canım 2 li de bi problem çıkmazsa 3 lü ve 4 lü istemiyor doktor dimi? Sanki öyle hatırlıyorum senin bi bilgin var mı bu konuda ?Var canım daha 3lü sü var 4lü sü var
benim sadece hala kullandığım folik asitim var başka hiç bişey yok bende. neden ki acaba erken diye mi
Canım hayırlı olsun çok sevindim senin ense kalınlığı kaç çıkmıştı hangi haftada ben hala beklemedeyim sonucuKizlar yazamadim size bir türlü cok sukur ikili testimiz temiz cikti cok mutluyuz Allahim sukurler olsun
Var canım daha 3lü sü var 4lü sü var
benim sadece hala kullandığım folik asitim var başka hiç bişey yok bende. neden ki acaba erken diye mi
Benim doktorum da söylemez bence
Çünkü 16. Haftada söylerim ancak demişti
Ben de zorlamayacağım
Böylece kız olma ihtimaliyle bi ay daha yaşarım
Bence de gitmene gerek yok
Ama insan merak ediyor
Merakına yenilirsen git kendi doktoruna da :)
canım 2 li de bi problem çıkmazsa 3 lü ve 4 lü istemiyor doktor dimi? Sanki öyle hatırlıyorum senin bi bilgin var mı bu konuda ?
Teşekkür ederim canım. Pazartesi benimde randevum var inşallah güzel sonuçlar çıkar diğerlerine gerek kalmaz. Böle testlerde biraz strese giriyorum bi daha yaşamak istemiyorum. Rabbim hepimize güzel haberler nasip etsin.Sanırım öyle olabilir canım ben 2 li yaptıramadığım için doktor bana sana 3 lü yaparız dedi... 2 li temiz çıkana gerek duymuyor doktorlar diye biliyorum bende..
Bende o ihtimale tutunuyorum. O yuzden doktor bisi soylemedigi surece sormayi dusunmuyorum :))) ama bi yandanda dusunuyorum cok bal bir oglum var o kadar ilgili alakali ki benimle resmen simartiyor beni. Erkek cocukda cok guzel gercekten ozellikle anneye baya duskun oluor. Gelip sariliyor seni sevmeye doyamiyorum anne, sicakligina bayiliyorum anne diyor ya eriyorum resmen
Dörtlü test üçlü test ile tamamen aynı amaçla yapılan bir testtir ancak üçlü teste göre başarısı daha yüksektir. Dörtlü testte down sendromlu bebek tespit etme oranı %80'dir. diyo internette canım, ben 4lüyü tam görüntülü ultrason sanıyodum ama o da aynı şekilde kanla bakılıyomuş. o yüzden haftasını kaçırana 3lü ya da 4lü en son olarakta 4boyutlu ultrason yapılıyo. dediğin gibi 2lide sıkıntı çıkmazsa diğerlerini istemiyo canım.canım 2 li de bi problem çıkmazsa 3 lü ve 4 lü istemiyor doktor dimi? Sanki öyle hatırlıyorum senin bi bilgin var mı bu konuda ?
anladım canım teşekkür ederimCanım ben şuan 12+4 teyim doktora 11. haftada folik asit bıraktım dedim tamam dedi. 16. haftada demir vs ilaçlara başlayacakmış... ben elimdeki vitamini gösterdim başlayayım mı diye alabilirsin dedi. yoksa bana da ekstra birşey yazmadı. bir daha ki gittiğimde sanırım yazacak.
ayyy bal evlat desenee. ama kız istiyosan rabbim gönlüne göre verir inşallahh, bende ilk zamanlar çok erkek istiyodum ama artık kıza kanım ısınıyor sanırım. o da babasına aşık olsun diyeBende o ihtimale tutunuyorum. O yuzden doktor bisi soylemedigi surece sormayi dusunmuyorum :))) ama bi yandanda dusunuyorum cok bal bir oglum var o kadar ilgili alakali ki benimle resmen simartiyor beni. Erkek cocukda cok guzel gercekten ozellikle anneye baya duskun oluor. Gelip sariliyor seni sevmeye doyamiyorum anne, sicakligina bayiliyorum anne diyor ya eriyorum resmen
Erkek gibi geliyor bana, diğer sayfaya da attın mı canım? Asıl tahmincilere.
Erkek gibi geliyor bana, diğer sayfaya da attın mı canım? Asıl tahmincilere.
587 dedi özel sağlık sigortasıyla 170 e indi kuzum
Canım kız sankiEki Görüntüle 2143250 canim bna da yorum yaparmisin? Bu gecen ptesi gittigimdeki verilen ultrason resmim bide diger sayfaya attin mi tahmincilere demissin o sayfa hangisi?
Cnm gittinmi dr a
bir umuttur yaşamak yorumu begendi hehehehe inşallah cnım cok saol
Diger sayfa neresi canim bende bi atim bakim bana kiz gibi demistin sen orda nediceklerErkek gibi geliyor bana, diğer sayfaya da attın mı canım? Asıl tahmincilere.
Cumadan sonra gitcez canım 2 de anca çıkarız. Progestanla öğlene kadar uyuduğum için geç saate kalıyorız hep :)Cnm gittinmi dr a
Teşekkür ederim canım. Pazartesi benimde randevum var inşallah güzel sonuçlar çıkar diğerlerine gerek kalmaz. Böle testlerde biraz strese giriyorum bi daha yaşamak istemiyorum. Rabbim hepimize güzel haberler nasip etsin.
Seninle beklenen doğum tarihimiz aynıymış :)
Saglikli olsunlarda kiz erkek onemli degim aslinda evlat her turlu sevilioayyy bal evlat desenee. ama kız istiyosan rabbim gönlüne göre verir inşallahh, bende ilk zamanlar çok erkek istiyodum ama artık kıza kanım ısınıyor sanırım. o da babasına aşık olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?