2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Masallah cok zor zamanlar gecirdiniz ciksin gobusu yuvarlarsin eritir bizim uykumuz onceleri 5.45 6gibi sabah kalkiyodu, dolap ici serilen bi rulo gibi bisey vardi evde adina bakmadim onu yapistirdim pencereye ortalik los olsun diye onun sayesinde 7.30 7.45 e kadar uyumaya basladi. Uyaninca eger ben geceden dinlendiysem birazcik saat 8 de disari cikiyoruz ekmek alip parka gidiyoruz 9 9.15 gibi eve donuyoruz biraz oynuyo 10 10.20 gibi uykusu geliyo. 1bucuk saat uyuyor. Sonrasi krizlerle geciyo ikindi vaktine kadar uyku yok vizilti var. Baktim uyumuyo 6da parka cikartiyorum 7 7.15e kadar parktayiz eve gelip banyo yapip biraz oynayip 8.15te uykuya geciyoruz. Gece uyanmasi ise cok degisiyo 4 uyanmadan 14 uyanmaya kadar gordum tamamen gune bagli yada dis kabizlik gibi seylere gore degisiyo

Ben de nuk un suluğunu ve aventin pipetli suluğunu kullanıyorum ikisi de damlatmıyor ama aventi daha kullanışlı buldum.

Babasını eğitmek lazım başta
İsilik mi yokta alerjiniz nüksetti mi bi fikrim yok canım ama bizimde gece beslenmesi hala devam ediyo. Hatta arttırdı diyebilirim açlıktan değil tamamen alışkanlıktan onunda farkındaym ama önüne geçemiyorum. Gece beslenmesini kesmek için emzirmemem, emzirmemek demekte uykusunun dağılıp zorlayarak uyutmam uğraşmam demek, bu da benm uykusuz kalmam demek. E gündüz gece bana destwk olacak ben uyurken onu oyalayacak kimse yok. Eşim gececi gndüzcü çalışıyo bana pek yardımı dokunmuyo bebek bakma konusunda o yüzden bi ümit düzelir diye bekliyorum
Yusuf da öyleydi canım 1 haftadır uyku eğitimi veriyoruz bir psikoloğa danışarak. O bu şekilde söylediği için uyansa bile geri uyutuyorum
Yaa danışman dan mı yardım alıyorsunuz canım. Benimki 30-45 dk uyuyo emzirip uykuya devam ettiriyorum anca öyle 1-1,5 saati buluyo uyuması

Kızlar uzun zamandır çok şiddetli baş ağrıları ile boğuşuyorum sanırım artık parol alışkanlık yaptı başka ağrı kesici kullanabiliyormuyuz emzirirken birde hiç olmamıştı kızımda pişik olmaya başladı yıkıyorum kremliyorum bisey yok bezi açıyorum yarım saat sonra kıpkırmızı olmuş diş çıkarken falanmı oluyor acaba

Emerek uyumaya alıştığı için öyle oluyor canım yusuf da gecede 6-7 kere emiyordu şuan sadece 2 kere emiyor.

Emerek uyumaya alıştığı için öyle oluyor canım yusuf da gecede 6-7 kere emiyordu şuan sadece 2 kere emiyor.
Destekle mi bu asamaya geldiniz canim?
Brnim de coookkk ihtiyacim var. aydingelini
Ile ayni durumdayiz. Hatta eksigi yok fazlasi vardir.
Emerek uyuyor, asla ve aslavaska turlu uyutamiyorum. Uykusu dagilip agliyor diye mecbur emziriyorum. dogdugundan beri deliksiz uykum yok, cok ihtiyacim var uykuya.
Memeler zaten memelikten cikti.

Kuzum kararlı olursan başarabilirsin. Ben ilk çocuktan bildiğim için başıma gelecekleri daha küçükken halletmek istedim. Büyük oğlumu sütten kesene kadar gece boyunca memeler açık ve sağa sola bile dönemeden uyudum. 3 yaşına kadar ayağımızda salladık ben sil baştan aynı şeyleri yaşamak istemiyorum şimdi yusufun eğitiminin 7.günü ve çokkk şükür düzene koyduk.
İlla danışmandan yardım almaya da gerek yok bğr sürü eğitici video var kitap var hatta instagram da bile çok güzel anlatıyor uyku koçları

Kızlar merhaba, umarım bebişler ve sizler iyisinizdir.

Ben geçen hafta işe başladım, oğlumu bakıcıya bırakıyorum. İlk günler çok zorlandım , ama onun keyfinin iyi olduğunu görünce ben de artık daha iyiyim.

Oğlum 8,5 aylık. Hala emeklemiyor, ama asla koyduğum yerde durmuyor. Sağa sola döne döne, otura kalka istediği yere ulaşıyor. İştahı iyi, yemek ayır etmiyor, kahvaltı ve öğle yemeği veriyorum, akşamüstü de yoğurt ve meyve. Günde 2 kez sağılmış sütümden içiyor ben evde yokken. Ben evdeyken de neredeyse bütün gece emiyor. 4. ayda bozulan uykuları asla yerine gelmedi yatağında yatırınca saat başı uyanıyor,emmeden uyumuyor. İşe başladıktan sonra yanıma almaya başladım, birlikte uyuyoruz. gece de 2-3 kez uyanıp emiyor. Bizden haberler böyle :)

Canım merhaba,biz 11 inci ayın içindeyiz.1 yaşına gelmek üzereyiz ama benim kızımda hala emeklemiyor sen düşün.değil emeklemek oturmuyor bile.şaşırıyorum,doktora götürdük bi sıkıntısımı var diye.her tahlil yapıldı,kan değerlerine de bakıldı.herşey çok iyi şükürler olsun.ama icraat yok.sürünerek emekliyor yuvarlana yuvarlana her yere gidiyor.ama diz üstüne gelmiyor yürümüyor.ne kadar uğraşsam da oturmayı da sevmiyor.doktor olabilir canı istemiyor demekki,yapmazsa zorlama kendi kendine yapar nasılsa bir gün dedi.1 buçuk yaşına kadar emeklemeyen cocuklar var dedi.yinede benimde içime sinmiyor bu durum.napıcam bilmiyorum:/

Benim büyük kızımla aynı ayda doğan kuzenimin oğlu vardı, 11 aylık olana kadar desteksiz oturamadı, 1 yaşına kadar ayaklarına basamadı, havadaydı hep ayakları,20 aylık olana kadar da elinden tutmadan yürüyemedi. Hep endişe içindeydiler. Bir de benim kızımla kıyaslıyorlardı,o yapabiliyor bizimki niye yapamıyor diye,üzülüyorlardı. Sonuç, zehir gibi fırlama sapasağlam bir çocuk :) bazı çocukların gelişimi kendine özel, farklı bir durum olsa doktorlar biraz daha araştırmak isterlerdi, kafana takma hiç. Ayrıca emeklemek kritik davranışlardan değil,emeklemeden direkt yürüyen bebekler var.

Cnm neyi bekliyorsun iyi yada kötü sonuç öğrenmen lazım ona göre hareket edersin
Haklısın hesaplamalara göre şuanki 6 haftalık. Gitmem lazım çünkü 12 hafta da ikili tarama testi var o bu şu yine başa sardım. Üstelik daha dinlenemedim bile tam her şey düzeliyor bebeğim büyüyo artık biraz daha rahatım derken. Ne yapalım her şey Allah’tan

Hamile olduğun kesin mi canım, psikolojik olabilir.
Bende bi tanıdığımızın korunurken hamile kaldığını öğrendiğimde bulantı kusma hatta baş dönmesi yaşamıştım ki düşün 9 ay boyunca bir kez istifra etmemiştim
Test yaptım negatif çıktı. Sonuç; psikolojik hamileymişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…