- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Yanlız değilsin canım,benim kızım 1 ay sonra 1 yaşına girecek hala diş yokDişi çıkmayan bizden başka kimse kalmadi sanırım 9 ay 2 gunluk olduk ama hala dis yok cikmayacak gibi hatta hiçbir belirti bile yok
Aynısı benimde başıma gelmişti,sonra ben calpol den olduğunu anladım.içinde çilek aroması var calpolun,çilek te bebekler için alerjen bi gıda.diğer ilaçları bilmiyorum,omlarında içinde alerjen birşey olabilir belki.ilaçların içinde de süt aroması olabiliyor.muhtemelen calpol dandır ama.10 güne kadar geçerKızlar kızıma dr. Antibiyotik başlamıştı ateş uzun sürünce bu arada calpolde kullanıyorduk birde prospan öksürük şurup ikinci gününde yüzünde kızarıklık başladı ve vücuduna yayıldı ilaçları kestik hemen ama kızarıklıklar geçmedi kaç gün sürer yada ilaç kaynaklı başına böyle bisey gelen varmı acaba
Canım alerjiden olabilir,veya bi enfeksiyondan kaynaklı olabilir.kakasında mukus varmı? Gürültülü mü yapıyor kakasını? Birde rengi bazen yeşil demişsin bence bi doktora gitmekte fayda var.kusma var mı?yeşil kaka normal değil çünkü anne sütü alıyorsa eğer.çok ta korkutma ama kendini.bi git doktora bakalım.inşallah bişeyi yokturMerhabalar herkese ... kızım 3 gündür günde 5-6 kez kaka yapmaya başladı bazısı ishal gibi bazısı normal bazısı yeşil bazısı sarı gibi oluyor .. Başka hiçbir rahatsızlığı Yok huzursuz fln da değil dün gece de 4 de emerken yaptı gece kaka yapmışlığı görülmüş şey değil endişelenmeliyim acaba ? Sizde durumlar nasıl ? Diş çıkarıyor desem 6 tane dişi var ve hiçbir diş çıkarışında böyle olmadı
Yusuf ege hastalandığında (boğazında yaralar çıkmış demişti dr) serum ve bikaç ilaç kullanmıştık. Dr bana boğazındaki yaralar vücuduna saracak korkma 3 -4 gün sonra sönerek yok olacak demişti. Dediği gibi de oldu 4 gün sonra tamamen kaybolmuşlardı canım. İlaçlardan olabilir. İlaçlar alerji yapsa anında yapardı diye düşünüyorum. Belki bizim yaşadığımız olayı yaşamışsınızdır sizdeKızlar kızıma dr. Antibiyotik başlamıştı ateş uzun sürünce bu arada calpolde kullanıyorduk birde prospan öksürük şurup ikinci gününde yüzünde kızarıklık başladı ve vücuduna yayıldı ilaçları kestik hemen ama kızarıklıklar geçmedi kaç gün sürer yada ilaç kaynaklı başına böyle bisey gelen varmı acaba
Evet canım belkide ama Boğazında kızarıklık yoktu özellikle yüzünde ve karin çevresinde ilaçları bıraktık çok sukur bugün söndü kızarıklıklar bir de kaşiniyordu sanırım bizim kiz yüzünü sert bulduğu herşeye sürmeye başlamıştı Allah korusun meleklerimiziYusuf ege hastalandığında (boğazında yaralar çıkmış demişti dr) serum ve bikaç ilaç kullanmıştık. Dr bana boğazındaki yaralar vücuduna saracak korkma 3 -4 gün sonra sönerek yok olacak demişti. Dediği gibi de oldu 4 gün sonra tamamen kaybolmuşlardı canım. İlaçlardan olabilir. İlaçlar alerji yapsa anında yapardı diye düşünüyorum. Belki bizim yaşadığımız olayı yaşamışsınızdır sizde
Geçmiş olsun canım, inşallah önemli bir şey değildir.Hayırlı sabahlar. Kızım gece kusmaya başladı, sabaha kadar 4kere kustu kızlar. Şimdi doktora gideceğiz. İnşallah ciddi bir şey yoktur...
Amin canım bizde de herkes hastaydı... Betül ağır hastalıklar geçirince işte korku kaldı bizde...Geçmiş olsun canım, inşallah önemli bir şey değildir.
Türkiye genelinde çocuklarda ishalli kusmalı bir salgın var diye okudum geçenlerde. Allah korusun çocuklarımızı, hiç hasta olmasalar keşke.
Çok geçmiş olsun canım ibşallah önemli bişe değildir bizim de kaka sayısı devam ediyor avokadodan şüphelendik doktorum da takip edelim bakalım dedi takipteyiz Allah yardımcımız olsunHayırlı sabahlar. Kızım gece kusmaya başladı, sabaha kadar 4kere kustu kızlar. Şimdi doktora gideceğiz. İnşallah ciddi bir şey yoktur...
Alerji doktoru Betülde muz alerjisi de çıkınca zaten besin alerjili bebeklerde tropik meyveler de reaksiyon gösterebiliyor, hiçbirini verme demişti canım.Çok geçmiş olsun canım ibşallah önemli bişe değildir bizim de kaka sayısı devam ediyor avokadodan şüphelendik doktorum da takip edelim bakalım dedi takipteyiz Allah yardımcımız olsun
Geçmiş olsun canimmmHayırlı sabahlar. Kızım gece kusmaya başladı, sabaha kadar 4kere kustu kızlar. Şimdi doktora gideceğiz. İnşallah ciddi bir şey yoktur...
Geçmiş olsun çok üzüldümHayırlı sabahlar. Kızım gece kusmaya başladı, sabaha kadar 4kere kustu kızlar. Şimdi doktora gideceğiz. İnşallah ciddi bir şey yoktur...
Geçmiş olsun Nasıl oldu BetüşAlerji doktoru Betülde muz alerjisi de çıkınca zaten besin alerjili bebeklerde tropik meyveler de reaksiyon gösterebiliyor, hiçbirini verme demişti canım.
İnşallah onu kesince iyileşir senin kuzun da
Oy narin kuzu ya nasıl çekiyo bukadar bu virüsleriKızlar çok sağolun. Şimdi de norovirüs pozitif çıktı.. Bir enfeksiyon daha.. Yemeğe dikkat edilecek, probiyotiğe devam edilecek. Ekstra bir ilacı yok yine rota gibi.. Ciddi kilo kaybı, yememe, kusma vs olmadıkça evde böyle atlatırsınız dedi çok şükür. Devam ederse de serum verilecek dedi..
cok gecmis olsun canim bu son olsun insallah cok hassas betuscuk rabbim sifa versinKızlar çok sağolun. Şimdi de norovirüs pozitif çıktı.. Bir enfeksiyon daha.. Yemeğe dikkat edilecek, probiyotiğe devam edilecek. Ekstra bir ilacı yok yine rota gibi.. Ciddi kilo kaybı, yememe, kusma vs olmadıkça evde böyle atlatırsınız dedi çok şükür. Devam ederse de serum verilecek dedi..
Canım çok geçmiş olsunKızlar çok sağolun. Şimdi de norovirüs pozitif çıktı.. Bir enfeksiyon daha.. Yemeğe dikkat edilecek, probiyotiğe devam edilecek. Ekstra bir ilacı yok yine rota gibi.. Ciddi kilo kaybı, yememe, kusma vs olmadıkça evde böyle atlatırsınız dedi çok şükür. Devam ederse de serum verilecek dedi..
8aylıkken yarım ölçek demişlerdiKızlar ateş düşürücü 1 ölçek mı veriyoruz 1 çay kaşığı mı? 10 Aylik kizim