Cinsiyeti belli olan bi benmiyim
Yaşım:27- Sat: 1 Şubat-Dogum Tarihi: 8 Kasim- Cinsiyet belli degil henüz(meraktan ölebilirim)- Ilk bebişiimm- VanCanım yaşıni
son adet tarihini
Tahmini doğum tarihini
Bebeğin cinsiyetini
Kaçıncı bebek olduğunu
Bir de yaşadığın şehri yazarsan ekleyeyim listeye seni de :)
Teşekkürler canım iyiyim çok şükür,kanamam olmuştu bitti şükür .sen nasılsın ?Çok gecmis olsun canım nasılsın iyi misin?
Yaşım:27- Sat: 1 Şubat-Dogum Tarihi: 8 Kasim- Cinsiyet belli degil henüz(meraktan ölebilirim)- Ilk bebişiimm- Van
Çok sağol datlumm:))
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inş,senle sat aynı benim.Emira SY
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.
Sat 15 şubat
Tahmini Doğum 22 kasım
Yaş 29
İlk bebek
Ankara
Olsun öyle olmasada güzel isimler sonuçta senin ve kızınınayyy ne güzel yaa; sizinki daha da güzelmiş. bak şimdi cok istedim benim adım da Esra olsaymış; daha bi anlamli olurmuş :)
memnun oldum bu arada benim adım da Çiğdem :)
Çok şükür canım iyi geçti bebekle ilgili sorun yok, gelişimi güzel,haftaya aslında 11. haftam ama gel ense ölçümünü yapalım dedi, 2'li testi de sanırım yine cuma isteyecek. Eve anca geldim bir sürü kaynatmışsınız o sayfaları okumak var şimdi, bizi de düşünseydiniz yazarken :)pinkstrap canım kontrolün nasıl geçti?
Teşekkür ederim ♡ :)Olsun öyle olmasada güzel isimler sonuçta senin ve kızının:))))
Seni rahatsız eden magnezyum olabilir, bana geçen sene doktorum magnezyumun rahatsız edici olduğunu söyleyip solgarın bitkisel magnezyumunu vermişti o rahatsız etmiyor.Bnm yeni başlayan rahatsız eden bulantim oldu ama oceandan mi bilmiyorum çünkü demir kalsiyum magnezyumda başladık. Akşam tok karnına alıyorum ocean balikyaginda en güvenilir markalardan biridir
:) çok sevindim. Darısı 2li teste inşallah. Yavaş yavaş okursun artık :)Çok şükür canım iyi geçti bebekle ilgili sorun yok, gelişimi güzel,haftaya aslında 11. haftam ama gel ense ölçümünü yapalım dedi, 2'li testi de sanırım yine cuma isteyecek. Eve anca geldim bir sürü kaynatmışsınız o sayfaları okumak var şimdi, bizi de düşünseydiniz yazarken :)
Amin... Sağol canım Allah razı olsun:) çok sevindim. Darısı 2li teste inşallah. Yavaş yavaş okursun artık :)
Canım benimkini And diye bi doktor yapmıştı hiç te böyle birşeyler yaşamadım sana denk gelmiş demek ki. Hatta benimkini ölçerken çok hareket etmeye başladı zor ölçücez demişti. Sorduklarima falan da cevap verdi hep.mavila Zehra_mda kızlar bugun girdim ikili teste zeynep kamilde. Anam içeri ıslah evi gibi. Bekleyen kadınlara ikide bir hanımlar sessiz olun diye ikaz ediyorlar. İçeri erkek giremiyor yani bekleme salonuna bile. Yani eşim bebeği göremedi. Sıra bekliyorum ama nereye gircem hangi oda bilgi veren yok adım okunmuş haberim yok ben karşı tarafta bekliyormuşum meğer. Sonra doktor aldı kontrole. Nalan hn. Hiç konuşmuyor bilgi vermiyor ztn benden öncekilerden dolayı çok gergindi. Karnıma vurdu vurdu bebek oynamıyor diye nerdeyse cihazı karnıma sokacaktı. Ki biliyosunuz bizde bebek var diye karnımıza genelde nazik davranırız. Resmen acıdı karnım. Sonra nese oynamıyor sen biraz bekle bi sonrakinden sonra gel dedi. Tekrar girdim bu sefer baktı tamam ultrason kontrolünde sorun yok 1 hafta büyük dedi. Cinsiyeti söylemedi. kan ver haftaya bugun cıkar dedi gönderdi. Ben galiba oğlumda özel sig var diye Florance Nightgale in kalitesine biraz fazla alışmışım çıtayı yüksekten tutmuşum bi garip geldi burası bide çoçuk gibi otur kalk gibi sert sert talimatlar vermeside ekstra tuhafıma gitti :))) neseki işimi halledince hepsini salladım çıktım geldim ama Allah sürekli muhtaç olupta gidenlerin yardımcısı olsun. Acıkcası bende kontrolleri devlette düşünüyordum şimdi sadece test ve tahlillerde gitmeyi düşünüyorum.
Benimde iki kızım var eğer şimdi erkek olursa ki çok isterim ama bende çok tedirginim bu konuda hakkımızda hayırlısı inşallahValla kiz çocuğum olduğu icin erkek korkutucu geliyor sanki bakmasını hic bilmiyormuşum gibi sunnet olacak vs... kızı ezber etmisim gibi. Zaten zor cocukla sinandim ben hala surekli aglayan her agladiginda kusan yemeyen icmeyen cok zor uyuyan bir kizim var. Tek duam yiyen uyuyan cocuk o yuzden cinsiyet umrumda dahi degil. Yine duami edeyim Allahim bana yiyen uyuyan az aglayan cocuk nasip et... sakin bir evladim olsun insallah...
Gözün aydın canımÇok şükür canım iyi geçti bebekle ilgili sorun yok, gelişimi güzel,haftaya aslında 11. haftam ama gel ense ölçümünü yapalım dedi, 2'li testi de sanırım yine cuma isteyecek. Eve anca geldim bir sürü kaynatmışsınız o sayfaları okumak var şimdi, bizi de düşünseydiniz yazarken :)
Orayı bilmem ama bende sırf kaydım olsun diye burdaki doğumevine gittim benle birlikte 3 kadın girdi yat kalk 2 hafta sonra gel kalp atışı var hadi güle güle oldu hay gözünü sevdiğim özel rabbim herkese bu imkanları versede adamgibi bakılsakmavila Zehra_mda kızlar bugun girdim ikili teste zeynep kamilde. Anam içeri ıslah evi gibi. Bekleyen kadınlara ikide bir hanımlar sessiz olun diye ikaz ediyorlar. İçeri erkek giremiyor yani bekleme salonuna bile. Yani eşim bebeği göremedi. Sıra bekliyorum ama nereye gircem hangi oda bilgi veren yok adım okunmuş haberim yok ben karşı tarafta bekliyormuşum meğer. Sonra doktor aldı kontrole. Nalan hn. Hiç konuşmuyor bilgi vermiyor ztn benden öncekilerden dolayı çok gergindi. Karnıma vurdu vurdu bebek oynamıyor diye nerdeyse cihazı karnıma sokacaktı. Ki biliyosunuz bizde bebek var diye karnımıza genelde nazik davranırız. Resmen acıdı karnım. Sonra nese oynamıyor sen biraz bekle bi sonrakinden sonra gel dedi. Tekrar girdim bu sefer baktı tamam ultrason kontrolünde sorun yok 1 hafta büyük dedi. Cinsiyeti söylemedi. kan ver haftaya bugun cıkar dedi gönderdi. Ben galiba oğlumda özel sig var diye Florance Nightgale in kalitesine biraz fazla alışmışım çıtayı yüksekten tutmuşum bi garip geldi burası bide çoçuk gibi otur kalk gibi sert sert talimatlar vermeside ekstra tuhafıma gitti :))) neseki işimi halledince hepsini salladım çıktım geldim ama Allah sürekli muhtaç olupta gidenlerin yardımcısı olsun. Acıkcası bende kontrolleri devlette düşünüyordum şimdi sadece test ve tahlillerde gitmeyi düşünüyorum.
Iimis siniz şükür çok sevindim ikili taramada sorunsuz geçer ins.ya ikiside suda eriyen tabletlerden fazla şekerli geliyo bana tatlı kokusu bile rahatsız ediyo anlamadım solgar seviyorum d vitamini kullanıyorum olmazsa onu denerimSeni rahatsız eden magnezyum olabilir, bana geçen sene doktorum magnezyumun rahatsız edici olduğunu söyleyip solgarın bitkisel magnezyumunu vermişti o rahatsız etmiyor.
Sağol canım, Allah razı olsun.Benimde iki kızım var eğer şimdi erkek olursa ki çok isterim ama bende çok tedirginim bu konuda hakkımızda hayırlısı inşallah
Gözün aydın canım
Amin Allah razı olsun :) Yazın bulunmuyor, bende şimdi eşime söyledim 3-4 kutu alıp dolaba koyalım diye. Suda eriyen rahatsız ediyor diye hiç vermemişti, Solgarı bulamayınca da pastil tarzı birşey verdi, Magnezyum direkt'ti sanırım o da.Iimis siniz şükür çok sevindim ikili taramada sorunsuz geçer ins.ya ikiside suda eriyen tabletlerden fazla şekerli geliyo bana tatlı kokusu bile rahatsız ediyo anlamadım solgar seviyorum d vitamini kullanıyorum olmazsa onu denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?