2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
6+2 de alttan bakıldı uzaktan bir ses geliyordu ama çok uzaktan ekran da yanıp sönen ışık vardı doktor bu kalp dedi
Hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza.
Yarın benim de kalp kontrolüm var. Neden alttan baktı? Karından göremeyince mi?

Gunaydın kızlar.
Normal akıntım sürekli vardıda dün daha sarı gibi geldi sanki kahverengi desem değil sarı desem değil ikisinin ortası. Nese akıntılar normal dedim kırmızı değilse. Tekrar gelmedi. Bugun az önce yine aynı şekilde gelmiş akıntının rengi beni çok muallakta bıraktı. Kafam bulandı ama çalışıyorum izin alıp git gel derken çok uğraştırıcı. Zaten normal muayenemiz ctesi gunu. Bugünde takipte kalayım diyorum yine gelirse erkene alayım randevuyu. Ayy evham yapmak istemiyorum inşallah normaldir. Sizin akıntılarınız ne renk. Akıntı dışında ağrım sancım yok bu arada.

Son adet tarihim: 28.02.2018
Muhtemel dogum: 04.11.2018
Yas: 24
Il: Istanbul

Günaydın kızlar 1.trimester testlerini bazı doktorlar istiyor bazıları istemiyor; sizin doktorlarınız istedi mi ben ilk kızımda da yaptırmıstım bunda da yaptıracagım ama epey pahalı benim hastanede orada mı yaptırsam baska yerde mi bilmiyorum henüz.

kan testleri falan canım onlar mı. benım doktorum da istedi ama durumum sıkışık olduğu için fiyatları araştırıp istediğin yerde yaptırabilirsin dedi
orta halli bir özel hastaneye gitsem çok mu tutar. sen araştırdın mı fiyatları

Ben 4+6 da keseyi göremedim alttan da göstermedi kendimi miniğim iki gün önce 5+3 de kendini gösterdi haftaya da kalp atışını duyacağız inşallah
Hayırlı olsun öncelikle. Biz de şuan 4+4 üz keseyi geç görecek gibiyiz. 3 gün önce HCG degerim 110 du. Düşük olması aklıma takılıyor. Sizin 4+6 da değeriniz kaçtı acaba?

Aynen oyle hele su gaz sancilari valla bazen ben de kasiklarim agriyor saniyorum gaz cikinca agri fln kalmiyor :) gaz kasiga bile vuruyor. Ben yogurt yiyorum kefir iciyorum azaldi gazim tavsiye ederim.

Ayni zamandayiz benim randevum da haftaya insallah biz de duyariz. Simdi sabredemez erken giderim ben :)

E Esra_Babies

SAT 27.01.2018
DT 04.11.2018
Yaş 26 İstanbul
ilk gebelik
sevgiler
Benim sat 28.01 mdt 04.11 bi iki sitese hesapladim boyle verdi siz nerde hesapladiniz?

Aynen oyle hele su gaz sancilari valla bazen ben de kasiklarim agriyor saniyorum gaz cikinca agri fln kalmiyor :) gaz kasiga bile vuruyor. Ben yogurt yiyorum kefir iciyorum azaldi gazim tavsiye ederim.

Ayni zamandayiz benim randevum da haftaya insallah biz de duyariz. Simdi sabredemez erken giderim ben :)

E Esra_Babies

SAT 27.01.2018
DT 04.11.2018
Yaş 26 İstanbul
ilk gebelik
sevgiler
Benim sat 28.01 mdt 04.11 bi iki sitese hesapladim boyle verdi siz nerde hesapladiniz?

E Esra_Babies

SAT 27.01.2018
DT 04.11.2018
Yaş 26 İstanbul
ilk gebelik
sevgiler

Ben burdan hesaplayinca 5kasim diyor bir gun kucuk gosteriyor :) ama doktorum da benle ayni hesabi yapmisti 4+5ken o da 4+5 gunluk demisti. Baska siteler 4kasim diyor. Neyse farketmez 1gunden

farketmez canım. ne zaman geleceği belli olmaz bu bebişlerin. sağlıcakla gelsinler de.

Hiç takılma canım. Bir bebeğimde son güne kadar sıkıntım olmadı diğerinde son güne kadar kustum, ağrılarım oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…