2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Nasıl, mide bulantısı falan yaptı mı?
Bulantılardan yeni kurtuldum da yine kötü olurum diye korkuyorum
Tok karnına mı alıyorsun?
Bnm yeni başlayan rahatsız eden bulantim oldu ama oceandan mi bilmiyorum çünkü demir kalsiyum magnezyumda başladık. Akşam tok karnına alıyorum ocean balikyaginda en güvenilir markalardan biridir

Bnm yeni başlayan rahatsız eden bulantim oldu ama oceandan mi bilmiyorum çünkü demir kalsiyum magnezyumda başladık. Akşam tok karnına alıyorum ocean balikyaginda en güvenilir markalardan biridir
Balıkyağını hamile kalmadan önce kullanıyordum çok memnundum
O yüzden doktor bu markayı önerince sevindim
Bana ayrıca demir magnezyum falan vermedi doktorum
Yarın içeyim bakalım yine bulantılar gelecek mi
Sana da geçmiş olsun, umarım bi an önce iyi olursun

Aynen bende ya hele gecen gun 3 kere arka arkaya gordum birde gercekcingibi Amin valla Allah yardımcımız olsun

Aman veririz canım yaa nolcak kusmak daha kötü. :)) yada bilemiyorum kusmaktan bıktım galiba ondan öyle diyorum. Kilo alıncada başlarım ayı gibi oldum yuvarlasalar yuvarlanırım fln demeye :))))
Valla öyle deriz heralde brn çok şükr hiç öyle aşırı bulantı yaşamadım bende sadece mide yanması oluyo. Arada midem bulanıyor ama geçiyor o yüzden ben kilo almaktan başka kendinde bi fark göremiyorum
Anladım canım bende sandım ki okadar vereceksinn. Ay ben çok cimriyim kendime, başka bişrye cimri değilimde, eşim çok müsrif. Herşeye para saçar. Para cebinde durursa illa arabasına bişey yapar en olmadı benzin alır

Cinsiyeti belli olan bi benmiyim

Ayyy 4 yaşında kızım var. 2 ay sonra 5 e girecek inşaallah. Adı SARE tabii ki de
Zeyneb Sare :). Coookk beğeniyorum adını kuzumun adını; çok severek koymuştuk bu ismi :)
Size de nasip olur insaallah.
Allah bağışlasın canım :)
Benim adım esra, sare isminde bütün harflerim var tesadüf denk geldim ve bu yuzden de cok beğendim :)

Teşekkürler ben hiç kusmadim ama böle huzursuz bulantim oluyodu.bnm rengim hep hastaliklidir dr ondan başladı :)) umarım yapmaz bnm tahminim o değil kalsiyumum suda eriyenlerden çok şekerli geliyo bana o bulandiriyo gibi

Allah bağışlasın canım :)
Benim adım esra, sare isminde bütün harflerim var tesadüf denk geldim ve bu yuzden de cok beğendim :)
ayyy ne güzel yaa; sizinki daha da güzelmiş. bak şimdi cok istedim benim adım da Esra olsaymış; daha bi anlamli olurmuş :)
memnun oldum bu arada benim adım da Çiğdem :)

Herkese iyi aksamlar hanımlar. Hamileliği zorlu, riskli, kanamalı vs geçirenlere acil şifalar diliyorum. Benim yarın 11. haftam bitip; 12. haftam başlıyor. Benim de aşırı bulantı ve halsizligim vardi. Hatta son günlerde buna yanma ve mide ağrısı da eklenmişti. şükür ki son 1 haftadir giderek azalmaya başladı şikayetlerim. bikac gündür cok daha iyiyim. halsizlik ve uyuklamam da baya toparladi. bulanti için özellikle leblebi tavsiye ederim. son günlerde keşfettim ben de. inanilmaz fayda etti bana. Resmen midemdeki acıyı çekiyor. Tavsiye ederim. Insaallah bulanti ve sıkıntıları devam edenler de en kisa surede düzelirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…