Yemek yedirme
Kuzum kötü bir gece geçirdi 6-7 kez uykusundan uyandı nefes alamayarak. Sürekli burnunu çektim hala da dolu ama daha iyi şimdi. Şükür
Ben büyük bir doğum günü düşünmüyorum canım. Stüdyoda fotoğraf çekimi yaptıracağız ablamla. İkiz çekimi gibi beraberKızlar bebeğinizin ilk doğum günü için nasıl bir şeyler yapacaksınız? Geçen sene bu zamanlar şeker çikolata süslemelerden bahsediliyordu
Bende evde ailece kutlama taraftarıyım büyüyünce arkadaşlarıyla kutlar inşallah ama ilk doğum günün hatırası kalsın istiyorumgelenlere ufak hediye biraz ev süslemece falanBen büyük bir doğum günü düşünmüyorum canım. Stüdyoda fotoğraf çekimi yaptıracağız ablamla. İkiz çekimi gibi beraberOnun dışında aile arasında bi pasta keseriz, yeter, zaten ilk doğum gününü hatırlamayacak ki
Doğumdan beri kullanıyoruz onu. Damla damla yapıyordum ama dün doktor bolca sıkabilirsin bişey olmaz dedi, öyle kullanıyorum.Gecmis olsun. Xlear diye bi damla var tavsiye ederim.akintiyi ya kusturuyor ya da kakadan cikartiyor. Pahali ama cok etkili tavsiye ederim
Ben gurbetteyim. Bir kuzenim var. Bir kaç da eşimin arkadaşları ve eşleri. Ya arkadaşlarla ya da çekirdek aile olarak kutlayacağız. Ama ilk işimiz soğuklar gelmeden bir fotoğraf çekimi yapmak.Kızlar bebeğinizin ilk doğum günü için nasıl bir şeyler yapacaksınız? Geçen sene bu zamanlar şeker çikolata süslemelerden bahsediliyordu
Merhaba kızlar bebekleriniz neler söylüyor bizde hala hiç kelime yok hece bile Yok 9 ay 10 günlüüğüz endişelenmeliyim bilemedim
Sağol canım bir nebze de olsa içimi rahatlattın her çocuk farklı tabi amacım karşılaştırma yapmak değil endişelendim sadece bağırıyoruz akşama kadar nara atıyoruzHer çocuk farklı canım öyle düşünme. Gün gelecek ne kadar çok konuşuyor diye dert yanacaksın
Ay canım benim çok geçmiş olsun benim de en büyük korkum birlikte yatıyoruz diş çıkarma döneminden birmiş alıştı bende gecede 10 kez uyanmaktaysa yanına almıştım alış o alış 3 ay oldu yatağına alıştırmam Laz'ım hep ayak ucumda yakalıyorumKızlar bugün düşen bebisler grubuna bizde eklendik malesefbir süredir annemlere kalıyorum kızımla burdaki besigimiz biraz yüksek ti ama uyanınca hep bakıyorum beşikte oturuyor onu almamızı bekliyordu geldim baktım öyle derinuyuyorki içeri gittim bikac saniye geçti kütttt diye bi ses koştum hemen eğilmiş beşikten yere yüzünün üstüne düşmüş çok ağladı içim gitti Allah korusun daha kötüsü de olabilirdi buna şükür ama çok üzüldüm canım kizim çok ağladı kaşını vurmuş
Cok gecmis olsun canim. Kiyamam yaa, hem acimis hem korkmustur da tabi kuzu. Cok buyuk bir vicdan azabi duyuyor insan,1 hafta arayla 2 kere dusurmustum ben. Deli danalar gibi oturup aglamistim. ama aklına getirme artik. Allah korumuş.Kızlar bugün düşen bebisler grubuna bizde eklendik malesefbir süredir annemlere kalıyorum kızımla burdaki besigimiz biraz yüksek ti ama uyanınca hep bakıyorum beşikte oturuyor onu almamızı bekliyordu geldim baktım öyle derinuyuyorki içeri gittim bikac saniye geçti kütttt diye bi ses koştum hemen eğilmiş beşikten yere yüzünün üstüne düşmüş çok ağladı içim gitti Allah korusun daha kötüsü de olabilirdi buna şükür ama çok üzüldüm canım kizim çok ağladı kaşını vurmuş
Tesekur ederim canım bizde çok korkuyorduk malesef bugün yarın büyük beşiğe gececegiz derken oldu malesefA
Ay canım benim çok geçmiş olsun benim de en büyük korkum birlikte yatıyoruz diş çıkarma döneminden birmiş alıştı bende gecede 10 kez uyanmaktaysa yanına almıştım alış o alış 3 ay oldu yatağına alıştırmam Laz'ım hep ayak ucumda yakalıyorumDün bugün yavaş yavaş bırakıyorum inşallah alıştır Allaha emanet hepsi
Amin canım Rabbim hiç birimizeacisini göstermesin bütün bebislerimizin güzel haberlerini alalim paylaşalım burdan güzel günlerimizi konuşalım insallahCok gecmis olsun canim. Kiyamam yaa, hem acimis hem korkmustur da tabi kuzu. Cok buyuk bir vicdan azabi duyuyor insan,1 hafta arayla 2 kere dusurmustum ben. Deli danalar gibi oturup aglamistim. ama aklına getirme artik. Allah korumuş.
Rabbim hicbir acısını gostermesin bize yavrularımızın. Ve tum bebekleri korusun
Anne sütü vebebek saçı kolye hakkında ne düşünüyorsunuz var mı bilgisi olan?
Bir ara ben yaptıracaktım kaldı sonra canim. Hatta dogum hediyesi olarak düşünmüştü esim ama isimli kolyeyi tercih edince kaldi oyle. 180tl falandi yanılmıyorsam fiyati da. Simdi degisti mi bilemem tabi. Cok anlamlı aslinda. Bak soktun aklıma yineöğrenirsen guncel fiyati paylaşır mısın?
Selam kizlar
Kan verdik bugun ilk defa. Cok ağladı kuzum. Ama degerleri dusuk cikti
Kan damlamız var ama yeterli gelmiyor demek ki
Gida olarak tavsiyelerinizi bekliyorum. Ve pekmez olarak hangisini veriyorsunuz? Ne oekmezi ve marka da soylermisiniz bana?Uzum pekmezi veriyordum ama sevmedi pek. Bu arada e bebekteki hamm keciboynuzu özü kullanan var mi?