2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar işe başladım. Kızım gündüz sorun çıkarmıyor ama gece uykusu çok değişti. Gece yarısı tamamen uyanmış oluyor oynamak istiyor. Sadece beraber yatarsak uyuyor ne yapabilirim?

Yemek yedirme

Kuzum kötü bir gece geçirdi 6-7 kez uykusundan uyandı nefes alamayarak. Sürekli burnunu çektim hala da dolu ama daha iyi şimdi. Şükür

Gecmis olsun. Xlear diye bi damla var tavsiye ederim.akintiyi ya kusturuyor ya da kakadan cikartiyor. Pahali ama cok etkili tavsiye ederim

Kızlar bebeğinizin ilk doğum günü için nasıl bir şeyler yapacaksınız? Geçen sene bu zamanlar şeker çikolata süslemelerden bahsediliyordu
Ben büyük bir doğum günü düşünmüyorum canım. Stüdyoda fotoğraf çekimi yaptıracağız ablamla. İkiz çekimi gibi beraber Onun dışında aile arasında bi pasta keseriz, yeter, zaten ilk doğum gününü hatırlamayacak ki

Bende evde ailece kutlama taraftarıyım büyüyünce arkadaşlarıyla kutlar inşallah ama ilk doğum günün hatırası kalsın istiyorumgelenlere ufak hediye biraz ev süslemece falan

Kızlar bebeğinizin ilk doğum günü için nasıl bir şeyler yapacaksınız? Geçen sene bu zamanlar şeker çikolata süslemelerden bahsediliyordu
Ben gurbetteyim. Bir kuzenim var. Bir kaç da eşimin arkadaşları ve eşleri. Ya arkadaşlarla ya da çekirdek aile olarak kutlayacağız. Ama ilk işimiz soğuklar gelmeden bir fotoğraf çekimi yapmak.

Merhaba kızlar bebekleriniz neler söylüyor bizde hala hiç kelime yok hece bile Yok 9 ay 10 günlüüğüz endişelenmeliyim bilemedim

Merhaba kızlar bebekleriniz neler söylüyor bizde hala hiç kelime yok hece bile Yok 9 ay 10 günlüüğüz endişelenmeliyim bilemedim

Her çocuk farklı canım öyle düşünme. Gün gelecek ne kadar çok konuşuyor diye dert yanacaksın

Kızlar bugün düşen bebisler grubuna bizde eklendik malesef bir süredir annemlere kalıyorum kızımla burdaki besigimiz biraz yüksek ti ama uyanınca hep bakıyorum beşikte oturuyor onu almamızı bekliyordu geldim baktım öyle derinuyuyorki içeri gittim bikac saniye geçti kütttt diye bi ses koştum hemen eğilmiş beşikten yere yüzünün üstüne düşmüş çok ağladı içim gitti Allah korusun daha kötüsü de olabilirdi buna şükür ama çok üzüldüm canım kizim çok ağladı kaşını vurmuş

Her çocuk farklı canım öyle düşünme. Gün gelecek ne kadar çok konuşuyor diye dert yanacaksın
Sağol canım bir nebze de olsa içimi rahatlattın her çocuk farklı tabi amacım karşılaştırma yapmak değil endişelendim sadece bağırıyoruz akşama kadar nara atıyoruz Anne baba dede mama meme Baybay diyenleri okuyunca Baya araştırma yaptım kendi çapımda bakalım ilk kelimesini ne zaman söyleyecek benim sıpa

A
Ay canım benim çok geçmiş olsun benim de en büyük korkum birlikte yatıyoruz diş çıkarma döneminden birmiş alıştı bende gecede 10 kez uyanmaktaysa yanına almıştım alış o alış 3 ay oldu yatağına alıştırmam Laz'ım hep ayak ucumda yakalıyorum Dün bugün yavaş yavaş bırakıyorum inşallah alıştır Allaha emanet hepsi

Cok gecmis olsun canim. Kiyamam yaa, hem acimis hem korkmustur da tabi kuzu. Cok buyuk bir vicdan azabi duyuyor insan,1 hafta arayla 2 kere dusurmustum ben. Deli danalar gibi oturup aglamistim. ama aklına getirme artik. Allah korumuş.
Rabbim hicbir acısını gostermesin bize yavrularımızın. Ve tum bebekleri korusun

Tesekur ederim canım bizde çok korkuyorduk malesef bugün yarın büyük beşiğe gececegiz derken oldu malesef Allah korusun bütün meleklerimizi

Amin canım Rabbim hiç birimizeacisini göstermesin bütün bebislerimizin güzel haberlerini alalim paylaşalım burdan güzel günlerimizi konuşalım insallah

Selam kizlar
Kan verdik bugun ilk defa. Cok ağladı kuzum. Ama degerleri dusuk cikti
Kan damlamız var ama yeterli gelmiyor demek ki
Gida olarak tavsiyelerinizi bekliyorum. Ve pekmez olarak hangisini veriyorsunuz? Ne oekmezi ve marka da soylermisiniz bana?Uzum pekmezi veriyordum ama sevmedi pek. Bu arada e bebekteki hamm keciboynuzu özü kullanan var mi?

Ben makarnavedahafazlasi lütfen markasının organik keçiboynuzu pekmezini kullanıyorum.
Haftada 1-2 kez muhallebisine ekliyorum. Bir de yeşil sebzelerde demir bakımından zengin. Mevsim bitmeden semizotu, yeşil fasulye verebilirsin bebeğine. Belki biliyorsundur ama süt ürünleri yedikten 1 saat öncesi ve sonrası vermemelisin kan damlasını, demirin emilimini azaltıyor süt ürünleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…