Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiniz aramıza :) Başladınız mı hazırlıklaramerhaba arkadaslar bende araniza katilmak istiyorm :)
İnternetten video izleyerek başlayabilirsiniz, Benim Hocam Yayınları çok çok iyi, Matematik, coğrafya, tarih hocaları çok iyi anlatıyor. Ben matematikten başladım, konu konu video izleyip, her konudan 300e yakın soru çözüyorum. bu şekilde 1 hafta geçiyor. Eylül ekim gibi matı bitirip diğer derslere başlamayı ümit ediyorum, bakalım artıkdaha basliyamadm ev tasima olayim var ev bakiyoruz bide cocukla baslayamadim ve nerden nasl baslicagimada kadar veremedm.
Ben eski kitaplarımı bi araya topladım 4 5 tane falan, her konu bitiminde konuya ait her testi çözüyorum. Banada az geliyo azmı çözüyorum acaba diyorum, sonuç olarak 1 haftada çözülüyo az geliyo bana ama elimdekiler o kadaroo masallah cok iyi soru cozuyorsunuz.internettenmi cozuyorsunuz kitaptanmi
Bu iki kitabı hiç bilmiyorum, benim hocam yayınlarının kitabı çok iyi, yetenek, yargı, data, isem, yediiklim çok iyi. Bunlar benim kullandıklarım.konu anlatimi icin bu kitaplardan birini almayi düşünüyorum cunku okuyarak daha iyi anliyorum hem kitap hem video seklinde calisicm