- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 31
Anladım nette yerlesme yazıo ama bılemedımBilemedim ki canım. Benimde adetten 3gun önce kahverengi lekem olmuştu. Bi kaç gun nokta nokta devam etti sarımsı akıntının arasında. Sonra bitti. Seninde öyledir umarım.
Çok endıselıyım :/ progestan kullanıym o zamanBende öyle olduğunda kanama bölgesi vardı ultrasonla bakmıştı. Progestan fitil uygulamış, dinlenmiştim. Geçti sonra. Kanamaya dönerse doktorunuza gidin lütfen.
Gitmedim daha kan bile aldırmadım:) bi öncekinde 5. Haftada keseyi 6. Haftada kalp atışını görmüştüm tabi herkeste dollenmeyle alakalı değişik olabiliyorBen daha doktora gitmedim ama :)
SAT 15 Şubat
MDT 22 Kasım
Yaş 28
Ayniyiz cnm seninle :) doktora gittin mi sen tecrubelisin gerçi kese kalp atışı ne zaman görülür?
Ayrıntılı ultrasona gidilecek zaten ilerleyen zamanlarda şimdiden gün almanız iyi olur. Özelde de keseyi dış gebelik olup olmadığını görür doktorunuz.Kızlar merhaba 4+2 deki değerim 700 bugün 5+1 7532 sizce nasıl? Doktor karından baktı tam net göremedim dedi ayrıntılı ultrasona gönderdi oda 2 mayısa randevu verdi. Off en iyisi özele gidip görmek
Endişelenmeyin önce annenin iyi olması lazım. Bebeğim sağlıkla doğdu (Kanama gelen, düşer mi dediğimiz bebek)Kazı kazı parçaları bitiremedi doktorÇok endıselıyım :/ progestan kullanıym o zaman
benim doktorum özellikle kefir içebilirsin diye belirttiHamileyken kefir icmek konusunda kararsiz kaldim ben siz doktora sorarak mi içmeye başladınız. Internette hamilelikte kanitlanmis bir bulgu yok yazıyor oyüzden içmedim.
insaaah bende yarin hala attigini duyarim yaa okudugum seyler beni cok gerdi cok stresliyimKızlar bugün kalp atışınıgördüm darısı başınıza inşallah
Kaçıncı haftasında cnmKızlar bugün kalp atışınıgördüm darısı başınıza inşallah
Aramızda Birgün var cnm HCG baktırdin mi kese falan göründü mu?16.02.2018 son adet
23.11.2018 doğum
İstanbul
2. Bebek
Selam canım iyiyiz sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız
7 kasim 2018 olmasi lazim
Aynen canım hemen randevu aldım özele gidicem yarın. Seninle günlerimiz aynı canım sen gördün mü keseyi?
ben 4+1 im daha :)Hamileliği erken farketmeseydim keşke. Şimdi kese bekle kalp atışı bekle yüreğim hop hop4+6yım doktor cuma günü çağırdı ultrasonla göremeSek alttan bakarız dedi tırsıorum biraz
iyiyim kendimi toparlıyorum yavaştn işte senin nasıl gidiyor aksilik falan yok dimiSelam canım iyiyiz sen nasılsın?
Cok geriliyorsan okuma canım. Bos yere strese sokma kendini hic bi sıkıntı yoktur Allah'ın izniyleinsaaah bende yarin hala attigini duyarim yaa okudugum seyler beni cok gerdi cok stresliyim
insaalah bi sikinti sikinti yoktur canim yaa girip bakayim diyorum hoopp olumsuz olan konusmalara denk geliyorum biraz kendimde cok stresli bir insanim valla 9ay nasil gececek bakalimCok geriliyorsan okuma canım. Bos yere strese sokma kendini hic bi sıkıntı yoktur Allah'ın izniyle
6+5 yani 7. Haftadayım.Kaçıncı haftasında cnm
Canım gittim göğüs ağrısı için sorun yok dedi. Bi problem çıkmadı anlıycağın bu nefes darlığı da yakın zamanda grip olduysan ondandır dedi. Geçici bi durum dedi.sagol cnmm hadi inss yarin gorursun bebegi bnde yarin gdcem bkliml
aa iyi hadi canim yaa sevindim gebeliktede zor nefes alma oluyor zaten ondnda olbilirCanım gittim göğüs ağrısı için sorun yok dedi. Bi problem çıkmadı anlıycağın bu nefes darlığı da yakın zamanda grip olduysan ondandır dedi. Geçici bi durum dedi.