2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım erken saatti, eşim daha acıkmamıştı. Bir de tavuğu hiç sevmez ya, acıkınca da ondan yemedi. O yüzden kıyas yapamıyorum.

Yoldayız, hastaneye gidiyoruz canım ya, doğru dedin. Gaz sancısıysa da gaz desin yollasın eve en azından içimiz rahat eder...
Bize de yaz olur mu? Habersiz bırakma, hiçbirşey yapmasa serum takar geceni rahat geçirirsin.

Mide yanmasından Uyuyamıyorum süt içtim soda yudumluyorum yürüyüş yapıyorum fayda yok :KK43:geçmiyor İnşallah geçer dünden beri uykusuzum :KK57::cry:

Annişler hepimizin ağız tadı bebeklerimizin sağlığı evimizin huzuru beti bereketi bol olsun!

Yarın hıdrellez unutmayın gül ağaçlarını dileklerinizle donatın! :nazar::nazar::nazar:
Aaa iyiki söyledin unutmam inşallah, ben ben değilim bu ara :)
Mide yanmasından Uyuyamıyorum süt içtim soda yudumluyorum yürüyüş yapıyorum fayda yok :KK43:geçmiyor İnşallah geçer dünden beri uykusuzum :KK57::cry:
Ayva, Salatalık, leblebi, dondurma ve en etkilisi gaviscon. Allah yardımcın olsun dün gece de ben yanıyordum öyle çok zor.

Yazarım inşallah canım bi girelim hastaneye hayırlısıyla, hala ağrıyor karnım. Çok teşekkür ederim sana da ilgin için canım..
Ne demek canım hepimizin başına gelebilir. Benim burdan bir arkadaşım var, kulakları çınlasın ailece balık yemeye giderler birtek o zehirlenir, yine ailece et yemeye giderler sadece o zehirlenir, zehirlenme onun uzmanlık alanı, sen yazınca direkt aklıma o geldi.

Son düzenleme:
Benim açılmam olduğunda 4 farklı hastanede çatı muayenesi yapıldı sadece son seferinde acı çektim, O ebeye Asla Hakkımı helal etmiyorum çünkü bilinçli olarak yaptığını düşünüyorum. Yani aslında acı çektiğin birşey değil, zaten doğumda kendinizi asla düşünmüyorsunuz, tamamen bebek odaklısınız, iyi olsun da o an sizi canlı kesseler gıkınız çıkmıyor. Tabi sizin Psikolojik bir durum olduğu için farklılıklar olabilir ama şu an sakin kafayla düşündüğünüz için geniş geniş takılabiliyorsunuz her detaya, doğum yapacağınız gün hayat bebeğinizden ibaret olacak.
evt sanirm haklisiniz en iyisi son zamanlar yaklastikca doktorumla bu konuyu paylasip en dogru yolu secmeliyiz

Kızlar ya bugün canım tavuk çekmişti herhalde bir iki aydır ağzıma sürememiştim. İsteyince canım, eşimle kalktık körili tavuklu mantarlı makarna yaptık, eşim erken gelmişti işten erken saatte yedim. Bir süre sonra karnım ağrımaya başladı, hala ağrıyor, gaz sancısıdır diye düşündüm ilk. Ama cırcır olmuşum ve az önce istifra da ettim. Zehirlenmiş olabilir miyim yoksa her zamanki kusmalardan mı anlamıyorum... Evham mı yapıyorum ya :KK43:

İnşallah midenizi bulandırmamışımdır.
Geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı yoktur hayırlı haberlerle dön inşallah

Gaviscon canım dene

Ne demek canım hepimizin başına gelebilir. Benim burdan bir arkadaşım var, kulaklar çınlasın ailece balık yemeye giderler birtek o zehirlenir, yine ailece et yemeye giderler sadece o zehirlenir, zehirlenme onun uzmanlık alanı, sen yazınca direkt aklıma o geldi.
Kimi insan çok hassas oluyor gerçekten Aslında çok sık zehirlenmem ben ama hamile olunca tedbirli olmaktan hiçbir zarar gelmez... Doktor muayene etti, kan istedi. Bakalım inşallah sonuçlar güzel gelir bir oh deriz.
Geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı yoktur hayırlı haberlerle dön inşallah
Sağolasın canım, inşallah. Rabbim hepimizi yavrusunu korusun

Kimi insan çok hassas oluyor gerçekten Aslında çok sık zehirlenmem ben ama hamile olunca tedbirli olmaktan hiçbir zarar gelmez... Doktor muayene etti, kan istedi. Bakalım inşallah sonuçlar güzel gelir bir oh deriz.

Sağolasın canım, inşallah. Rabbim hepimizi yavrusunu korusun
İnşallah, 1 saat sonra mı çıkacakmış?

Kızlar ya bugün canım tavuk çekmişti herhalde bir iki aydır ağzıma sürememiştim. İsteyince canım, eşimle kalktık körili tavuklu mantarlı makarna yaptık, eşim erken gelmişti işten erken saatte yedim. Bir süre sonra karnım ağrımaya başladı, hala ağrıyor, gaz sancısıdır diye düşündüm ilk. Ama cırcır olmuşum ve az önce istifra da ettim. Zehirlenmiş olabilir miyim yoksa her zamanki kusmalardan mı anlamıyorum... Evham mı yapıyorum ya :KK43:

Geçmiş olsun cnm

Canım erken saatti, eşim daha acıkmamıştı. Bir de tavuğu hiç sevmez ya, acıkınca da ondan yemedi. O yüzden kıyas yapamıyorum.

Yoldayız, hastaneye gidiyoruz canım ya, doğru dedin. Gaz sancısıysa da gaz desin yollasın eve en azından içimiz rahat eder...

Geçmiş olsun canım inşallah kötü birşey yoktur en azından rahat uyursun iyi ettin gitmekle

Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah ciddi bişey yoktur

Back