2018 lisans kpss ye hazırlananlar , konu hakkında bilgisi önerisi olanlar :)

BicirikSerraM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
52
10
Merhaba arkadaşlar, bu ara biraz dirayetli duruyorum , öyle hissediyorum , ve kararliyim :) 7 yıla yakındır bir bankada çalışıyorum, özellikle manevi olarak sıkıntı cekiyorum, iş zor , e hadi şimdilik gireyim dedim 7 yil olacak kaldim , evlilikti cocuktu , 3.5 yaşında bir kızım var bu arada :) 2010 kpssden 78 almistim hiç coğrafya yapamadan .. Bu sene hem doğumda aldığım kilolardan kurtulmak hemde kpss den güzel bir puan almak hedefim var

Medenî hukuk ve tarih dersinden başladım 1 hafta oldu şimdilik güzel gidiyor ama yoruyor , 8 de evde oluyorum kızım uyuyana kadar 11 oluyor 2de falan yatıyorum, 3.5 saatim yolda geçiyor erhan güneş ve ramazan yetkinin videolarını dinliyorum o sürede, işte pek bişey yapamıyorum müsait oldukça işte netim el verdikçe, sınırlı erişim çünkü, bireylere bakıyorum:) dua ediverin :)

Tarihten evveliyat konu anlatımı bide tarihin pusulası çözümlü soru bankasını sipariş ettim yeni geldiler , medeni hukuk murat dershanesinin vardı 2 sene öncesi kitapları eşimden kalma onlarla başlıycam.

Allah yardımcın olsun canım, ama o tempoya dayanabilecek misin? İmkanın olsa da işi bırakıp hazırlansan daha rahat olur ama tabii koşullarını bilemicem. İnşallah istediğin puanı alır ve kilocuklarını da verebilirsin.

Sağol canim , maalesef çıkmam mümkün değil, keşke olsa , bakalım artık olabildiği kadar teşekkür ederim :)

Merhaba , çalışmaya devam ediyorum, malum yoğunluktan buraya giremiyorum , tarihte söylediğim gibi ramazan yetginin videolarını izliyorum, osmanlı kurulusundayim , 3 soru bankası aldım yargı pegem benim hocam konu konu ilerledikçe çözüyorum, coğrafyada engin eraydini izliyorum ama beni pek sarmıyor ne yapcam bilmiyorum yargı ve pegem soru bankaları aldım onlara başladım çözüyorum, vatandaşlık bakmadım alan anayasa kitapçığı aldım ahmet nohutcu yeni değişiklerle diye birde konsensüs seti aldım süper kitap tavsiye ederim soruyu çözüp ardından o konunun anlatımını okuyorum , medeni borçlar birer kez okudum soru çözüyorum aynı kitaptan, zamanım az isteğim çok şimdilik bi dua ediverseniz super olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…