2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar ya karni belli olan var mi ben hic kilo almadigimdan midir nedir belli degil hic. Suan hamile kaldigimdan -2.5 kilo daha azim. Sadece gobegimin 5-6parmak altinda bi sertlik var elimi koydugumda hissediyorum. Erken mi acaba.
Benim ilk çocuğumda 5 aya kadar hiçbir şişlik olmamıştı göbek falan yoktu. şuanki hamileliğimde zaten hafif göbekli hamile kalmıştım hala o göbekle duruyorum bir değişiklik hissetmedim. iç karnı büyük olma diye bişey varmış sanırım biz onlardanız :)

Bir de kizlar son iki haftadir bir iki gun kusmam oluyor uc gun rahat geciyor sonra. Sanirim geciyor sinyalleri bunlar. Benim gibi ne zaman gececek diye bekleyen varsa mujde olsun :)

Benzer sekilde bu haftalarda bulantilari azalan var mi peki?

Selam tekrar
Ben doktordan geldim

Ense kalınlığı 1.1 mm çıktı
Doktor iyi dedi

Cinsiyet için erken dedi
Sizin yorumlarınız nedir?

Eki Görüntüle 2143343
Ne güzel ya cinsiyet hakkında bilgi vermiş:) bana 3 .4 hafta sonra gel dedi nasıl geçicek zaman bilmiyorum banada erkek geldi bakınca :) sağlıkla gelsin inşallah

Bir de kizlar son iki haftadir bir iki gun kusmam oluyor uc gun rahat geciyor sonra. Sanirim geciyor sinyalleri bunlar. Benim gibi ne zaman gececek diye bekleyen varsa mujde olsun :)

Benimde geçti canım çok şükür. Ama doktorun verdiği vitamin ve ilaçlara başladım. Birisi ağzımda acılık yapıyor mahvediyo beni. İlaç kullanmasam süperim.

Masallah herkes 5ay diyor :) neyse az kalmis. Evet annem de oyle diyor benim ic karnim genisti senin de oyledir diyor. O da 6aydan sonra kilo almaya baslamis hatta.

Benimde geçti canım çok şükür. Ama doktorun verdiği vitamin ve ilaçlara başladım. Birisi ağzımda acılık yapıyor mahvediyo beni. İlaç kullanmasam süperim.
Cok cok sukur yaa. Gecmisler olsun ikimize de :) Demir ilaci mi acaba bana da yapiyordu karbonatli gargara yapiyorum uc gundur iyi geliyor. Ya da yatarken iciyorum o ilaci.

kızlar son haftalarda korunmadan şeyedince doktor anlıyomuş, çünkü kalıntılar içeride kalıyomuş yaa normal doğumda anlaşılıyomuş ama ne kadar doğru bilmem ben öyle duydum
Aman anlarsa anlasin bu çocuğu leylekler getirmedi ya hayatin dogal akışı bu. (Gerçi benim tüp bebek doktoklar halletti o işi ama neyse)

Tıpta utanma yoktur heheh istersen doktorundan mail adresi ya da telefon no filan iste canım yüzyüze soramadigini o şekilde sorarsin.
Mantıklı canım gidince isterim sağol

Spermin içerde kalması rahimde kasılmalara sebep oluyormuş gibi bi yazı okumuştum korunmakta fayda var bence
Bencede sıkıntı çekmeye gerek yok öyleyse.

Ne güzel bencede :) muazzam bi duygu ama herkes üzerine titriyor falan şımarıklık üst seviyeye ulaştı bende:)
kızlar son haftalarda korunmadan şeyedince doktor anlıyomuş, çünkü kalıntılar içeride kalıyomuş yaa normal doğumda anlaşılıyomuş ama ne kadar doğru bilmem ben öyle duydum
Çocuğu da öyle yaptıydik amaa şaka bi yana iğrenç bişey ya . Ama normal doğumda açılmaya yardımcı oluyormuş arkadaşım söylemişti doğumdan 1 gün önce yapmışlar çok rahat oldu falan demişti 7 cm açılma olmuş.

inşallah canım cesaret sonradan gelir zaten merak etme hele sen bi hareketerini gör duy onsan sonra hadi artık doğurayım ben diceksin birden cesaret gelecek. :))

evet gerçekten öyleymiş ama bebe çıkmadan önce umutsuzca geri dönenler çıkıyomuş
kız ne üstüne titremesi ne şımarması. benim varya emdiğim sütü burnumdan getiriyolar bide kaynanam benden temzlik bekliyo şaka gibi.

geçen gün süt istedim mayalamak için eşim annem alıyo bi yerden bizede alır dedi tamam dedim. kadın almış akşamın 9unda beni arıyo bu süt bozulur diye. anne napıyım oğlun işe gitmeden söyleseydin akşamın 9u nasıl alıyım onu dedim yarın sabah alır dedim. sen işten gelip kaynatana kadar bozulur diyo. bide kıkır kıkır gülüyo. e napıyım bozulursa bozulsun dedim koy dolaba dedim. kadın sütü 10 dk kaynatmadı ya çıldırdım çıldırdım. eşimede dedim annen bi tencereye koyup o sütü kaynatmadı diye. ama yeğeninin karısı hamile ona çaylar çorbalar havada uçuşuyo, ben onun canının canını taşıyorum hiiiiiiçççç. ay yine sinirlendim

Benim azalıyor sanırım. 2 gündür sadece sabah bulantıları oldu. Sonra sıfır bulantı. Bu sabah kalktım kustum sonra sıfır bulantı. Maşallah normalde sabah akşam kusmalar gun boyu bulantılar oluyordu. Şimdi çok şükür daha iyiyim. Bende geçiyor heralde diyorum.

Kızlaarr bebek hareketlerini hissetmeye başlayan varmı aranızda?.
Son 1 saattir aralıklarla tık tık atıyor karnım. İkinci gebeliğim olduğu için hareketlerin farkını anlayabiliyorum bağırsak hareketleri değil yani

İnşallah öyle olur canım git gel yapmayız.... :) Nasıl zeynep kamilden memnun kaldın mı içeriyi hiç gezdin mi doğum bölümü nasıl merak ediyorum... Heryerde hamişler ve bebişler vardı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…