- 13 Mart 2017
- 775
- 1.082
-
- Konu Sahibi 2Nota1Beste
Bende sene başından beri sınavlara hazırlandım . 84 aldım ama mesalef atanmam için yeterli değil bu puan. Birde kpss a grubuna girmedigim için çok pişmanım orda mülakat olduğu için girmedim ama yine şansimi denerdim.
Altı yıl olacak ben mezun olalı ama özel sektör artık hiç çalışılmayacak halde tüm umutlarım da gitti
Bu sene sorular gerçekten seçiciydi. Kesinlikle konuları iyi harmanlamak gerekiyor. Sakin kafayla çalışmak ve bol bol deneme çözmek gerekiyor.bende mezun değilim ama deneme amaçlı sadece gk gy girdim hiç çalışmadım sadece gk yapmama rağmen iyi bi puan aldığımı düşünüyorum bide anladığım çok çalışmak lazım sorular hep bilgiye yönelikti ; öabt ye ilk kez giricem seneye bakalım umarım iyi bi puan alıp hemen atanırım inşallaaahh :)
evet tamamen odaklanarak çalışabilenler yüksek puanlar alsılar zaten.Bu sene sorular gerçekten seçiciydi. Kesinlikle konuları iyi harmanlamak gerekiyor. Sakin kafayla çalışmak ve bol bol deneme çözmek gerekiyor.
Benim de ilk girişimdi ve sınava son iki ay kala bayağı dağıldım ve istediğim gibi olmadı sonucum.
Her şeyin hayırlısını diledim hep umarım bunda da bir hayır vardır.
Hakkımızda ne hayırlıysa o olur inşallah.
Bölümüm gereği seneye gireceğim kpss yok ancak 2020 kpss var, bakalım ne olacak.evet tamamen odaklanarak çalışabilenler yüksek puanlar alsılar zaten.
sizde seneye istediğiniz puanı alırsınız inşallah hayırlısıyla
Eğer yeni mezunsan tekrar hazırlan canım ama bu benim üçüncü girisimdi daha bu şekilde hazırlanıp giremem. Hukuk mezunu olduğum için düz memurluk da yapamıyorum , artık nasip degilmisSağlık olsun.
Düz memurluk da olsa açıktan alımlara puanın yeter ama açıktan alım ilanlarına mutlaka bak bence.
Özel sektör maalesef benim de korkum ama benim için bir daha ki kpss 2020'de olacak.
Özel sektörün derdini çekmem lazım illaki, çalışırken hazırlanmayı düşünüyorum artık
Yeni mezun değilim ama ilk kez lisans kpss'ye girmiştim.Eğer yeni mezunsan tekrar hazırlan canım ama bu benim üçüncü girisimdi daha bu şekilde hazırlanıp giremem. Hukuk mezunu olduğum için düz memurluk da yapamıyorum , artık nasip degilmis
Ben iibf mezunuyum. P1 P2 ve P3 puanları ne anlama geliyor? Hangi kurumlara başvurabilirim?