2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende senin gibiyim hic canim istemiyor
Benim ilk gebeligim dusukle sonuclandi o yuzden esimde zaten bana dokunmaktan cekiniyor. Gebeligimin 14. Haftasindayim ve siftahimiz yok. İkinci trimesterde kan akisi kadin cinsel organinda daha hizli olacagi icin daha fazla istek gelirmis. Ben 2. Trimestere yeni girdim hala bi degisiklik yok ilerleyen zamanlarda ne olacak bakal

Canım hem ishal hem kusma zehirlenme olabilir, ben olsam riske atmazdım. İnşallah önemli birşey yoktur tabi de, önemli değil denilecek bir durumda değil.

Bu arada mantarı da tavuğu da eşim ben istedim diye bugün yemek yapmadan önce çıktı aldı...

Bende vajinusmus atlattim yani 2 senelik evliyim hala biraz zorlaniyorum tam atlatmista sayilmam. Normal dogum yapabiliyomuyuz biz hic bilgin varmi bu konuda canim ? Yani dogum geldiginde doktor acilmayi kontrol.etmek icin parmakla kontrol ediyormus ya ben bunu kaldirabilirmiyim bilmiyorum

Canım geçmiş olsun ya eşinde de aynı sorun var mi? Yoksa zehirlenme değildir heralde...

Ahhh allah mecbur kalanlara yardım etsin..Ya nasıl insanlar bunlar yaa sanki zoraki yapıyorlar işlerini..

Kizlar ikili test kan alinip yapilmiyormu neden test icin randevu aliykrsunuz doktor kontrolune gidince ikili icin kanver diyo bir hafta sonrada xikiyor bende yarin testin sonucu cikiyor ama pazartesi doktorum gorecek bakalim hayirlisi

Benim açılmam olduğunda 4 farklı hastanede çatı muayenesi yapıldı sadece son seferinde acı çektim, O ebeye Asla Hakkımı helal etmiyorum çünkü bilinçli olarak yaptığını düşünüyorum. Yani aslında acı çektiğin birşey değil, zaten doğumda kendinizi asla düşünmüyorsunuz, tamamen bebek odaklısınız, iyi olsun da o an sizi canlı kesseler gıkınız çıkmıyor. Tabi sizin Psikolojik bir durum olduğu için farklılıklar olabilir ama şu an sakin kafayla düşündüğünüz için geniş geniş takılabiliyorsunuz her detaya, doğum yapacağınız gün hayat bebeğinizden ibaret olacak.

Cnm 12.haftada muayeneye gidince kan verdiriyor bir hafta sonrada sonucu aliyorsun.ac tok diye bisey yok

Aaa yok benim esim beğeniyo Allah'tan erkek olursa da ömer istiyoruz ama ondan ben pek emin değilim Ömerler yaramaz oluyo diyo herkes

Ömerleri bilmem de Emir ler ve Emreler çok yaramaz oluyor öğretmen olduğum için iyi biliyorum genelde uslu olan erkeklerin ismi de ya Enes ya da Mehmet oluyor. Kızlarda da Duru ve Ece ler hep ılımlı ve akıllı oluyor :)

Ay bilemedim bende Ömer ismini beğeniyorum istiyorum da ama dediğim gibi etrafimdaki ömerleri düşününce biraz yaramazlar sanki

Cnm bu konuda tabiki sana yardimci olmak zorunda yaptiklari biraz sacma ama erkekler hamilelik teki olan seyleri bilmedikleri icin senxen ayni performansi bekleye vilir ona kibarca acikla bu konuyu.benimkine gelince 10 tildir bu ani bekledigimiz icin ve ve benim dusuklerim oldugu icin ustume titriyo ama bende iyi ildugum zaman elimden geldigince yapiyorum is .indan zor bulunca uzerine titriyor sanki

Canım geçmiş olsun ya eşinde de aynı sorun var mi? Yoksa zehirlenme değildir heralde...
Canım erken saatti, eşim daha acıkmamıştı. Bir de tavuğu hiç sevmez ya, acıkınca da ondan yemedi. O yüzden kıyas yapamıyorum.
Canım hem ishal hem kusma zehirlenme olabilir, ben olsam riske atmazdım. İnşallah önemli birşey yoktur tabi de, önemli değil denilecek bir durumda değil.
Yoldayız, hastaneye gidiyoruz canım ya, doğru dedin. Gaz sancısıysa da gaz desin yollasın eve en azından içimiz rahat eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…