2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Selam herkese tüm sayfaları okuyorum ama cevap yazmaya bile sanki halim yok
Muaneden gelenlere testi güzel çıkanlara cinsiyeti öğrenenlere hepimizin gözü aydın
Benim gibi sürünenlerede şifa inşallah
Bende yarın sabah gidiyorum kontrole çok heycanlıyız ailecek kızlarım ilk defa kardeşlerini görecek kalbini dinlicez

Dörtlü test üçlü test ile tamamen aynı amaçla yapılan bir testtir ancak üçlü teste göre başarısı daha yüksektir. Dörtlü testte down sendromlu bebek tespit etme oranı %80'dir. diyo internette canım, ben 4lüyü tam görüntülü ultrason sanıyodum ama o da aynı şekilde kanla bakılıyomuş. o yüzden haftasını kaçırana 3lü ya da 4lü en son olarakta 4boyutlu ultrason yapılıyo. dediğin gibi 2lide sıkıntı çıkmazsa diğerlerini istemiyo canım.

anladım canım teşekkür ederim
Tamamdır canım çok teşekkür ederim. :)

kızlar ikili tarama yaptıran arkaşlar nasıl oluyor ultrasona bakılıp kan mı veriyoruz aç tok gitmek farkediyormu birde sonucu hemen alabiliyormuyuz ve dr. bakarken bilgi veriyorumu fakültede yapılcak perinatoloji uzmanı yapcakmış ama nasıl olcağı hakkında hiç bir bilgim yok

Merhaba kızlar bende pazartesi gidicem doktoruma ikili test yapılacak. Cinsiyet haftasını sorduğum zaman aslında 12. Hafta da tahminimiz oluyor ama siz çok heyecanlısiniz netlesmeden söyleyemem dedi . İlk bebeğim heyecanlı olmam garip geldi sanırım doktoruma :) bi belli olsa cinsiyeti meraktan çıldırıyorum . 12+6 olmaz gittiğimizde doktora sizlere tahminlerini söyledilerim?

Birde birşey soracağım kızlar. Bir kaç gün öncesine kadar karnım epey şişti be bi ağırlık hissediyordum karnımda şuan da hiç bebek yokmuş gibi hissediyorum :( bişey olmamıştır umarım normal mi ?

Merhaba kızlar bende pazartesi gidicem doktoruma ikili test yapılacak. Cinsiyet haftasını sorduğum zaman aslında 12. Hafta da tahminimiz oluyor ama siz çok heyecanlısiniz netlesmeden söyleyemem dedi . İlk bebeğim heyecanlı olmam garip geldi sanırım doktoruma :) bi belli olsa cinsiyeti meraktan çıldırıyorum . 12+6 olmaz gittiğimizde doktora sizlere tahminlerini söyledilerim?
seninle doğumumuz aynı bakalım kim önce doğuracak :)))) belkide tam gününde doğururuz :))) beni de pazartesi çağırdı inşallah güzel haberler alırız

seninle doğumumuz aynı bakalım kim önce doğuracak :)))) belkide tam gününde doğururuz :))) beni de pazartesi çağırdı inşallah güzel haberler alırız
Ben sanırım:) ben sezaryen düşünüyorum çünkü sen normal mi ? İnşallah sağlıklı ve zamanında gelir bebeklerimiz:)
Çok güzel aynı gün doğuracağın insanların varlığını bilmek :)

Birde birşey soracağım kızlar. Bir kaç gün öncesine kadar karnım epey şişti be bi ağırlık hissediyordum karnımda şuan da hiç bebek yokmuş gibi hissediyorum :KK43: bişey olmamıştır umarım normal mi ?
aynı şeyi bende hissediyorum canım sanki karnımda şişlik vardı indi bi kaç gündür bazen endişeleniyorum

aynı şeyi bende hissediyorum canım sanki karnımda şişlik vardı indi bi kaç gündür bazen endişeleniyorum
Gaz falan miydi diyorum ama çok şiddetli belki ağrısı yaşadım 1 2 gün sonra gitti o şişkinlik pazartesiyi iple çekiyorum kötü düşünmek istemiyorum ama çok huzursuzum

Birde birşey soracağım kızlar. Bir kaç gün öncesine kadar karnım epey şişti be bi ağırlık hissediyordum karnımda şuan da hiç bebek yokmuş gibi hissediyorum :KK43: bişey olmamıştır umarım normal mi ?

Canım aynı his bi hafta önce bende vardı bazen bi bakıyorum karnım şiş sert sanki büyümüş sonra bi bakııyorum inmiş yumuşamış sanki boşalmış... bende evham yaptım bir ara ama dün doktora gittim maşallah herşey yolunda.... Şuan daha başında olduğumuz için o şişlik sadece gaz sanırım.... :) o yüzden rahat ol inşallah ...

Gaz falan miydi diyorum ama çok şiddetli belki ağrısı yaşadım 1 2 gün sonra gitti o şişkinlik pazartesiyi iple çekiyorum kötü düşünmek istemiyorum ama çok huzursuzum
allah korusun inşallah herşey yolundadır bende pazartesiyi iple çekiyorum güzel haberlerimizi alalım inşallah

Ben dün gittim canım 12+3 cinsiyet sordum daha erken ama dedi baktı kıza benziyor dedi... Tabi en kesin 16. haftada falan belli oluyor. Ama tecrübeli doktorlar erkenden anlayabiliyor. :)

kızlar ikili tarama yaptıran arkaşlar nasıl oluyor ultrasona bakılıp kan mı veriyoruz aç tok gitmek farkediyormu birde sonucu hemen alabiliyormuyuz ve dr. bakarken bilgi veriyorumu fakültede yapılcak perinatoloji uzmanı yapcakmış ama nasıl olcağı hakkında hiç bir bilgim yok
canım ultrasonda ense kalınlığına bakıp kan testi istiyo. kan testi hemen çıkmıyo benim bildiğim. ense kalınlığına göre de yorum yapar ama kan sonucuna göre kesin bişey söyler doktorun. perinatoloji uzmanı yapacaksa daha iyi. normalde 2li testte sorun olursa perinatolojiye yönlendiriyolar benim bildiğim

Günaydın hanımlar araniza yeni katıldımmm :)) 13+1 olduk minigimle listeye nasıl ekleyeceğim ismimi anlamadım ben

Canım yaşıni
son adet tarihini
Tahmini doğum tarihini
Bebeğin cinsiyetini
Kaçıncı bebek olduğunu
Bir de yaşadığın şehri yazarsan ekleyeyim listeye seni de :)

bende de öyleydi çok gaz vardı heralde korkma bişey olmamıştır Allahın izniyle bulantın kusman fln devam ediyor mu yada hiç oldu mu?

Ben sanırım:) ben sezaryen düşünüyorum çünkü sen normal mi ? İnşallah sağlıklı ve zamanında gelir bebeklerimiz:)
Çok güzel aynı gün doğuracağın insanların varlığını bilmek :)
dimi benimde hoşuma gitti aynı olduğumuzu görünce :)) normal doğum beklicem eğer bi problem olmazsa. Bakalım hayırlısı inşallah hangisi bebeğim ve benim için hayırlıysa o olsun. Hep oyle dua ediyorum.

Kızlar eşlerinizin bu süreçteki davranışları nasıl oldu?
Biz çok severek evlendik 2 yıl sonra hamile kaldım ve bundan önce 1 düşüğüm oldu eşim çok istiyordu baba olmayı ama bu sürece alışmamış gibi sürekli benden eski performansımı bekliyor evi herzaman temiz olucak gömlekleri ütülü 3 öğün yemeği olucak ve hergün ayrı yemek bekliyor benden ufak tefek yardımda bulunuyor bunu yüzüme çarpıyor hamileyim dememe rağmen sürekli şikayette bulunuyor bu sabah tartıştık artık patladım sonunda sabah uyandığı gibi benden kahvaltı bekliyor benim midem çok bulanıyor sabah 1 saatte anca kendime gelip hazirlayabiliyorum. Beni hiç anlamıyor çok halsiz ve sürekli uyuyormuşum. Ne bekliyor ki benden sperm sayisi çok azdı ve doğal yolla hamile kaldım mucize gibi.

Günaydın canım. Neden yapılamadı test anlayamadım. Yani ikili test randevusu olarak alıp gitmemişmiydin neden doktor yapmadı. Bende bugun gitcem zeynep kamile o yuzden sordum. Hatta Zehra_mda Zehra_mda dün gitti yaptırdı diye biliyorum içime kurt düştü şimdi. Çünkü çalışıyorum eşimden bende izin alıp gidiyoruz baya bi sıkıntı oluyor.
2li diye aldıysan mutlaka yapılır. Ben dun sonuc gösterdim 20 sinde yatırmıştım testi. Arkadaş büyük ihtimal normal randevu alip 2li yaptırmak istemiştir.

Back