2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım sen böyle anlatınca iyi ki yapmamışım testi dedim. Daha doğrusu yapamadım.. :) benim kontrol dede baya kalabalıktı.. Ama doktorum iyiydi.müşerref banu . neyse hayırlı sonuçlar çıksın da inşallah bu tür durumlar hep yaşanıyor.. . sen atlattın en azından dan geçmiş olsun Rabbim sağlıklı güzel sonuçlar versin inşallah... :)

Yazarım inşallah canım bi girelim hastaneye hayırlısıyla, hala ağrıyor karnım. Çok teşekkür ederim sana da ilgin için canım..

Canım çok geçmiş olsun zehirlenmesi bilirim ahh ahh hep beni de bulur. En büyük korkum. O yüzden çok dikkat ediyorum... Rabbim şifa versin sana bebeğini korusun...

Çok sağolun kızlar ya, 3-4saat sürecek dedi serum için, gecemiz buradan geçecek gibi görünüyor...

Geçmiş olsun canım inşallah kötü birşey yoktur en azından rahat uyursun iyi ettin gitmekle

LezzetliCipetpet çok geçmiş olsun canım ,rabbim yavrunu sana bağışlasın .

Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah ciddi bişey yoktur

LezzetliCipetpet geçmiş olsun canım. Korkma için rahat olsun bir şey çıkmayacak inşallah.

Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir

Çok şükür canım bununla gelmiş geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın...

geçmiş olsun canım inşallah geçmiştir şikayetlerin bidaha gitmek zorunda kalmazsın

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin iyi olmana sevindim. Dikkat et mutlaka bundan sonra da

Çok şükür canım bununla gelmiş geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın...
İnşallah canım, geçti gitti çok şükür.

geçmiş olsun canım inşallah geçmiştir şikayetlerin bidaha gitmek zorunda kalmazsın
İnşallah canım.. Sağolasın..

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin iyi olmana sevindim. Dikkat et mutlaka bundan sonra da
Sağol canım. İnşallah hiçbirimize göstermesin Rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…