Bende senin gibiyim hic canim istemiyorKızlar sorması ayıp isteksizliğiniz varmı sizin ben neredeyse 1 buçuk aydır adamı dokundurmuyorm kendime fenalık geliyor bu durumdan şikayetçiyim serbest dedi doktor da. Bu süreçte korunmak gerekirmi bilginiz varmı araştırdiğım kadarıyla korunmak gerekiyormuş ama emin değilim
Canım hem ishal hem kusma zehirlenme olabilir, ben olsam riske atmazdım. İnşallah önemli birşey yoktur tabi de, önemli değil denilecek bir durumda değil.Kızlar ya bugün canım tavuk çekmişti herhalde bir iki aydır ağzıma sürememiştim. İsteyince canım, eşimle kalktık körili tavuklu mantarlı makarna yaptık, eşim erken gelmişti işten erken saatte yedim. Bir süre sonra karnım ağrımaya başladı, hala ağrıyor, gaz sancısıdır diye düşündüm ilk. Ama cırcır olmuşum ve az önce istifra da ettim. Zehirlenmiş olabilir miyim yoksa her zamanki kusmalardan mı anlamıyorum... Evham mı yapıyorum ya
İnşallah midenizi bulandırmamışımdır.
Son kullanma tarihlerinin geçmesi gerekmiyor, hamilelikte vücut direncimiz daha da düşüyor kimseye birşey olmazken sen olumsuz etkilenebilirsin.Bu arada mantarı da tavuğu da eşim ben istedim diye bugün yemek yapmadan önce çıktı aldı...
Bende vajinusmus atlattim yani 2 senelik evliyim hala biraz zorlaniyorum tam atlatmista sayilmam. Normal dogum yapabiliyomuyuz biz hic bilgin varmi bu konuda canim ? Yani dogum geldiginde doktor acilmayi kontrol.etmek icin parmakla kontrol ediyormus ya ben bunu kaldirabilirmiyim bilmiyorumyanliz çektirebildiğimiz kadar çektiriyoruz anladığım kadarıyla ondan midem bulanmiyor aslında bazen istek gelmeye başladı ama üşeniyorum angarya geliyor ne gerek var ki diyorum ben vajinismus atlattım birde çok ara verirsem.korkum nükseder diyede düşünüyorum falan herşey kendim için aslında
Kızlar ya bugün canım tavuk çekmişti herhalde bir iki aydır ağzıma sürememiştim. İsteyince canım, eşimle kalktık körili tavuklu mantarlı makarna yaptık, eşim erken gelmişti işten erken saatte yedim. Bir süre sonra karnım ağrımaya başladı, hala ağrıyor, gaz sancısıdır diye düşündüm ilk. Ama cırcır olmuşum ve az önce istifra da ettim. Zehirlenmiş olabilir miyim yoksa her zamanki kusmalardan mı anlamıyorum... Evham mı yapıyorum ya
İnşallah midenizi bulandırmamışımdır.
Ahhh allah mecbur kalanlara yardım etsin..Ya nasıl insanlar bunlar yaa sanki zoraki yapıyorlar işlerini..@mavila @Zehra_mda kızlar bugun girdim ikili teste zeynep kamilde. Anam içeri ıslah evi gibi. Bekleyen kadınlara ikide bir hanımlar sessiz olun diye ikaz ediyorlar. İçeri erkek giremiyor yani bekleme salonuna bile. Yani eşim bebeği göremedi. Sıra bekliyorum ama nereye gircem hangi oda bilgi veren yok adım okunmuş haberim yok ben karşı tarafta bekliyormuşum meğer. Sonra doktor aldı kontrole. Nalan hn. Hiç konuşmuyor bilgi vermiyor ztn benden öncekilerden dolayı çok gergindi. Karnıma vurdu vurdu bebek oynamıyor diye nerdeyse cihazı karnıma sokacaktı. Ki biliyosunuz bizde bebek var diye karnımıza genelde nazik davranırız. Resmen acıdı karnım. Sonra nese oynamıyor sen biraz bekle bi sonrakinden sonra gel dedi. Tekrar girdim bu sefer baktı tamam ultrason kontrolünde sorun yok 1 hafta büyük dedi. Cinsiyeti söylemedi. kan ver haftaya bugun cıkar dedi gönderdi. Ben galiba oğlumda özel sig var diye Florance Nightgale in kalitesine biraz fazla alışmışım çıtayı yüksekten tutmuşum bi garip geldi burasıbide çoçuk gibi otur kalk gibi sert sert talimatlar vermeside ekstra tuhafıma gitti :))) neseki işimi halledince hepsini salladım çıktım geldim ama Allah sürekli muhtaç olupta gidenlerin yardımcısı olsun. Acıkcası bende kontrolleri devlette düşünüyordum şimdi sadece test ve tahlillerde gitmeyi düşünüyorum.
Kizlar ikili test kan alinip yapilmiyormu neden test icin randevu aliykrsunuz doktor kontrolune gidince ikili icin kanver diyo bir hafta sonrada xikiyor bende yarin testin sonucu cikiyor ama pazartesi doktorum gorecek bakalim hayirlisiGünaydın canım. Neden yapılamadı test anlayamadım. Yani ikili test randevusu olarak alıp gitmemişmiydin neden doktor yapmadı. Bende bugun gitcem zeynep kamile o yuzden sordum. Hatta @Zehra_mda dün gitti yaptırdı diye biliyorum içime kurt düştü şimdi. Çünkü çalışıyorum eşimden bende izin alıp gidiyoruz baya bi sıkıntı oluyor.
Benim açılmam olduğunda 4 farklı hastanede çatı muayenesi yapıldı sadece son seferinde acı çektim, O ebeye Asla Hakkımı helal etmiyorum çünkü bilinçli olarak yaptığını düşünüyorum. Yani aslında acı çektiğin birşey değil, zaten doğumda kendinizi asla düşünmüyorsunuz, tamamen bebek odaklısınız, iyi olsun da o an sizi canlı kesseler gıkınız çıkmıyor. Tabi sizin Psikolojik bir durum olduğu için farklılıklar olabilir ama şu an sakin kafayla düşündüğünüz için geniş geniş takılabiliyorsunuz her detaya, doğum yapacağınız gün hayat bebeğinizden ibaret olacak.Bende vajinusmus atlattim yani 2 senelik evliyim hala biraz zorlaniyorum tam atlatmista sayilmam. Normal dogum yapabiliyomuyuz biz hic bilgin varmi bu konuda canim ? Yani dogum geldiginde doktor acilmayi kontrol.etmek icin parmakla kontrol ediyormus ya ben bunu kaldirabilirmiyim bilmiyorum
Gozun aydin cnm insallah enimkide senin gibi mutlu biterCanım hayırlı olsun çok sevindim senin ense kalınlığı kaç çıkmıştı hangi haftada ben hala beklemedeyim sonucu
Tekrardan geçmiş olsun cnm bende iyiyim çok şükür sabahlari istifra etmesem hamile olduğumdan şüphe edicemTeşekkürler canım iyiyim çok şükür,kanamam olmuştu bitti şükür .sen nasılsın ?
Aaa yok benim esim beğeniyo Allah'tan erkek olursa da ömer istiyoruz ama ondan ben pek emin değilim Ömerler yaramaz oluyo diyo herkesEşim onada bahane buldu. Söylenişi kaba dio bende dedim nasıl söylediğine bağlı
Cnm 12.haftada muayeneye gidince kan verdiriyor bir hafta sonrada sonucu aliyorsun.ac tok diye bisey yokkızlar ikili tarama yaptıran arkaşlar nasıl oluyor ultrasona bakılıp kan mı veriyoruz aç tok gitmek farkediyormu birde sonucu hemen alabiliyormuyuz ve dr. bakarken bilgi veriyorumu fakültede yapılcak perinatoloji uzmanı yapcakmış ama nasıl olcağı hakkında hiç bir bilgim yok
Aaa yok benim esim beğeniyo Allah'tan erkek olursa da ömer istiyoruz ama ondan ben pek emin değilim Ömerler yaramaz oluyo diyo herkes
Kızlar bu vitaminleri doktor mu veriyor yoksa siz mı öyle alıp kullanıyorsunuz?
Ay bilemedim bende Ömer ismini beğeniyorum istiyorum da ama dediğim gibi etrafimdaki ömerleri düşününce biraz yaramazlar sankiÖmerleri bilmem de Emir ler ve Emreler çok yaramaz oluyor öğretmen olduğum için iyi biliyorumgenelde uslu olan erkeklerin ismi de ya Enes ya da Mehmet oluyor. Kızlarda da Duru ve Ece ler hep ılımlı ve akıllı oluyor :)
Benimle de aynıHayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inş,senle sat aynı benim.
Cnm bu konuda tabiki sana yardimci olmak zorunda yaptiklari biraz sacma ama erkekler hamilelik teki olan seyleri bilmedikleri icin senxen ayni performansi bekleye vilir ona kibarca acikla bu konuyu.benimkine gelince 10 tildir bu ani bekledigimiz icin ve ve benim dusuklerim oldugu icin ustume titriyo ama bende iyi ildugum zaman elimden geldigince yapiyorum is .indan zor bulunca uzerine titriyor sankiKızlar eşlerinizin bu süreçteki davranışları nasıl oldu?
Biz çok severek evlendik 2 yıl sonra hamile kaldım ve bundan önce 1 düşüğüm oldu eşim çok istiyordu baba olmayı ama bu sürece alışmamış gibi sürekli benden eski performansımı bekliyor evi herzaman temiz olucak gömlekleri ütülü 3 öğün yemeği olucak ve hergün ayrı yemek bekliyor benden ufak tefek yardımda bulunuyor bunu yüzüme çarpıyor hamileyim dememe rağmen sürekli şikayette bulunuyor bu sabah tartıştık artık patladım sonunda sabah uyandığı gibi benden kahvaltı bekliyor benim midem çok bulanıyor sabah 1 saatte anca kendime gelip hazirlayabiliyorum. Beni hiç anlamıyor çok halsiz ve sürekli uyuyormuşum. Ne bekliyor ki benden sperm sayisi çok azdı ve doğal yolla hamile kaldım mucize gibi.
Benimkini doktor verdi "Megadayn" isimli ilaçKızlar bu vitaminleri doktor mu veriyor yoksa siz mı öyle alıp kullanıyorsunuz?
Canım erken saatti, eşim daha acıkmamıştı. Bir de tavuğu hiç sevmez ya, acıkınca da ondan yemedi. O yüzden kıyas yapamıyorum.Canım geçmiş olsun ya eşinde de aynı sorun var mi? Yoksa zehirlenme değildir heralde...
Yoldayız, hastaneye gidiyoruz canım ya, doğru dedin. Gaz sancısıysa da gaz desin yollasın eve en azından içimiz rahat eder...Canım hem ishal hem kusma zehirlenme olabilir, ben olsam riske atmazdım. İnşallah önemli birşey yoktur tabi de, önemli değil denilecek bir durumda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?