- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
Sac boyatma konusunda lütfen tavsiyede bulunmayın. Ben boyattim birsey olmadi da demeyin. Bubun sonuçları ölümcül değildir cabuk ortaya çıkmaz. Metal icerir boya. Her sinifta 1 otizmli cocuk var suanda sıklık her 68 kiz cocugundan biri her 105 erkek cocugundan biri otizmli. Kisa vadeli dönüt alamazsınız. Kanitlanmamis olsa dahi risk almaya değeceğini hic ama hic düşünmüyorum
Amonyağı az olan boyalar bitkisel boyalar sorun olmuyor, hatta açma işlemi için bile dibe inilmedikçe sıkıntı değil, diye biliyorum. Burda kullanılan malzeme ve deriyle temas süresi önemli diye biliyorum.Kızlar daha önce hamilelik yaşayanlar saçınızı hiç boyattınız mı ya da boyatmayı düşünenler şu an kuafördeyim de şimdi de korkmaya başladım bişey felan olur mu diye
Konyada Hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz?sat 14 şubat
muhtemel doğum 21 Kasım 2018
36 yaşındayım
konya da yaşıyorum
hepimize sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebişler :)
Kesinlikle +1 diyorum. Bana doktorum ilk 3 ay asla izin vermiyoruz ama annenin morali bizim için önemli o yüzden 3 ay sonra anca doğal boyalar dedi ama şahsen ben beyazlarımla dolanmakta kararlıyım Doğum da da şu saç spreylerinden alacağım fotoğraflar için onun haricinde emzirirken bile boyatmayın düşünmüyorum
aynenn brnde katiliyorum bende kumra ve uclarda sari ombrelerim vardi cocuk olmuyor diye gidip sacimi hem kestirip hem koyuya boyatmistim 1ay once kendimi okadar gebelige hazirlamisim simdi cok iyi oldu 9ay boyatmayi dusunmuyorum emzirirkende biraz boyatmam sanirim zaten su zamnada dogal deslenemeedigimiz icin birbsuru sorun cikarkeb bide bile bile boyatmanin anlami yok diye dusunuyorum yillarca bekledik bebek icin 1yil beklesej birsey blmaz diye dusunuyirumEvet benim doktorum da ilk gebeligimde ilk 3 ay kesinlikle hayir dedi sonrası icin de yapmasan daha iyi olur bu riske girmeye değmez dedi. Bitkisel boyanin icinde de kimyasal ve metal var hem soluyorsun hem derin emiyor. Ben sarışınım 9 ay oyle gezdim .kizim dogdu 4 ay da yine boyamadım. Ki inanin bakimli bir insanım. Sacim makyajim daima tamdir fonsuz makyajsiz okula gittiğimi bilmem. 1 yil sabrettim. Ilk 3 ay beyni gelişiyor bebeklerin. Ceviz badem folik asit yumurta zamanı bosverin boyayi :)
İşe giderken üşünmeden hemen cezveye bi yumurta atıyorum hazırlanırken. Hemen yanıma alıyorum işyerimde löplüyorum :) folik asitede başladım şu market cevizleri bademleri pek içime sinmiyor almadım biyerden daha ama acil başlamam lazımEvet benim doktorum da ilk gebeligimde ilk 3 ay kesinlikle hayir dedi sonrası icin de yapmasan daha iyi olur bu riske girmeye değmez dedi. Bitkisel boyanin icinde de kimyasal ve metal var hem soluyorsun hem derin emiyor. Ben sarışınım 9 ay oyle gezdim .kizim dogdu 4 ay da yine boyamadım. Ki inanin bakimli bir insanım. Sacim makyajim daima tamdir fonsuz makyajsiz okula gittiğimi bilmem. 1 yil sabrettim. Ilk 3 ay beyni gelişiyor bebeklerin. Ceviz badem folik asit yumurta zamanı bosverin boyayi :)
bende yumurtadan tiksindim yaa her gun yiyemiyorum gun asiri anca yiyebiliyorum haftasonlari bide gunluk findik yiyorum brnde elim eripte ceviz badem alamadim muz bide her gun sut iciyorumİşe giderken üşünmeden hemen cezveye bi yumurta atıyorum hazırlanırken. Hemen yanıma alıyorum işyerimde löplüyorum :) folik asitede başladım şu market cevizleri bademleri pek içime sinmiyor almadım biyerden daha ama acil başlamam lazım
Muz bebeği çok güzel büyütüyor ama kabız olmamak için elma takviyesi yap demişti doktorum :)bende yumurtadan tiksindim yaa her gun yiyemiyorum gun asiri anca yiyebiliyorum haftasonlari bide gunluk findik yiyorum brnde elim eripte ceviz badem alamadim muz bide her gun sut iciyorum
elmada cok sik yiyorum canim :) zaten ben cok cok sik acikiyorum o yuzdne boyle ara ogunler yapiyorum kebdime sut mz elma ceviz onlari yiyorum insaallah guzel buyurler bakalimMuz bebeği çok güzel büyütüyor ama kabız olmamak için elma takviyesi yap demişti doktorum :)
Muhakkkak çiğ badem alin tuzsuz ben de iyi bildigim bir kuruyemisciden alıyorumİşe giderken üşünmeden hemen cezveye bi yumurta atıyorum hazırlanırken. Hemen yanıma alıyorum işyerimde löplüyorum :) folik asitede başladım şu market cevizleri bademleri pek içime sinmiyor almadım biyerden daha ama acil başlamam lazım
Yok canım bana oksapar verdi..evet 9 ay vurulacakmışım :/Clexane mı canım o doğuma kadar hatta doğumdan sonra 2 hafta daha kullanılıyor
Aynen benim de mthfr ler bi de pai serpine1 hererozigot çıkmış canım..oksapar diye bi iğne verdi..senin düşüğün var mıydı öncesinde? Bu testi neden yaptırmıştın..Canım pıhtılaşma sonucun nasıldı senin benim MHFR ler heterezigot diğerleri normal di iğne tüm gebelik boyunca diye biliyorum.Değerlerin normalse dr neden iğne verdi ki
Diplere yapılmıyo zaten ombre yaptırdım. Ama amonyaklı boya umarım bişey olmaz
Canım benim hamileligim yüksek riskli hamilelik... Romatoid artrit ve lupus hikayem var. Ayrıca kan pıhtılaşmasi yapan genetik mutasyonum da var. Kadın dogum uzmanım metionin diyetine soktu beni 1 yıldır uyguluyorum. Bunlar nedir dersen ilgili forumlardan bilgilenebilirsin.kıyamam ya hepimiz öyleyiz sanırım benim doktorum bi fincan günde türk kahvesine ve 3 bardak açık limonlu çaya izin verdi. Hele kahve benim için en büyük hediye oldu. Bi dene istersen
Sat:27.01.2018 mdt:03.11.2018 . 33 KonyaKızlar Kasım anneleri olarak bi kaç bilgiden oluşan bi liste yapalım diyorum
Bana son adet tarihinizi, muhtemel doğum tarihinizi, yaşınızı ve bulunduğunuz ili yazarak bu msjı cevaplayabilirmisiniz. İlerde cinsiyetleride ekleriz
As. Elma cok faydali zaten. Bana da basiyor yemek sonrasi uyku hali. Uyaninca da midem agzimda uyaniyorum. Bulantin basladi mi? Bende bulantidan daha cok boyle agzimda bi tatsizlik var yemekleri dusunmek istemiyorum fln. Ama dedigin gibi bu bulantilara bile deger..Kızlar selamün aleyküm nasılsınız nasıl gidiyor :)) bugun işteyken birden elma gözümde canlandı ağzim nasıl sulandı anlatamam :))) neyse ki yemekhanede vardı da yedim yoksa kocama iş yolu gorunecektiilk kez bugün yaşadım böyle. Bunun dışında genelde iştahim yok zoraki yiyorum.uykulu halim var hele aksam yemekten sonra dayanamiyorum uyuyorum bu sefer de midem fena oluyor yine de bu duygu her şeye bedel