- 14 Mart 2018
- 12
- 4
- 32
Hayırlı olsun öncelikle. Biz de şuan 4+4 üz keseyi geç görecek gibiyiz. 3 gün önce HCG degerim 110 du. Düşük olması aklıma takılıyor. Sizin 4+6 da değeriniz kaçtı acaba?
Sormadim aslinda bi kac siteye baktim faydali hamilelikte yaziyordu bir de bi sitede hamilelikte kabizlikta faydali seyler arasinda yer aliyordu ben de ictim. Sorarim haftaya randevum var size de haber veririm. Iyi geldi ama.Hamileyken kefir icmek konusunda kararsiz kaldim ben siz doktora sorarak mi içmeye başladınız. Internette hamilelikte kanitlanmis bir bulgu yok yazıyor oyüzden içmedim.
Cok pardon 28.01.2018 olcakticanim 4 kasim olamaz 5 aralik olur
Sat 28.01.2018Kızlar Kasım anneleri olarak bi kaç bilgiden oluşan bi liste yapalım diyorum
Bana son adet tarihinizi, muhtemel doğum tarihinizi, yaşınızı ve bulunduğunuz ili yazarak bu msjı cevaplayabilirmisiniz. İlerde cinsiyetleride ekleriz
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almak nasib etsin:)Normal sat a göre evet ama benim gec döllenme oldugu icin beklenen 14 übelirtmistim zaten. Sat a göre hesaplanmıyor
Beta ve kese mmsine göre hesaplanıyor arada 1 hafta var ki ben gün tuttugum icin hangi gün hamile kaldıgımıda biliyorum o nedenle hersey paralel gidiyor cok sükür
Evet canım gördüm dün doktordaydım minicik kesemiz göründü doktorda vee herkes hayata bu minicik keseyle baslar dedi :)
Aynen öyle oldu galiba canım.aa iyi hadi canim yaa sevindim gebeliktede zor nefes alma oluyor zaten ondnda olbilir
Kızlar daha önce hamilelik yaşayanlar saçınızı hiç boyattınız mı ya da boyatmayı düşünenler şu an kuafördeyim de şimdi de korkmaya başladım bişey felan olur mu diye
Şükür yok canım cuma günü kalp atışını duyduk ama daha az az. Bakalım testler verdi pazartesi onları yaptıracağım inşallah güzel olacak. Hayırlısı olsun. Her gün sana dua ediyorum canım unutmadım Rabbim en yakın zamanda çok güzel şeyler yaşatacak sanaiyiyim kendimi toparlıyorum yavaştn işte senin nasıl gidiyor aksilik falan yok dimi
Bence boyatma ilk aylar en önemli zamanlar bebeğin organlarının oluşmaya başladığı geliştiği dönem yine de sen bilirsin.Kızlar daha önce hamilelik yaşayanlar saçınızı hiç boyattınız mı ya da boyatmayı düşünenler şu an kuafördeyim de şimdi de korkmaya başladım bişey felan olur mu diye
Sat 2 şubatKızlar Kasım anneleri olarak bi kaç bilgiden oluşan bi liste yapalım diyorum
Bana son adet tarihinizi, muhtemel doğum tarihinizi, yaşınızı ve bulunduğunuz ili yazarak bu msjı cevaplayabilirmisiniz. İlerde cinsiyetleride ekleriz
Kızlar daha önce hamilelik yaşayanlar saçınızı hiç boyattınız mı ya da boyatmayı düşünenler şu an kuafördeyim de şimdi de korkmaya başladım bişey felan olur mu diye
Merhaba ne testi istedi doktorun?Şükür yok canım cuma günü kalp atışını duyduk ama daha az az. Bakalım testler verdi pazartesi onları yaptıracağım inşallah güzel olacak. Hayırlısı olsun. Her gün sana dua ediyorum canım unutmadım Rabbim en yakın zamanda çok güzel şeyler yaşatacak sana
Diplere yapılmıyo zaten ombre yaptırdım. Ama amonyaklı boya umarım bişey olmazİlk hamileliğimi öğrendigim ilk gün saçımı boyatıyordum :) 12. Haftadan sonrada düzenli bir sekilde saclarımı boyattım.
4. Aydan sonra saclara acma islemi yapılabiliyor.
Tek dikkat etmen gereken amonyaksız boya olması hepsi o kadar.
evet pazartesi kan tahlili yaptırdım 165 çıktı. Dr haftaya gel dedi.Sen baktırdin mi HCG kaç? Doktora gittin mi cnm kese falan göründü mu
sat 14 şubatKızlar Kasım anneleri olarak bi kaç bilgiden oluşan bi liste yapalım diyorum
İşte bir daha tam kan tam idrar kızamıkçık falan onlar adını okuyamadığım birkaç test daha kızamıkçık önemliymiş galiba çünkü Allah korusun testlerde bir sıkıntı çıkarsa gebelik sonlandırılıyor dediMerhaba ne testi istedi doktorun?