2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Var canım daha 3lü sü var 4lü sü var :KK51:

benim sadece hala kullandığım folik asitim var başka hiç bişey yok bende. neden ki acaba erken diye mi o_O
canım 2 li de bi problem çıkmazsa 3 lü ve 4 lü istemiyor doktor dimi? Sanki öyle hatırlıyorum senin bi bilgin var mı bu konuda ?

Var canım daha 3lü sü var 4lü sü var :KK51:

benim sadece hala kullandığım folik asitim var başka hiç bişey yok bende. neden ki acaba erken diye mi o_O

Canım ben şuan 12+4 teyim doktora 11. haftada folik asit bıraktım dedim tamam dedi. 16. haftada demir vs ilaçlara başlayacakmış... ben elimdeki vitamini gösterdim başlayayım mı diye alabilirsin dedi. yoksa bana da ekstra birşey yazmadı. bir daha ki gittiğimde sanırım yazacak.

Benim doktorum da söylemez bence
Çünkü 16. Haftada söylerim ancak demişti
Ben de zorlamayacağım
Böylece kız olma ihtimaliyle bi ay daha yaşarım :KK70:
Bence de gitmene gerek yok
Ama insan merak ediyor
Merakına yenilirsen git kendi doktoruna da :)

Bende o ihtimale tutunuyorum. O yuzden doktor bisi soylemedigi surece sormayi dusunmuyorum :))) ama bi yandanda dusunuyorum cok bal bir oglum var o kadar ilgili alakali ki benimle resmen simartiyor beni. Erkek cocukda cok guzel gercekten ozellikle anneye baya duskun oluor. Gelip sariliyor seni sevmeye doyamiyorum anne, sicakligina bayiliyorum anne diyor ya eriyorum resmen

canım 2 li de bi problem çıkmazsa 3 lü ve 4 lü istemiyor doktor dimi? Sanki öyle hatırlıyorum senin bi bilgin var mı bu konuda ?

Sanırım öyle olabilir canım ben 2 li yaptıramadığım için doktor bana sana 3 lü yaparız dedi... 2 li temiz çıkana gerek duymuyor doktorlar diye biliyorum bende..

Sanırım öyle olabilir canım ben 2 li yaptıramadığım için doktor bana sana 3 lü yaparız dedi... 2 li temiz çıkana gerek duymuyor doktorlar diye biliyorum bende..
Teşekkür ederim canım. Pazartesi benimde randevum var inşallah güzel sonuçlar çıkar diğerlerine gerek kalmaz. Böle testlerde biraz strese giriyorum bi daha yaşamak istemiyorum. Rabbim hepimize güzel haberler nasip etsin.

Bende o ihtimale tutunuyorum. O yuzden doktor bisi soylemedigi surece sormayi dusunmuyorum :))) ama bi yandanda dusunuyorum cok bal bir oglum var o kadar ilgili alakali ki benimle resmen simartiyor beni. Erkek cocukda cok guzel gercekten ozellikle anneye baya duskun oluor. Gelip sariliyor seni sevmeye doyamiyorum anne, sicakligina bayiliyorum anne diyor ya eriyorum resmen

Seninle beklenen doğum tarihimiz aynıymış :)

Dörtlü test üçlü test ile tamamen aynı amaçla yapılan bir testtir ancak üçlü teste göre başarısı daha yüksektir. Dörtlü testte down sendromlu bebek tespit etme oranı %80'dir. diyo internette canım, ben 4lüyü tam görüntülü ultrason sanıyodum ama o da aynı şekilde kanla bakılıyomuş. o yüzden haftasını kaçırana 3lü ya da 4lü en son olarakta 4boyutlu ultrason yapılıyo. dediğin gibi 2lide sıkıntı çıkmazsa diğerlerini istemiyo canım.
Canım ben şuan 12+4 teyim doktora 11. haftada folik asit bıraktım dedim tamam dedi. 16. haftada demir vs ilaçlara başlayacakmış... ben elimdeki vitamini gösterdim başlayayım mı diye alabilirsin dedi. yoksa bana da ekstra birşey yazmadı. bir daha ki gittiğimde sanırım yazacak.
anladım canım teşekkür ederim

ayyy bal evlat desenee. ama kız istiyosan rabbim gönlüne göre verir inşallahh, bende ilk zamanlar çok erkek istiyodum ama artık kıza kanım ısınıyor sanırım. o da babasına aşık olsun diye :KK36:

image.jpg

Biliyorum pek net değil ama şunuda az bi yorumla hacım ya pinkstrap pinkstrap :KK200:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım. Pazartesi benimde randevum var inşallah güzel sonuçlar çıkar diğerlerine gerek kalmaz. Böle testlerde biraz strese giriyorum bi daha yaşamak istemiyorum. Rabbim hepimize güzel haberler nasip etsin.
Seninle beklenen doğum tarihimiz aynıymış :)

Evet ayni acaba once hangisi dogacak oglum 8 gun once dogmustu bakalim bunun keyfi ne zaman olacak

Back