- 6 Ocak 2018
- 882
- 1.200
- 63
- 42
İi hbrler e gel ins uyu dinlen bosver dr kacmiyor seni bekler:))Cumadan sonra gitcez canım 2 de anca çıkarız. Progestanla öğlene kadar uyuduğum için geç saate kalıyorız hep :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İi hbrler e gel ins uyu dinlen bosver dr kacmiyor seni bekler:))Cumadan sonra gitcez canım 2 de anca çıkarız. Progestanla öğlene kadar uyuduğum için geç saate kalıyorız hep :)
Ayy inşallah, çok sağol canımİi hbrler e gel ins uyu dinlen bosver dr kacmiyor seni bekler:))
Tamamdır canım çok teşekkür ederim. :)Dörtlü test üçlü test ile tamamen aynı amaçla yapılan bir testtir ancak üçlü teste göre başarısı daha yüksektir. Dörtlü testte down sendromlu bebek tespit etme oranı %80'dir. diyo internette canım, ben 4lüyü tam görüntülü ultrason sanıyodum ama o da aynı şekilde kanla bakılıyomuş. o yüzden haftasını kaçırana 3lü ya da 4lü en son olarakta 4boyutlu ultrason yapılıyo. dediğin gibi 2lide sıkıntı çıkmazsa diğerlerini istemiyo canım.
anladım canım teşekkür ederim
seninle doğumumuz aynı bakalım kim önce doğuracak :)))) belkide tam gününde doğururuz :))) beni de pazartesi çağırdı inşallah güzel haberler alırızMerhaba kızlar bende pazartesi gidicem doktoruma ikili test yapılacak. Cinsiyet haftasını sorduğum zaman aslında 12. Hafta da tahminimiz oluyor ama siz çok heyecanlısiniz netlesmeden söyleyemem dedi . İlk bebeğim heyecanlı olmam garip geldi sanırım doktoruma :) bi belli olsa cinsiyeti meraktan çıldırıyorum . 12+6 olmaz gittiğimizde doktora sizlere tahminlerini söyledilerim?
Ben sanırım:) ben sezaryen düşünüyorum çünkü sen normal mi ? İnşallah sağlıklı ve zamanında gelir bebeklerimiz:)seninle doğumumuz aynı bakalım kim önce doğuracak :)))) belkide tam gününde doğururuz :))) beni de pazartesi çağırdı inşallah güzel haberler alırız
aynı şeyi bende hissediyorum canım sanki karnımda şişlik vardı indi bi kaç gündür bazen endişeleniyorumBirde birşey soracağım kızlar. Bir kaç gün öncesine kadar karnım epey şişti be bi ağırlık hissediyordum karnımda şuan da hiç bebek yokmuş gibi hissediyorumbişey olmamıştır umarım normal mi ?
Gaz falan miydi diyorum ama çok şiddetli belki ağrısı yaşadım 1 2 gün sonra gitti o şişkinlik pazartesiyi iple çekiyorum kötü düşünmek istemiyorum ama çok huzursuzumaynı şeyi bende hissediyorum canım sanki karnımda şişlik vardı indi bi kaç gündür bazen endişeleniyorum
Birde birşey soracağım kızlar. Bir kaç gün öncesine kadar karnım epey şişti be bi ağırlık hissediyordum karnımda şuan da hiç bebek yokmuş gibi hissediyorumbişey olmamıştır umarım normal mi ?
allah korusun inşallah herşey yolundadır bende pazartesiyi iple çekiyorum güzel haberlerimizi alalım inşallahGaz falan miydi diyorum ama çok şiddetli belki ağrısı yaşadım 1 2 gün sonra gitti o şişkinlik pazartesiyi iple çekiyorum kötü düşünmek istemiyorum ama çok huzursuzum
Merhaba kızlar bende pazartesi gidicem doktoruma ikili test yapılacak. Cinsiyet haftasını sorduğum zaman aslında 12. Hafta da tahminimiz oluyor ama siz çok heyecanlısiniz netlesmeden söyleyemem dedi . İlk bebeğim heyecanlı olmam garip geldi sanırım doktoruma :) bi belli olsa cinsiyeti meraktan çıldırıyorum . 12+6 olmaz gittiğimizde doktora sizlere tahminlerini söyledilerim?
canım ultrasonda ense kalınlığına bakıp kan testi istiyo. kan testi hemen çıkmıyo benim bildiğim. ense kalınlığına göre de yorum yapar ama kan sonucuna göre kesin bişey söyler doktorun. perinatoloji uzmanı yapacaksa daha iyi. normalde 2li testte sorun olursa perinatolojiye yönlendiriyolar benim bildiğimkızlar ikili tarama yaptıran arkaşlar nasıl oluyor ultrasona bakılıp kan mı veriyoruz aç tok gitmek farkediyormu birde sonucu hemen alabiliyormuyuz ve dr. bakarken bilgi veriyorumu fakültede yapılcak perinatoloji uzmanı yapcakmış ama nasıl olcağı hakkında hiç bir bilgim yok
Günaydın hanımlar araniza yeni katıldımmm :)) 13+1 olduk minigimle listeye nasıl ekleyeceğim ismimi anlamadım ben
bende de öyleydi çok gaz vardı heralde korkma bişey olmamıştır Allahın izniyle bulantın kusman fln devam ediyor mu yada hiç oldu mu?Birde birşey soracağım kızlar. Bir kaç gün öncesine kadar karnım epey şişti be bi ağırlık hissediyordum karnımda şuan da hiç bebek yokmuş gibi hissediyorumbişey olmamıştır umarım normal mi ?
dimi benimde hoşuma gitti aynı olduğumuzu görünce :)) normal doğum beklicem eğer bi problem olmazsa. Bakalım hayırlısı inşallah hangisi bebeğim ve benim için hayırlıysa o olsun. Hep oyle dua ediyorum.Ben sanırım:) ben sezaryen düşünüyorum çünkü sen normal mi ? İnşallah sağlıklı ve zamanında gelir bebeklerimiz:)
Çok güzel aynı gün doğuracağın insanların varlığını bilmek :)
2li diye aldıysan mutlaka yapılır. Ben dun sonuc gösterdim 20 sinde yatırmıştım testi. Arkadaş büyük ihtimal normal randevu alip 2li yaptırmak istemiştir.Günaydın canım. Neden yapılamadı test anlayamadım. Yani ikili test randevusu olarak alıp gitmemişmiydin neden doktor yapmadı. Bende bugun gitcem zeynep kamile o yuzden sordum. HattaZehra_mda dün gitti yaptırdı diye biliyorum içime kurt düştü şimdi. Çünkü çalışıyorum eşimden bende izin alıp gidiyoruz baya bi sıkıntı oluyor.