2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
3luyu zaten normal muayene odasında yapıyorlarmış. 2 li ve 4lü ayri bi bölümde oluyor perinatoloji binasında yeri ve sanırım ordaki ultrason daha iyi çünkü bendeki 2li test görüntüleri dünki muayeneye göre çok çok daha net hatta aralarında 2 hafta oynamasına rağmen.

Dini tartismalara girmek istemem ama aylarca sabreden bir erkegi nie tebrik edecekmisim. Sabretmesi lutufmu yani
Agiz tadiyla cocuguma sarilamiyorum. Kaldiki cinsellik suan cok uzak geliyor. Ama evet korunmak gerekiyor

Son düzenleme:
yanliz çektirebildiğimiz kadar çektiriyoruz anladığım kadarıyla ondan midem bulanmiyor aslında bazen istek gelmeye başladı ama üşeniyorum angarya geliyor ne gerek var ki diyorum ben vajinismus atlattım birde çok ara verirsem.korkum nükseder diyede düşünüyorum falan herşey kendim için aslında

Kizlar ya karni belli olan var mi ben hic kilo almadigimdan midir nedir belli degil hic. Suan hamile kaldigimdan -2.5 kilo daha azim. Sadece gobegimin 5-6parmak altinda bi sertlik var elimi koydugumda hissediyorum. Erken mi acaba.

Canım evet korunmak gerekiyor enfeksiyon vs olmaması açısından. İlerleyen aylarda da meni rahimde kasılmaya sebep oluşturacağı için yine korunmak gerekiyor. 38 haftadan sonra korunmadan olursa normal doğum açısından daha iyi olur.

Bu 2 gün öncenin ultrason kağıdı ,yorumlar mısın kızlar acaba?

Eklentiler

• F28C1805-353A-4335-9133-4EEEBEBD497D.jpeg
    54,4 KB · Görüntüleme: 50
Kizlar ya karni belli olan var mi ben hic kilo almadigimdan midir nedir belli degil hic. Suan hamile kaldigimdan -2.5 kilo daha azim. Sadece gobegimin 5-6parmak altinda bi sertlik var elimi koydugumda hissediyorum. Erken mi acaba.

Benim oğlumda 5-6 aya kadar kimse hamile olduğumu anlamamisti bile ama bunda daha bir buçuk aylıkken herkes sormaya başladı hamile misin diye. Geçen bir arkadaş da sarılınca yanların dolmuş bu sefer kız mı geliyor acaba dedi benim de dokununca karnimda bir sertlik var ama sabahları karnım daha düz oluyor akşama doğru kocaman oluyor.

Ilk gebelikte benim 5 aylikken ancak belli olmustu 2. De hemeb cikti o kadar kusmama ragmen

Benimde yanlar cikti bu sefer

Teşekkür ederim canım doktorum erkek olduğu için açıkça sormaya çekiniyorum o yüzden ne yapacağımı bilemedim

Teşekkür ederim canım doktorum erkek olduğu için açıkça sormaya çekiniyorum o yüzden ne yapacağımı bilemedim

Tıpta utanma yoktur heheh istersen doktorundan mail adresi ya da telefon no filan iste canım yüzyüze soramadigini o şekilde sorarsin.

Spermin içerde kalması rahimde kasılmalara sebep oluyormuş gibi bi yazı okumuştum korunmakta fayda var bence

Kizlar kalp atis hizi ve cinsiyet hakkinda ne dusunuyorsunuz hani 140dan asagiise erkek 140dan sonrasi kiz deniliyor.uyan varmi bilimsel bir gerceklik yokmus ama sizlerde tutan oldumu

Evet o konuda korkun varsa dikkatli ol canım. ben işe başlayınca adamı mahrum bırakmıyım benden soğumasın diye ( çünkü bu konuda çok konuştular adam senden soğur vs diye ) çok üstüne gittim galiba artık hamileyim ve rahatım gerçekten rahatlıkmış. ne gece yarısı duş alma derdi, ne uyku açılması derdi nede saç kurutma derdim var ama gerçekten bu haftaya kadar nefes alsa midem kalkıyodu. adamın 2 günlük giydiği pijamasından midem bulanıyodu değiştirtiyodum yatarken arkamı dönüyorum diye surat yapıyodu sürekli.
artık rahatım

Heralde benim de oyle olcak insan azcik belli olsun istiyor :) Evet aksama biraz daha cikiyor daha cok yemek gobegi gibi o :) bir de ikincide daha kolay belli oluyormus.

Spermin içerde kalması rahimde kasılmalara sebep oluyormuş gibi bi yazı okumuştum korunmakta fayda var bence
kızlar son haftalarda korunmadan şeyedince doktor anlıyomuş, çünkü kalıntılar içeride kalıyomuş yaa normal doğumda anlaşılıyomuş ama ne kadar doğru bilmem ben öyle duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…