- 14 Mart 2018
- 12
- 4
- 32
Yaaa süper düşünmüşsün canım.
Son adet tarihim 8.2.2018
Muhtemel Doğum tarihi 15.11.2018 ( ama sezeryan olacağı için daha erken olucak büyük ihtimal)
Yaşım 30 Hatay da yaşıyorum.
Kan değerlerim yükselsin sağlıkla hayırlısıyla inşşalh
Hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza.6+2 de alttan bakıldı uzaktan bir ses geliyordu ama çok uzaktan ekran da yanıp sönen ışık vardı doktor bu kalp dedi
Son adet tarihim: 28.02.2018Kızlar Kasım anneleri olarak bi kaç bilgiden oluşan bi liste yapalım diyorum
Bana son adet tarihinizi, muhtemel doğum tarihinizi, yaşınızı ve bulunduğunuz ili yazarak bu msjı cevaplayabilirmisiniz. İlerde cinsiyetleride ekleriz
Günaydın kızlar 1.trimester testlerini bazı doktorlar istiyor bazıları istemiyor; sizin doktorlarınız istedi mi ben ilk kızımda da yaptırmıstım bunda da yaptıracagım ama epey pahalı benim hastanede orada mı yaptırsam baska yerde mi bilmiyorum henüz.
Hayırlı olsun öncelikle. Biz de şuan 4+4 üz keseyi geç görecek gibiyiz. 3 gün önce HCG degerim 110 du. Düşük olması aklıma takılıyor. Sizin 4+6 da değeriniz kaçtı acaba?Ben 4+6 da keseyi göremedim alttan da göstermedi kendimi miniğim iki gün önce 5+3 de kendini gösterdi haftaya da kalp atışını duyacağız inşallah
4+4te gittiğimizde yolk sac belli belirsiz göründü dediler ama bana göstermedilerve 3 hafta sonra gel dediler. bu da 8. haftam içinde demek.. Beklemedeyim... Şimdi youtube kanalından başkalarının ultrason görüntülerine bakıyorum Her sabah gaz sancım var ki, o ağrı da beni her sabah korkuyla uyandırıyor. Neyse ki bir pırt derin bir oh çektiriyor. Hehehe hamilelik biraz da medeni insanlıktan koptuğumuz mağara devrine döndüğümüz bir zaman değil mi bayanlar?
günaydın kızlar. 2 gündür yazamadım nasılsınız. geriye dünük mesajlarınızı da okuyamadım ama boş vaktimde hemen okuyacağım.
dün akşam doktora gittim bebişlerimi gördüm çok şükür. kalp atışlarını da duyduk. ağlaya ağlaya eve geldik. hala ara ara duygulanıyorum. ALLAHım isteyen herkese nasip etsin. 6+4 de duyduk.
Benim sat 28.01 mdt 04.11 bi iki sitese hesapladim boyle verdi siz nerde hesapladiniz?
4+4te gittiğimizde yolk sac belli belirsiz göründü dediler ama bana göstermedilerve 3 hafta sonra gel dediler. bu da 8. haftam içinde demek.. Beklemedeyim... Şimdi youtube kanalından başkalarının ultrason görüntülerine bakıyorum Her sabah gaz sancım var ki, o ağrı da beni her sabah korkuyla uyandırıyor. Neyse ki bir pırt derin bir oh çektiriyor. Hehehe hamilelik biraz da medeni insanlıktan koptuğumuz mağara devrine döndüğümüz bir zaman değil mi bayanlar?
günaydın kızlar. 2 gündür yazamadım nasılsınız. geriye dünük mesajlarınızı da okuyamadım ama boş vaktimde hemen okuyacağım.
dün akşam doktora gittim bebişlerimi gördüm çok şükür. kalp atışlarını da duyduk. ağlaya ağlaya eve geldik. hala ara ara duygulanıyorum. ALLAHım isteyen herkese nasip etsin. 6+4 de duyduk.
Benim sat 28.01 mdt 04.11 bi iki sitese hesapladim boyle verdi siz nerde hesapladiniz?
Ben burdan hesaplayinca 5kasim diyor bir gun kucuk gosteriyor :) ama doktorum da benle ayni hesabi yapmisti 4+5ken o da 4+5 gunluk demisti. Baska siteler 4kasim diyor. Neyse farketmez 1gunden
Ben burdan hesaplayinca 5kasim diyor bir gun kucuk gosteriyor :) ama doktorum da benle ayni hesabi yapmisti 4+5ken o da 4+5 gunluk demisti. Baska siteler 4kasim diyor. Neyse farketmez 1gunden
Çok geçmiş olsun canım. Allah ım inşallah hayırlısıyla tekrardan nasip ederKuzular maalesef kasım annesi olmayacağım az önce düşük yapıyorum hayırlısı
Corasprin canımNormal asprin mi yoksa coraspin yada bebek asprini mi kullaniyorsun. Genelde hamilelikte normalini vermiyorlar da ondan sordum.
İskenderun da oturuyorum ben canımBende antakyada yaşıyorum kime gidiyorsun memnun musun
Hem çok gaz var dedi hemde görünmüyor dediHayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza.
Yarın benim de kalp kontrolüm var. Neden alttan baktı? Karından göremeyince mi?
Hiç takılma canım. Bir bebeğimde son güne kadar sıkıntım olmadı diğerinde son güne kadar kustum, ağrılarım oldu.gunaydin arkadaslar yaa ben bisey sorucma size gecen gecen hafta kalp atisini duyduk yarinda bidaha gidicem dotkora ama benim gogus agrim falan yok aradada cok cafif midem bulaniyor oyle kasik bel agrisi falanda yok burda okuyorudma gogus agrin varsa bi sorun yok falan yazilmis yani benim gogus agrim yok korkuyorum bende simdi bisey olmusmudur diye yaa