- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.470
- 158
mavila Zehra_mda kızlar bugun girdim ikili teste zeynep kamilde. Anam içeri ıslah evi gibi. Bekleyen kadınlara ikide bir hanımlar sessiz olun diye ikaz ediyorlar. İçeri erkek giremiyor yani bekleme salonuna bile. Yani eşim bebeği göremedi. Sıra bekliyorum ama nereye gircem hangi oda bilgi veren yok adım okunmuş haberim yok ben karşı tarafta bekliyormuşum meğer. Sonra doktor aldı kontrole. Nalan hn. Hiç konuşmuyor bilgi vermiyor ztn benden öncekilerden dolayı çok gergindi. Karnıma vurdu vurdu bebek oynamıyor diye nerdeyse cihazı karnıma sokacaktı. Ki biliyosunuz bizde bebek var diye karnımıza genelde nazik davranırız. Resmen acıdı karnım. Sonra nese oynamıyor sen biraz bekle bi sonrakinden sonra gel dedi. Tekrar girdim bu sefer baktı tamam ultrason kontrolünde sorun yok 1 hafta büyük dedi. Cinsiyeti söylemedi. kan ver haftaya bugun cıkar dedi gönderdi. Ben galiba oğlumda özel sig var diye Florance Nightgale in kalitesine biraz fazla alışmışım çıtayı yüksekten tutmuşum bi garip geldi burası bide çoçuk gibi otur kalk gibi sert sert talimatlar vermeside ekstra tuhafıma gitti :))) neseki işimi halledince hepsini salladım çıktım geldim ama Allah sürekli muhtaç olupta gidenlerin yardımcısı olsun. Acıkcası bende kontrolleri devlette düşünüyordum şimdi sadece test ve tahlillerde gitmeyi düşünüyorum.
Sağol canım..
Dr verdi balikyagi dedi bende tup bebekte ocean kullaniyodum dvm edeyim mi dedim mummy kullan dedi
Yazarım inşallah canım bi girelim hastaneye hayırlısıyla, hala ağrıyor karnım. Çok teşekkür ederim sana da ilgin için canım..
Geçmiş olsun canım inşallah kötü birşey yoktur en azından rahat uyursun iyi ettin gitmekle
LezzetliCipetpet çok geçmiş olsun canım ,rabbim yavrunu sana bağışlasın .
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah ciddi bişey yoktur
LezzetliCipetpet geçmiş olsun canım. Korkma için rahat olsun bir şey çıkmayacak inşallah.
Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir
Rabbim esirgesin canım, dikkat etmekte fayda var...Canım çok geçmiş olsun zehirlenmesi bilirim ahh ahh hep beni de bulur. En büyük korkum. O yüzden çok dikkat ediyorum... Rabbim şifa versin sana bebeğini korusun...
çok geçmişolsun canım. Senve bebişin iyi olunda varsın heceniz orda geçsin:)Çok sağolun kızlar ya, 3-4saat sürecek dedi serum için, gecemiz buradan geçecek gibi görünüyor...
Şimdilik bir sıkıntım yok bnm sizler gibi kusmalarim olmadı akşam içiyorsun bişe olacağını sanmiyorumCanım bana da doktor ocean mummy hediye etti daha başlamadım sen kullanıyor musun yan etki bulantı falan yapıyor mu.
Çok geçmiş olsun cnmÇok sağolun kızlar ya, 3-4saat sürecek dedi serum için, gecemiz buradan geçecek gibi görünüyor...
Kızlar kan temiz geldi, çok şükür sadece birazcık iltihap çıkmış. Çıkarıyorlar hastaneden, şikayet devam ederse yarın mutlaka tekrar gel de doktor.. İçimiz rahat bir şekilde dönüyoruz elhamdulillah
geçmiş olsun canım inşallah geçmiştir şikayetlerin bidaha gitmek zorunda kalmazsınKızlar kan temiz geldi, çok şükür sadece birazcık iltihap çıkmış. Çıkarıyorlar hastaneden, şikayet devam ederse yarın mutlaka tekrar gel de doktor.. İçimiz rahat bir şekilde dönüyoruz elhamdulillah
Bana dr um soyledi canim imom ve gyno ferro sanol aliyorum gunde birer taneKızlar bu vitaminleri doktor mu veriyor yoksa siz mı öyle alıp kullanıyorsunuz?
Bana hiç vermedi doktor neye göre veriyor acaba destek olsun diye mi yoksa yapılan tahlillerdeki eksikliğe göre mi?Bana dr um soyledi canim imom ve gyno ferro sanol aliyorum gunde birer tane
Tahlil yapilmadi canim. Bu hafta basladim ben de vitaminlere. Daha once folbiol aliyordum. Onu biraktirdi zaten ilk uc ay aliniyor o.Bana hiç vermedi doktor neye göre veriyor acaba destek olsun diye mi yoksa yapılan tahlillerdeki eksikliğe göre mi?
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin iyi olmana sevindim. Dikkat et mutlaka bundan sonra daKızlar kan temiz geldi, çok şükür sadece birazcık iltihap çıkmış. Çıkarıyorlar hastaneden, şikayet devam ederse yarın mutlaka tekrar gel de doktor.. İçimiz rahat bir şekilde dönüyoruz elhamdulillah
İnşallah canım, geçti gitti çok şükür.Çok şükür canım bununla gelmiş geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın...
İnşallah canım.. Sağolasın..geçmiş olsun canım inşallah geçmiştir şikayetlerin bidaha gitmek zorunda kalmazsın
Sağol canım. İnşallah hiçbirimize göstermesin Rabbim..Geçmiş olsun canım Allah şifa versin iyi olmana sevindim. Dikkat et mutlaka bundan sonra da
Benim pazartesi doktorla randevum var belki bana da başlatır,gerçi doktordan doktora değişiyor ilaçlar.Bana hiç vermedi doktor neye göre veriyor acaba destek olsun diye mi yoksa yapılan tahlillerdeki eksikliğe göre mi?
Geçmiş olsun şimdi nasılsın?Çok sağolun kızlar ya, 3-4saat sürecek dedi serum için, gecemiz buradan geçecek gibi görünüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?