3luyu zaten normal muayene odasında yapıyorlarmış. 2 li ve 4lü ayri bi bölümde oluyor perinatoloji binasında yeri ve sanırım ordaki ultrason daha iyi çünkü bendeki 2li test görüntüleri dünki muayeneye göre çok çok daha net hatta aralarında 2 hafta oynamasına rağmen.Yok canım rahat ol siz ikili test randevusu aldığınız için sizin yapılır. ben normal kontrol randevusu almıştım.. ikili teste baktım fakat bana iki hafta sonraya gün verdi o zamanda ben 15 haftaya gireceğim için olmuyor. Doktorda sana 3 lü yaparız dedi.. eğer ikili randevum olsa yaparlardı... aslında gidince direk doktorun giriş yapıp almaları lazım .. sonuçta sadece kan veriyorsun ama işte onun için özel randevu almak gerekiyor. Fakat 3 lü için doktor sen 16. haftada gel ben 3 lü girişi yaparım dedi.
Kızlar sorması ayıp isteksizliğiniz varmı sizin ben neredeyse 1 buçuk aydır adamı dokundurmuyorm kendime fenalık geliyor bu durumdan şikayetçiyim serbest dedi doktor da. Bu süreçte korunmak gerekirmi bilginiz varmı araştırdiğım kadarıyla korunmak gerekiyormuş ama emin değilim
Agiz tadiyla cocuguma sarilamiyorum. Kaldiki cinsellik suan cok uzak geliyor. Ama evet korunmak gerekiyorKızlar sorması ayıp isteksizliğiniz varmı sizin ben neredeyse 1 buçuk aydır adamı dokundurmuyorm kendime fenalık geliyor bu durumdan şikayetçiyim serbest dedi doktor da. Bu süreçte korunmak gerekirmi bilginiz varmı araştırdiğım kadarıyla korunmak gerekiyormuş ama emin değilim
Dini tartismalara girmek istemem ama aylarca sabreden bir erkegi nie tebrik edecekmisim. Sabretmesi lutufmu yani
Anlamadım böyle birşey mi dedim?dinle alakalı hiç bir cümle kullandığımı hatırlamıyorum ben niye çıkıştınız bana ona şaşırdım?
o bende adamın nefesinden dahi midemin bulanmasıyla oluyo, isteksizlikten değilde her kokuya aşırı hassaslaştım. dişlerini fırçala diyorum fırçalıyo bu sefer nane kokusu midemi bulandırıyo diyorum her türlü sebep buluyosun diyo
Ağzından bal damlıyorErkek gibi geliyor bana, diğer sayfaya da attın mı canım? Asıl tahmincilere.
Kızlar sorması ayıp isteksizliğiniz varmı sizin ben neredeyse 1 buçuk aydır adamı dokundurmuyorm kendime fenalık geliyor bu durumdan şikayetçiyim serbest dedi doktor da. Bu süreçte korunmak gerekirmi bilginiz varmı araştırdiğım kadarıyla korunmak gerekiyormuş ama emin değilim
Kizlar ya karni belli olan var mi ben hic kilo almadigimdan midir nedir belli degil hic. Suan hamile kaldigimdan -2.5 kilo daha azim. Sadece gobegimin 5-6parmak altinda bi sertlik var elimi koydugumda hissediyorum. Erken mi acaba.
Kizlar ya karni belli olan var mi ben hic kilo almadigimdan midir nedir belli degil hic. Suan hamile kaldigimdan -2.5 kilo daha azim. Sadece gobegimin 5-6parmak altinda bi sertlik var elimi koydugumda hissediyorum. Erken mi acaba.
Benimde yanlar cikti bu seferBenim oğlumda 5-6 aya kadar kimse hamile olduğumu anlamamisti bile ama bunda daha bir buçuk aylıkken herkes sormaya başladı hamile misin diye. Geçen bir arkadaş da sarılınca yanların dolmuş bu sefer kız mı geliyor acaba dedibenim de dokununca karnimda bir sertlik var ama sabahları karnım daha düz oluyor akşama doğru kocaman oluyor.
Benimde yanlar cikti bu sefer
Teşekkür ederim canım doktorum erkek olduğu için açıkça sormaya çekiniyorum o yüzden ne yapacağımı bilemedimCanım evet korunmak gerekiyor enfeksiyon vs olmaması açısından. İlerleyen aylarda da meni rahimde kasılmaya sebep oluşturacağı için yine korunmak gerekiyor. 38 haftadan sonra korunmadan olursa normal doğum açısından daha iyi olur.
Teşekkür ederim canım doktorum erkek olduğu için açıkça sormaya çekiniyorum o yüzden ne yapacağımı bilemedim
Spermin içerde kalması rahimde kasılmalara sebep oluyormuş gibi bi yazı okumuştum korunmakta fayda var benceKızlar sorması ayıp isteksizliğiniz varmı sizin ben neredeyse 1 buçuk aydır adamı dokundurmuyorm kendime fenalık geliyor bu durumdan şikayetçiyim serbest dedi doktor da. Bu süreçte korunmak gerekirmi bilginiz varmı araştırdiğım kadarıyla korunmak gerekiyormuş ama emin değilim
Evet o konuda korkun varsa dikkatli ol canım. ben işe başlayınca adamı mahrum bırakmıyım benden soğumasın diye ( çünkü bu konuda çok konuştular adam senden soğur vs diye ) çok üstüne gittim galibayanliz çektirebildiğimiz kadar çektiriyoruz anladığım kadarıyla ondan midem bulanmiyor aslında bazen istek gelmeye başladı ama üşeniyorum angarya geliyor ne gerek var ki diyorum ben vajinismus atlattım birde çok ara verirsem.korkum nükseder diyede düşünüyorum falan herşey kendim için aslında
Heralde benim de oyle olcak insan azcik belli olsun istiyor :) Evet aksama biraz daha cikiyor daha cok yemek gobegi gibi o :) bir de ikincide daha kolay belli oluyormus.Benim oğlumda 5-6 aya kadar kimse hamile olduğumu anlamamisti bile ama bunda daha bir buçuk aylıkken herkes sormaya başladı hamile misin diye. Geçen bir arkadaş da sarılınca yanların dolmuş bu sefer kız mı geliyor acaba dedibenim de dokununca karnimda bir sertlik var ama sabahları karnım daha düz oluyor akşama doğru kocaman oluyor.
Teşekkür ederim canım doktorum erkek olduğu için açıkça sormaya çekiniyorum o yüzden ne yapacağımı bilemedim
kızlar son haftalarda korunmadan şeyedince doktor anlıyomuş, çünkü kalıntılar içeride kalıyomuş yaa normal doğumda anlaşılıyomuşSpermin içerde kalması rahimde kasılmalara sebep oluyormuş gibi bi yazı okumuştum korunmakta fayda var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?