- 23 Aralık 2016
- 402
- 684
- 33
- 39
Benim ilk çocuğumda 5 aya kadar hiçbir şişlik olmamıştı göbek falan yoktu. şuanki hamileliğimde zaten hafif göbekli hamile kalmıştım hala o göbekle duruyorum bir değişiklik hissetmedim. iç karnı büyük olma diye bişey varmış sanırım biz onlardanız :)Kizlar ya karni belli olan var mi ben hic kilo almadigimdan midir nedir belli degil hic. Suan hamile kaldigimdan -2.5 kilo daha azim. Sadece gobegimin 5-6parmak altinda bi sertlik var elimi koydugumda hissediyorum. Erken mi acaba.
Ilk gebelikte benim 5 aylikken ancak belli olmustu 2. De hemeb cikti o kadar kusmama ragmen
Ne güzel ya cinsiyet hakkında bilgi vermiş:) bana 3 .4 hafta sonra gel dedi nasıl geçicek zaman bilmiyorum banada erkek geldi bakınca :) sağlıkla gelsin inşallahSelam tekrar
Ben doktordan geldim
Ense kalınlığı 1.1 mm çıktı
Doktor iyi dedi
Cinsiyet için erken dedi
Sizin yorumlarınız nedir?
Eki Görüntüle 2143343
Benimde geçti canım çok şükür. Ama doktorun verdiği vitamin ve ilaçlara başladım. Birisi ağzımda acılık yapıyor mahvediyo beni. İlaç kullanmasam süperim.Bir de kizlar son iki haftadir bir iki gun kusmam oluyor uc gun rahat geciyor sonra. Sanirim geciyor sinyalleri bunlar. Benim gibi ne zaman gececek diye bekleyen varsa mujde olsun :)
Benzer sekilde bu haftalarda bulantilari azalan var mi peki?
Masallah herkes 5ay diyor :) neyse az kalmis. Evet annem de oyle diyor benim ic karnim genisti senin de oyledir diyor. O da 6aydan sonra kilo almaya baslamis hatta.Benim ilk çocuğumda 5 aya kadar hiçbir şişlik olmamıştı göbek falan yoktu. şuanki hamileliğimde zaten hafif göbekli hamile kalmıştım hala o göbekle duruyorum bir değişiklik hissetmedim. iç karnı büyük olma diye bişey varmış sanırım biz onlardanız :)
Cok cok sukur yaa. Gecmisler olsun ikimize de :) Demir ilaci mi acaba bana da yapiyordu karbonatli gargara yapiyorum uc gundur iyi geliyor. Ya da yatarken iciyorum o ilaci.Benimde geçti canım çok şükür. Ama doktorun verdiği vitamin ve ilaçlara başladım. Birisi ağzımda acılık yapıyor mahvediyo beni. İlaç kullanmasam süperim.
Ne güzel ya cinsiyet hakkında bilgi vermiş:) bana 3 .4 hafta sonra gel dedi nasıl geçicek zaman bilmiyorum banada erkek geldi bakınca :) sağlıkla gelsin inşallah
Hahahahha temizlik yapıp gözlerim yorgunlkdan yanlış gorduErken dedi erkek demedi
Ben de çatlıcam meraktan
16. Hafta söylerim dedi
Aman anlarsa anlasin bu çocuğu leylekler getirmedi ya hayatin dogal akışı bu. (Gerçi benim tüp bebek doktoklar halletti o işi ama neyse)kızlar son haftalarda korunmadan şeyedince doktor anlıyomuş, çünkü kalıntılar içeride kalıyomuş yaa normal doğumda anlaşılıyomuşama ne kadar doğru bilmem ben öyle duydum
Mantıklı canım gidince isterim sağolTıpta utanma yoktur hehehistersen doktorundan mail adresi ya da telefon no filan iste canım yüzyüze soramadigini o şekilde sorarsin.
Bencede sıkıntı çekmeye gerek yok öyleyse.Spermin içerde kalması rahimde kasılmalara sebep oluyormuş gibi bi yazı okumuştum korunmakta fayda var bence
Ne güzel bencede :) muazzam bi duygu ama herkes üzerine titriyor falan şımarıklık üst seviyeye ulaştı bende:)Evet o konuda korkun varsa dikkatli ol canım. ben işe başlayınca adamı mahrum bırakmıyım benden soğumasın diye ( çünkü bu konuda çok konuştular adam senden soğur vs diye ) çok üstüne gittim galibaartık hamileyim ve rahatım gerçekten rahatlıkmış. ne gece yarısı duş alma derdi, ne uyku açılması derdi nede saç kurutma derdim var ama gerçekten bu haftaya kadar nefes alsa midem kalkıyodu. adamın 2 günlük giydiği pijamasından midem bulanıyodu değiştirtiyodum yatarken arkamı dönüyorum diye surat yapıyodu sürekli.
artık rahatım
Çocuğu da öyle yaptıydik amaakızlar son haftalarda korunmadan şeyedince doktor anlıyomuş, çünkü kalıntılar içeride kalıyomuş yaa normal doğumda anlaşılıyomuşama ne kadar doğru bilmem ben öyle duydum
inşallah canım cesaret sonradan gelir zaten merak etme hele sen bi hareketerini gör duy onsan sonra hadi artık doğurayım ben diceksin birden cesaret gelecek. :))Ohh allaha şükür ilk olduğu için mi acaba bu kadar evham yapıyoruz:) başımiza neyin geldiğini geleceğini bilmediğimiz için kocaman gibi hissetmiştim karnımi çıkmış falan diyorlardi bende üzerime giydiklerimden anlıyorum kalktığımda bomboş yokmuş gibi gelince çok korktum .
Aminn inşallah , doktora her gidişimde soruyorum hocam herşey yolunda mı bi sorun varmı diye doktor sessiz.kalıyor muayene esnasında çünkü buda beni tedirgin ediyor açıkçası.
Ayy çok hoş:) bende çok istiyorum kız ama bakalım nasipte ne var ama erken öğrenmek çok istiyorum.
Bulantı dediğim bende afedersiniz öğürme şeklinde oluyor hala mutfağa her girişimde oluyor bende.
İnşallah herşey gönlüne göre olur inşallah cesaretim yok benim normale
Aynen sabahları bi uyanıyorum nefessiz kalmışm oda çok havasız geliyor söylediğim zaman yakınlara daha erken diyorlar ama ndemekki oluyormuş.
Ahahahaha Allah iyiliğini versin emi çok güldüm leyleklere. olsun sonuçta olmuş ya kimin hallettiğini boşverAman anlarsa anlasin bu çocuğu leylekler getirmedi ya hayatin dogal akışı bu. (Gerçi benim tüp bebek doktoklar halletti o işi ama neyse)
evet gerçekten öyleymiş ama bebe çıkmadan önce umutsuzca geri dönenler çıkıyomuşMantıklı canım gidince isterim sağol
Bencede sıkıntı çekmeye gerek yok öyleyse.
Ne güzel bencede :) muazzam bi duygu ama herkes üzerine titriyor falan şımarıklık üst seviyeye ulaştı bende:)
Çocuğu da öyle yaptıydik amaaşaka bi yana iğrenç bişey ya . Ama normal doğumda açılmaya yardımcı oluyormuş arkadaşım söylemişti doğumdan 1 gün önce yapmışlar çok rahat oldu falan demişti 7 cm açılma olmuş.
Benim azalıyor sanırım. 2 gündür sadece sabah bulantıları oldu. Sonra sıfır bulantı. Bu sabah kalktım kustum sonra sıfır bulantı. Maşallah normalde sabah akşam kusmalar gun boyu bulantılar oluyordu. Şimdi çok şükür daha iyiyim. Bende geçiyor heralde diyorum.Bir de kizlar son iki haftadir bir iki gun kusmam oluyor uc gun rahat geciyor sonra. Sanirim geciyor sinyalleri bunlar. Benim gibi ne zaman gececek diye bekleyen varsa mujde olsun :)
Benzer sekilde bu haftalarda bulantilari azalan var mi peki?
Erken yazmış ama :) erkek değil.Ne güzel ya cinsiyet hakkında bilgi vermiş:) bana 3 .4 hafta sonra gel dedi nasıl geçicek zaman bilmiyorum banada erkek geldi bakınca :) sağlıkla gelsin inşallah
3luyu zaten normal muayene odasında yapıyorlarmış. 2 li ve 4lü ayri bi bölümde oluyor perinatoloji binasında yeri ve sanırım ordaki ultrason daha iyi çünkü bendeki 2li test görüntüleri dünki muayeneye göre çok çok daha net hatta aralarında 2 hafta oynamasına rağmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?