Yapmadım yarın alıp yapayım merak etmeye başladım. Durumu da kabulleniyorum sanki yavaş yavaş.Sonucu bildiririm.inşallah benimki de psikolojiktir. Ama adet görmedim geçen ay. Bakalım hayırlısı.
Haha seviyorum seni yaMerakla bekliyorum bende. Esin ne dusunuyor bilgisi var mi??
Test yaptin mi. Korunuyormuydunuz. Belki adet duzensizligi vardir. Emziriyorsan ondan kaynakli olabilir.Kızlar adetim 2 hafta gecikti üstelik dünden beri bulantı da başladı. Psikolojim hiç iyi değil. Hamile olabilirim. Test yapmadım doktora gitmedim öyle bekliyorum
Ben kullanıyorum, unigo marka aldım. Çok memnunum.Oyun halısı/matı kullanan var mı?
Gördüm omarkayı biraz pahalı geldi ama alternatifi yok sanırımBen kullanıyorum, unigo marka aldım. Çok memnunum.
Oyun halısı/matı kullanan var mı?
Yıkayınca şeklinde bozulma oluyor mu? Yorgan gibi dikmişlerdir herhalde kare kareOyun halisi hic kullanmadim annem ozel yer minderi diktirdi. Ince elyafi 3 kat olacak kalinliktq 1.5*1.5mt ebatlarinda iki yonlu olacak sekilde diktirdi cok memnunum tavsiye ederim
Yıkayınca şeklinde bozulma oluyor mu? Yorgan gibi dikmişlerdir herhalde kare kare
İki cocuk annesiyim inan cocuktan cocuga degisiyor ilk cocuguma pureden baska bisey veremedimYemek yiyen bebekleri ve yedirebilen anneleri tebrik ediyorum. Benim kuzum bir iki lokma alıp bırakıyor burada yazılan hemen hemen her tarifi denedim. Moralim bozuluyor sadece emmek istiyor. Diş ve sıcaktandır deyip kendimi avutuyorum Eylül ayını bekliyorum o zaman da yemezse vay halimize
Kızlar test yapamadım bayramdan sonra kadın Doğuma gidicem sırayı anca bulabildim. Test almıcam artık. Bugün hafif lekenmem oldu bulantım hala var. Anlamadım bende merakla bekliyorumMii tuu ♥Severim antik kuntik isleri
Kızlar test yapamadım bayramdan sonra kadın Doğuma gidicem sırayı anca bulabildim. Test almıcam artık. Bugün hafif lekenmem oldu bulantım hala var. Anlamadım bende merakla bekliyorum