Benim ilkindede ikincidede oyle kabuslatim olmadi hatta lohusaliktada olmafi cok sukurMalesef ilk bebekte dogurupta kucagina alana kadar devam ediyor yapacak bisey yok.hayir olsun diyelim
Bi nasip olmadı desene ikili test için. neyse bebişi görmüşsün ya hayırlısı olsun, rabbim gönlüne göre hayırlı olan evlat versin inşallah.Günaydın kızlar herkese merhaba;
Dün zeynep kamil hastanesinde randevum vardı maşallah anadoludaki tüm devlet hastanelerini gezmiş olacağım. Göztepe eğitim araştırmada başladım. ikili test için numuneye gittim orda olmuyor dediler zeynep kamile gün aldım...:) ikili test yaptırmadım zaten sıra gelene kadar test zamanım geçiyor gitmişken eğer hemen yapılsaydı tabi yaptırırdım ama doktor da çok umursamadı bu durumu 16. haftada sana 3 lü yaparız gel dedi... Çok şükür herşey yolunda hatta 3-4 gün önden gidiyoruz. Cinsiyetini tabi merakla sordum daha çok küçük ama Kıza benziyor dediTabi Rabbimden sağlıklı hayırlı evlat olsun da... Bu arada Zeynep kamil baya yenilenmiş kalabalığı gözümü korkutsa da keyifli doğum odaları ile ilgili yazıları okuyunca acaba özel yerine burda mı yapsam diye düşünmedim değil.... Birdaha ki gidişime hastaneyi iyice bir gezeyim diyorum. oradaki gebe okuluna devam edip sertifika alırsanız keyifli doğum odalarında normal doğum yapabiliyormuşsunuz... Devlet hastanelerini tecrübelerinden yana içim ısınıyor fakat eski ortamları hijyeni alakasızlığı düşününce insan özel istiyor.... Neyse çok uzatmayayım canlar... Herkese HAYIRLI CUMALAR..
Genesis dediğiniz Regenesis galiba. Ben de içiyorum içtiğim günler mide bulantısı gece tok içememe rağmen akşama kadar geçmiyor. Ama bana doktorum en ağırı ve en etkilisi dedi. Başka doktor decavit verdi Şimdi karşılaştırdım Regenesis çok kapsamlı ama içinde en çok omega 3 var Decavitte de A vitamini var niye var anlamadım bizim için zararlı bu.Genesis max ı mı bir sorsanız? Geçen sene folik asit kullanmıştım sanırım 4. aya kadar. Bu sefer bunu verdi omega var dedi içinde. Yutarken biraz zor geliyor ama. Kabızlık sorunu yok.
Amin cnmMerhabalar bende 28 kasım olası doğum tarihi.herkese kolay gelsin.bende kusuyorum ve bulantılıyım.bütün gün yatıyorum.aile seferber oldu bana bakıyo.yemek yedirmeye çalışıyor.ama yok yani.3 kilo verdim.şuan 10. Haftamdayım.Allah sağlıklı evlat versin ve bize de sağlık versin ki biz de evlatlarımıza bakabilelim.
Malesef ilk bebekte dogurupta kucagina alana kadar devam ediyor yapacak bisey yok.hayir olsun diyelim
günaydın arkadaşlar. Hayırlı cumalar herkese. İkili testlerden güzel sonuç alanlar hayırlı olsun. bugünde kontrolü olanlar güzel sonuçlarla gelir inşallah. Kızlar rüyalardan bahsetmişsiniz. Hergün o kdr karışık rüyalar görüyorum ki çok rahatsız oluyorum artık. Bazen çok korkunç bazende çok cinsel içerikli rüyalar. o kdr Ayetel kursi okuyorum yatmadan ama yok yine de görüyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bi nasip olmadı desene ikili test için. neyse bebişi görmüşsün ya hayırlısı olsun, rabbim gönlüne göre hayırlı olan evlat versin inşallah.
hepinize hayırlı cumalar kızlarr
Günaydın kuzum bizimde bugün test gunumuz 2:15 de. Hadi hayırlısı olur inşallah. Devlete gidiceğim için cinsiyet tahmininden umudum yok. Senin söyler belki. Eşime cteside kendi doktorumuza gidelim diyorum. Bugun zaten muayene olcaksın ne gerek var, haftaya sonuçlar cıkınca gideriz dio. Ama haftayada oğluşun doğum gunusu :) karıştı yani bizim işler :)Günaydın bugün ikili test var
Bakalım bebeği de göreceğiz umarım
Kusmaya devam :)
Var canım daha 3lü sü var 4lü sü varSağol canım aslında testten vazgeçmiştim ama hemen yapılan bişey olsa yaptırırdım. Neyse 3lü varmış :) onu yaptrırım artık inşallah... Bu arada doktor 16. Haftadan önce vitamin başlamıyoruz ama elindeki multivitamini alabilirsin dedi... Ocean mummy vardı ona başlayacağım...
Günaydın canım. Neden yapılamadı test anlayamadım. Yani ikili test randevusu olarak alıp gitmemişmiydin neden doktor yapmadı. Bende bugun gitcem zeynep kamile o yuzden sordum. HattaGünaydın kızlar herkese merhaba;
Dün zeynep kamil hastanesinde randevum vardı maşallah anadoludaki tüm devlet hastanelerini gezmiş olacağım. Göztepe eğitim araştırmada başladım. ikili test için numuneye gittim orda olmuyor dediler zeynep kamile gün aldım...:) ikili test yaptırmadım zaten sıra gelene kadar test zamanım geçiyor gitmişken eğer hemen yapılsaydı tabi yaptırırdım ama doktor da çok umursamadı bu durumu 16. haftada sana 3 lü yaparız gel dedi... Çok şükür herşey yolunda hatta 3-4 gün önden gidiyoruz. Cinsiyetini tabi merakla sordum daha çok küçük ama Kıza benziyor dediTabi Rabbimden sağlıklı hayırlı evlat olsun da... Bu arada Zeynep kamil baya yenilenmiş kalabalığı gözümü korkutsa da keyifli doğum odaları ile ilgili yazıları okuyunca acaba özel yerine burda mı yapsam diye düşünmedim değil.... Birdaha ki gidişime hastaneyi iyice bir gezeyim diyorum. oradaki gebe okuluna devam edip sertifika alırsanız keyifli doğum odalarında normal doğum yapabiliyormuşsunuz... Devlet hastanelerini tecrübelerinden yana içim ısınıyor fakat eski ortamları hijyeni alakasızlığı düşününce insan özel istiyor.... Neyse çok uzatmayayım canlar... Herkese HAYIRLI CUMALAR..
Günaydın kuzum bizimde bugün test gunumuz 2:15 de. Hadi hayırlısı olur inşallah. Devlete gidiceğim için cinsiyet tahmininden umudum yok. Senin söyler belki. Eşime cteside kendi doktorumuza gidelim diyorum. Bugun zaten muayene olcaksın ne gerek var, haftaya sonuçlar cıkınca gideriz dio. Ama haftayada oğluşun doğum gunusu :) karıştı yani bizim işler :)
Hoşgeldin canım, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Günaydın hanımlar araniza yeni katıldımmm :)) 13+1 olduk minigimle listeye nasıl ekleyeceğim ismimi anlamadım ben
Evet canım Allah hayra çıkarsın. Artık yaşıcaz demekki bunları napalım :))Aynı beni anlatmışsın canım ya okuduğum kadarıyla hamilelik boyunca hormonlardan ötürü olacakmış böyle rüyalar. Allah hayra çıkarsın ne diyelim.
Günaydın canım. Neden yapılamadı test anlayamadım. Yani ikili test randevusu olarak alıp gitmemişmiydin neden doktor yapmadı. Bende bugun gitcem zeynep kamile o yuzden sordum. HattaZehra_mda dün gitti yaptırdı diye biliyorum içime kurt düştü şimdi. Çünkü çalışıyorum eşimden bende izin alıp gidiyoruz baya bi sıkıntı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?