- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Vallahi Allah var yukarıda benim eşim öyle değil, aynı yemeği bitmezse 3 gün bile yer ama ben 2 günden sonra yemem. öğrendiğimde ilk 2hafta hiç yemek yapamadım adam ağzını açıp tek laf söylemedi.Kızlar eşlerinizin bu süreçteki davranışları nasıl oldu?
Biz çok severek evlendik 2 yıl sonra hamile kaldım ve bundan önce 1 düşüğüm oldu eşim çok istiyordu baba olmayı ama bu sürece alışmamış gibi sürekli benden eski performansımı bekliyor evi herzaman temiz olucak gömlekleri ütülü 3 öğün yemeği olucak ve hergün ayrı yemek bekliyor benden ufak tefek yardımda bulunuyor bunu yüzüme çarpıyor hamileyim dememe rağmen sürekli şikayette bulunuyor bu sabah tartıştık artık patladım sonunda sabah uyandığı gibi benden kahvaltı bekliyor benim midem çok bulanıyor sabah 1 saatte anca kendime gelip hazirlayabiliyorum. Beni hiç anlamıyor çok halsiz ve sürekli uyuyormuşum. Ne bekliyor ki benden sperm sayisi çok azdı ve doğal yolla hamile kaldım mucize gibi.
Erkek milletinin genel tavrı bu heralde benimki de bi triplerde sürekli. Allah razi olsun benden pek iş beklemiyor ama bizimde cinsel hayat eskisi gibi degil haliyle o konuda sıkıntı yaşıyoruz. O da evdeki normal iliskimizi baya etkiliyor. Gergin olup beni de geriyor.Kızlar eşlerinizin bu süreçteki davranışları nasıl oldu?
Biz çok severek evlendik 2 yıl sonra hamile kaldım ve bundan önce 1 düşüğüm oldu eşim çok istiyordu baba olmayı ama bu sürece alışmamış gibi sürekli benden eski performansımı bekliyor evi herzaman temiz olucak gömlekleri ütülü 3 öğün yemeği olucak ve hergün ayrı yemek bekliyor benden ufak tefek yardımda bulunuyor bunu yüzüme çarpıyor hamileyim dememe rağmen sürekli şikayette bulunuyor bu sabah tartıştık artık patladım sonunda sabah uyandığı gibi benden kahvaltı bekliyor benim midem çok bulanıyor sabah 1 saatte anca kendime gelip hazirlayabiliyorum. Beni hiç anlamıyor çok halsiz ve sürekli uyuyormuşum. Ne bekliyor ki benden sperm sayisi çok azdı ve doğal yolla hamile kaldım mucize gibi.
Kızlar eşlerinizin bu süreçteki davranışları nasıl oldu?
Sanki 9 aylik hamile gibi zor nefes aliyorum varmi benim gibi olan
Ben de zaman zaman nefes güçlüğü çekiyorum. Yani normalde bir şey yok da, 4-5 basamak çıksam nefes nefese kalıyorum., soluğum kesiliyor. Bebek oksijenimizi paylaştığı için böyle oluyormuş normalmiş ama bu. Hatta eşim diyor ki sabahları uyandıgımızda odamız çok havasız oluyor, eskiye göre çok büyük fark hissediyorum diyor. Sanırım bu da aynı sebepten. Yine de doktora soracağım gidince bu nefes işini.
Bu acidan dusunmemistim. Ama etkisi buyuk sanirim. Cunku bizimde dukkan kapali. Yasam mucadelesi veriyorum resmen cinsellik hic aklima.bile gelmiyorErkek milletinin genel tavrı bu heralde benimki de bi triplerde sürekli. Allah razi olsun benden pek iş beklemiyor ama bizimde cinsel hayat eskisi gibi degil haliyle o konuda sıkıntı yaşıyoruz. O da evdeki normal iliskimizi baya etkiliyor. Gergin olup beni de geriyor.
Bende sorayim pazartesi randevum var. Elbet olur ama fazla gbi hamileigin son zamanlsrinda nefes almak zorlasir sanki o donemde gibiyim
Kızcağız dertleşmek için yazmış, böyle bi yazının altına eş övülür mü Allah sizi napmasınKızlar eşlerinizin bu süreçteki davranışları nasıl oldu?
onlara sövmeye bahane arıyoruz demekkiKızcağız dertleşmek için yazmış, böyle bi yazının altına eş övülür mü Allah sizi napmasın
Bacım arada istisnalar olsada eskiden bu yana erkek ırkı böyle gelmiş böyle gider çoğu böyle maalesef çokta beklenti içine girmemek lazımdemekki çoğumuz aynı sıkıntıları yaşıyoruz zaman zaman. Allah yardımcımız olsun hepimizin :)
Yok canım ilk dönemlerde de hormon değişikliğinden ve artan oksijen ihtiyacından dolayı zorlaşıyormuş. Son dönemlerinde ağırlıktan zorlaşıyor :)
Ben ben ben.. Hemen yoruluyorum yaa nefes nefese kalıyorum. Neden oluyor acaba kilom da 55 yani kilolu da değilim.Sanki 9 aylik hamile gibi zor nefes aliyorum varmi benim gibi olan
Canım kocan dindar biriyse bu bir hocanın bu konudaki yazısı.Kızlar eşlerinizin bu süreçteki davranışları nasıl oldu?
Ohh allaha şükür ilk olduğu için mi acaba bu kadar evham yapıyoruz:) başımiza neyin geldiğini geleceğini bilmediğimiz için kocaman gibi hissetmiştim karnımi çıkmış falan diyorlardi bende üzerime giydiklerimden anlıyorum kalktığımda bomboş yokmuş gibi gelince çok korktum .Canım aynı his bi hafta önce bende vardı bazen bi bakıyorum karnım şiş sert sanki büyümüş sonra bi bakııyorum inmiş yumuşamış sanki boşalmış... bende evham yaptım bir ara ama dün doktora gittim maşallah herşey yolunda.... Şuan daha başında olduğumuz için o şişlik sadece gaz sanırım.... :) o yüzden rahat ol inşallah ...
Aminn inşallah , doktora her gidişimde soruyorum hocam herşey yolunda mı bi sorun varmı diye doktor sessiz.kalıyor muayene esnasında çünkü buda beni tedirgin ediyor açıkçası.allah korusun inşallah herşey yolundadır bende pazartesiyi iple çekiyorum güzel haberlerimizi alalım inşallah
Ayy çok hoş:) bende çok istiyorum kız ama bakalım nasipte ne var ama erken öğrenmek çok istiyorum.Ben dün gittim canım 12+3 cinsiyet sordum daha erken ama dedi baktı kıza benziyor dedi... Tabi en kesin 16. haftada falan belli oluyor. Ama tecrübeli doktorlar erkenden anlayabiliyor. :)
Bulantı dediğim bende afedersiniz öğürme şeklinde oluyor hala mutfağa her girişimde oluyor bende.bende de öyleydi çok gaz vardı heralde korkma bişey olmamıştır Allahın izniyle bulantın kusman fln devam ediyor mu yada hiç oldu mu?
İnşallah herşey gönlüne göre olur inşallah cesaretim yok benim normaledimi benimde hoşuma gitti aynı olduğumuzu görünce :)) normal doğum beklicem eğer bi problem olmazsa. Bakalım hayırlısı inşallah hangisi bebeğim ve benim için hayırlıysa o olsun. Hep oyle dua ediyorum.
Aynen sabahları bi uyanıyorum nefessiz kalmışm oda çok havasız geliyor söylediğim zaman yakınlara daha erken diyorlar ama ndemekki oluyormuş.Ben de zaman zaman nefes güçlüğü çekiyorum. Yani normalde bir şey yok da, 4-5 basamak çıksam nefes nefese kalıyorum., soluğum kesiliyor. Bebek oksijenimizi paylaştığı için böyle oluyormuş normalmiş ama bu. Hatta eşim diyor ki sabahları uyandıgımızda odamız çok havasız oluyor, eskiye göre çok büyük fark hissediyorum diyor. Sanırım bu da aynı sebepten. Yine de doktora soracağım gidince bu nefes işini.
Bende ekler misin?Canım yaşıni
son adet tarihini
Tahmini doğum tarihini
Bebeğin cinsiyetini
Kaçıncı bebek olduğunu
Bir de yaşadığın şehri yazarsan ekleyeyim listeye seni de :)
o bende adamın nefesinden dahi midemin bulanmasıyla oluyo, isteksizlikten değilde her kokuya aşırı hassaslaştım. dişlerini fırçala diyorum fırçalıyo bu sefer nane kokusu midemi bulandırıyo diyorum her türlü sebep buluyosun diyoKızlar sorması ayıp isteksizliğiniz varmı sizin ben neredeyse 1 buçuk aydır adamı dokundurmuyorm kendime fenalık geliyor bu durumdan şikayetçiyim serbest dedi doktor da. Bu süreçte korunmak gerekirmi bilginiz varmı araştırdiğım kadarıyla korunmak gerekiyormuş ama emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?