Ama burdaki doktor göremiyorum dedi. Gerçekten çok zor. Umarım sizinde yumurtalarınız güzel gelişir.

Hayır canım dondurma işlemi yapılmadı çok kapsamlı sohbette olmadı doktorla. Bide turkıyede doktora kontrol olmuştum rahimde parlaklık var demişti sanırım polipten bahsetti almamız gerekiyor diye. Ama burdaki doktor göremiyorum dedi. Gerçekten çok zor. Umarım sizinde yumurtalarınız güzel gelişir.
Doktorunuz kim? Amin insallah hepimizin

Normalde yurtdışındayım fransada doktorum. Ama türkiyede bir kere kontrol oldum bursada ozlem ceylandı sanırım.
Orada doktorlara mi güvenmiyorsunuz aslında insanın sürekli kaldığı yerde doktor bulması daha iyi ama Turkiyeye gidip gelecekseniz Istanbul ulaşım acısından daha iyi degil mi? Süreçte en önemli şey doğru doktoru bulabilmek ben 1bucuk yılımı yanlış doktorla kaybettim

Orada doktorlara mi güvenmiyorsunuz aslında insanın sürekli kaldığı yerde doktor bulması daha iyi ama Turkiyeye gidip gelecekseniz Istanbul ulaşım acısından daha iyi degil mi? Süreçte en önemli şey doğru doktoru bulabilmek ben 1bucuk yılımı yanlış doktorla kaybettim
Tabiki doktor onemli ama baska bır ulkeye gıtmek son çare olarak görüyorum. Zaten süreç zor bırde evınden ayrı olmak dahada zorlaştıracak. Tşk ederim tavsiyene

Back