Nabiz farkli zaten pespese ve ayni tempoda devam ediyor. O hep var hele yuz ustu yatarken daha cok belli ediyor nabiz kendini. Ama benim hareket diye nitelediklerim daha farkli nabizdan bi an oluyor sonra bidaha olmuyor.Benim her gün her an karnımda nabız atıyor göbeğim titriyor. Ama bebek değil o yani.
Guclensin de daha bi belli etsin kendini :) aynen oyle baska bisey oluyor yani icerde insan farki hissedebiliyor :)Aynen öyle seyirir gibi :) büyüdükçe dahada güçleniyor zaten hareketler. Anneler hisseder canım ister birinci olsun ister ikinci dimi ama
Doğum bölümüne kimseyi almıyorlar bildiğim kadarıyla hiç gezmedim. Ama tüp bebeği de orda yaptırdım o kısım ameliyathane temizdi hemşireler falan da ilgiliydi. İnşallah doğum bölümü de öyledir. Doğuma da kim denk gelirse o gün hangi doktor nöbetçiyse o yaptırıyormuş onu öğrenmiş oldum.İnşallah öyle olur canım git gel yapmayız.... :) Nasıl zeynep kamilden memnun kaldın mı içeriyi hiç gezdin mi doğum bölümü nasıl merak ediyorum... Heryerde hamişler ve bebişler vardı :)
Bende kızım olursa Sare istiyorum canımBir kızım olursa adını “SARE” koyacağım...
Aha bu da burda dursun, gün gelir niyet ettiydimde oldurduydum dirimmm
Çok gecmis olsun canım nasılsın iyi misin?@pinkstrap canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim bu arada,rabbim gönlüne göre versin herkesin yardımına koşuyorsun rabbim sen ve senin gibi iyi yürekli insanları incitmesin
Ayyy 4 yaşında kızım var. 2 ay sonra 5 e girecek inşaallah. Adı SARE tabii ki deBende kızım olursa Sare istiyorum canım
benimki gereksiz cok ama telde bilgi veriyorlar neredeyse tüm hastaneler..Neden soylemedilerki..Muhtemelen cinsiyeti belli olur canım ama sor tabiÇokmuş... Bakalım ben de 21 inde gidicem. Telefonda bilgi vermiyorlar. İnşallah cinsiyeti de öğrenirim :)
Ohhh 3 erkek olcak ha masallah..Sagliklı olsun öncelikle de o zaman kiz olsun inşallahBakalım haydi hayırlısı eve 3. erkek geliyor öyleyse. Artık nasip olur da gelinlerim kız doğurursa neler alırım onlara neler
O para gidiyo gercekten..Benim 10500 özel saglık sigortamın karsıladığı limit yoksa cebimden cıksa bende vermemAy yok ben okadar çıkamam diyorum ya 5-6 bin bile bana çok fazla. Hoş eşim birikiminden karşılayacak her türlü ama ben kendi ayağımdan kendimi asmaya alışık olduğumdan, alacağım doğum parasına göre ayağımı uzatmaya çalışıyorumşimdiden paramı biriktirmeye çalışıp ona göre çocuk odasını alır eşyalarını alırım diyorum ama para bi türlü birikmiyor kaç aydır hep aynı para üstüne eklesem arkamı dönünce eşim bişey çıkarıyo o parada gidiyo
Kız gibi :)Kızlar doktor cinsiyet tahmini yapmadı sizce cinsiyeti nedir?
Amiinnn cnm inşallahAyyy 4 yaşında kızım var. 2 ay sonra 5 e girecek inşaallah. Adı SARE tabii ki de
Zeyneb Sare :). Coookk beğeniyorum adını kuzumun adını; çok severek koymuştuk bu ismi :)
Size de nasip olur insaallah.
Ay benim ilk hamileliğim ama daha hissetmem heralde ya akşam yattığımda bende değişik bisi hissettim pıt dieBenim de ikinci gebeligim kızlar. Ben de aksam uzandigimda cok ufak hissediyorum pıt pıt hareketler. ilkinde de erken hissetmeye başlamıştım
hayırlısı bakalım sağlıklı olsun inşallah :)Kız gibi :)
Evet canım adı dediğin gibi. Bende de bulantı var da onu içmiyorken de var. Onun için ona bağlayamadım bulantımı. Tanıdığım da başka hastaneye gidiyor 7. Ayda onu kullanıyormuş hala bu ara popüler sanırım.Genesis dediğiniz Regenesis galiba. Ben de içiyorum içtiğim günler mide bulantısı gece tok içememe rağmen akşama kadar geçmiyor. Ama bana doktorum en ağırı ve en etkilisi dedi. Başka doktor decavit verdi Şimdi karşılaştırdım Regenesis çok kapsamlı ama içinde en çok omega 3 var Decavitte de A vitamini var niye var anlamadım bizim için zararlı bu.
Hayırlısı gönülden geçen o da sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah. Teşekkür ederim amin derimOhhh 3 erkek olcak ha masallah..Sagliklı olsun öncelikle de o zaman kiz olsun inşallah
Bende hep kiz goruyorum ruyamda ama hissiyat erkekIyi aksamlar ne guzel isimler bile konusulmaya baslanmis :) acaba bizim cinsiyet ne merak etmeye basladim valla 12 +5te ikili yapildi ama soylemedi doktor 14 mayısta gideceğiz bakalim 15 haftalık olacak söyler artik diye umuyorum. Ruyalarim erkek hislerim kız diyor hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?