Canım güzel bir hamilelik diliyorum sağlıkla sihhatle bol rızık versin Rabbim evlatlarına Hayirlisiyla kavuşunKızlar hamileyim 8 haftalıkmış. Allah yardımcım olsun.ikisi birden büyücek inşallah.
Çok üzüldüm çok ağladım şuan Allah korusun melekelerimizi anneye sabir versin ne zor bir imtihan...Kizlar bu haberi okudunuz mu. Sabah sabah icim acidi mahvoldum ama sizinde basiniza gelmesin diye paylasiyorum. Bakamazsanizda soyleyim. Hastaneye gittiginizde bebeginizi muayene eden doktorla kaselerdeki doktorun ayni olmasina dikkat edin(((((
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Çiş yaptığında olur genelde diye biliyorum canım, bak bi bezine öyle yaptığında yeni çiş yapmış mı, öyle için rahat eder. Normal bir refleks bildiğim kadarıyla, aynı şeyden bahsediyorsak bizim kız da yapıyor aradaKizlar bu arada son gunlerde kizimda gun icinde bi kaç kez ani irkilme oluyor o anlik saniyelik hemn geciyor ama boyle sanki birden üşüme gelir irkiliriz öyle bisey uykuda falan yok korkmalimiyim neden oluyor anlamadim
Annelik sadece emzirmeklemi oluyor. Kim senden daha iyi bakabilir kizina aylarca bebegin icin ac gezdin diyet yaptin arastirdin herseyi ogrendin. Bebegini emziren ama annelik vasiflarini yerine getirmeyen o kadar cok kadin varki. Hic gonlunu karartma hangimiz buyudugumuzde memeyi hatirlioruz. Meme bir arac gelip gecici ama annelik baki. Genc bir kiz oldugunda sirlarini dertlerini sana anlatacak babasina degilBen bu duyguları yaşayamadığım için o kadar buruk hissediyorum ki.bebeğim beni 2,5 aylıkken emmeyi bıraktı.ne yaparsam yapayım bir türlü döndürmeyi başaramadım.meğer alerjiden emmeyi kesiyormuş ama daha süt alerjisinin vs ne olduğundan bile haberim yok.yeter ki sütümü alsın dedim 7 ay olana kadar sağarak verdim.o kadar da çok sütüm vardı keşke emseydi.keşke şuan emzirebilseydim o kadar güzel bi duyguydu ki.o 2 aylık emdiği dönem bile benim için paha biçilemezdi.şuan bakıyorum da,kızım ne kucağımda duruyor ne yanımda yatıyor,aramızda hiç bir bağ yokmuş gibi hissediyorum üzülüyorum.yani onun için babasından hiç bir farkım yok.düşkünlüğü yok bana karşı.hatta benden çok babasında duruyor beni itiyoremzirseydim aramda bi bağ olurdu bana daha düşkün olurdu yada ne bileyim kucağım da olurdu.yani demem o ki emzirememek içimde kocaman bi yara kaldı
Teşekkür ederim canım haklısın,işte insan o duyguları yaşayamayınca özeniyor ne bilim işte.yavrum iyi olsun da gerisi önemli değilAnnelik sadece emzirmeklemi oluyor. Kim senden daha iyi bakabilir kizina aylarca bebegin icin ac gezdin diyet yaptin arastirdin herseyi ogrendin. Bebegini emziren ama annelik vasiflarini yerine getirmeyen o kadar cok kadin varki. Hic gonlunu karartma hangimiz buyudugumuzde memeyi hatirlioruz. Meme bir arac gelip gecici ama annelik baki. Genc bir kiz oldugunda sirlarini dertlerini sana anlatacak babasina degil
Sen elinden geleni yaptin. Keske gonlune gore olsaydi ama nasibi boyleymis canlari sag olsun da.Teşekkür ederim canım haklısın,işte insan o duyguları yaşayamayınca özeniyor ne bilim işte.yavrum iyi olsun da gerisi önemli değil
Bebişler için mi genel miKızlar merhaba bebekleriniz için kışa hangi hazırlıkları yapıyorsunuz, paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
Bebek önceliğimBebişler için mi genel mi
Bebek önceliğim
Benim bilmedigim bu kurban etlerini haslayip su yapiyorsunuz ya hani etleri ne yapiyorsunuz buzluga haslanmis sekilde koyup saklayabiliyormusunuz?Kurban etlerinden et suları yaptım buz poşetlerinde dondurdum.
Domatesleri robottan geçirip domates püresi yaptım.
Taze fasulyeleri çektiğim Domateslerin bir kısmıyla kaynatıp buzluğa attım.
Kayısı şeftali ve mor eriklerin çekirdeğini çıkarıp doğrayıp buzluğa attım, kışın suda kaynatır blenderdan geçirip meyve suyu yaparım inşallah
Canım çok sağol banada fikir oldu nasıl yapıyorsunuz uzun uzun mu kaynıyor tarif edermisinKurban etlerinden et suları yaptım buz poşetlerinde dondurdum.
Domatesleri robottan geçirip domates püresi yaptım.
Taze fasulyeleri çektiğim Domateslerin bir kısmıyla kaynatıp buzluğa attım.
Kayısı şeftali ve mor eriklerin çekirdeğini çıkarıp doğrayıp buzluğa attım, kışın suda kaynatır blenderdan geçirip meyve suyu yaparım inşallah
Ben kendi yiyeceğimiz kadar yapıyorum canım yani eti yiyoruz suyunu buzluğa atıyoruzBenim bilmedigim bu kurban etlerini haslayip su yapiyorsunuz ya hani etleri ne yapiyorsunuz buzluga haslanmis sekilde koyup saklayabiliyormusunuz?
Canım çok sağol banada fikir oldu nasıl yapıyorsunuz uzun uzun mu kaynıyor tarif edermisin
Selam kızlar nasilsiniz?
Gecenin bu saatinde ancak firsat bulabildim yazmaya, bir muddet yoktum ama aklim kalbim sizlerle, insallah saglicakla buyuyordur kuzulariniz.
Bildiginiz gibi tasinma telasim vardi, daha tam anlamiyla yerleşip alisamadan esimin isi sebebiyle marmarise geldik. 1 ay daha burdayiz. Misafirhanede kaliyoruz, otel odasinda 9 aylik bebekle cok zor haliyle, nefes almıyorum gozum hep bebeğimde, tum vaktim enerjim onunla.haliyle ugrayamiyorum buraya canlarim. Elimizden geldigince konforlu hale getirmeye çalıştık burayi. Bana kalsa gelmezdim de, esim dayanamam beraber gidelim dedigi icin, Her eşyasını da tam tesekkullu getirdik. Babamiz calisiyor, biz oglusla takılıyoruz o gelene kadar.
Kuzuma gelince buyuyor teyzeleri, ustten 3 dis birden geldi 4.yu cikarmak uzere. Cok hareketli, oturmaktan yatmaktan hic hoslanmiyor, gezerken arabasinda degil kucakta yuzu donuk gezmek istiyor. Agirlasti da iyice Kollarimiz kopuyor ama saglik olsun. Dillendi de masallah, anne baba, dede,mama,meme,gel, hadi,oy diyor. Diger mirildanmalarini anlamiyoruz. Bagirmalar tam gaz devam mekanlarda hele hic susmuyor. Simdi de kedi gibi miyavlamalar ince ses cikarmalar basladi. Cok cabuk sıkılıyor herseyden. Hala yabancılardan, seslerden korkuyor.
Kan alimi ve menenjit asimiz var sirada. Evimizden uzakta yapmaktansa 1 ay daha erteleyebilirim emin degilim.
Bizden bu kadar şimdilik. Opuyorum hepinizi
Ben fermente mutfagimdan aliyorum ilikli kemik suyu kendim de iciyorum saclarima iyi geliyor.Benim bilmedigim bu kurban etlerini haslayip su yapiyorsunuz ya hani etleri ne yapiyorsunuz buzluga haslanmis sekilde koyup saklayabiliyormusunuz?
Ben kendim ilikli kemik kaynatiYorum ama et suyu yapmadim hic tavuk suyudaBen fermente mutfagimdan aliyorum ilikli kemik suyu kendim de iciyorum saclarima iyi geliyor.