Arkadaşımın tutmadı haberiniz olsun :))Kızlar Çin takvimine baktınız mı :)
Aynıyız o zaman canım seninle banada dr bu değerler düşüğe sebep olmaz ama şüpeli durum oluşturur dedi o yüzden coraspin yeterli dedi bana bakalım hayırlısıEve gidince tahlillere bi bakarım hatırlayamıyorum ama önemli olan değerler iyi demişti ama iki değerim heterezigot tu..genetik uzmanı bişey demedi ama doktorum senin durumunda olup 3-4 kere düşük yapanlar oluyo dedi..hamilelik öncesinde corasprine başlamıştım..hamilelikle beraber iğnelere başladı..hayırlısı diyorum onlar daha iyi biliyo önce allaha sonra onlara emanetiz..allah yardımcımız olsun :)
Amin canım isteyen herkese insallahAnladım canım. Hayırlısı olsun. Allah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin
Evet, belli belirsiz göründü dedi. Göründü ya, bana göstermedi. Baksam anlar mıydım o ayrı konuCanım ben özele gidiyorum 4 + 5 te keseyi gördük.sana ne dedi keseyi görmüşmü kendisi
Kimyasal gebelikte değer bu kadar yükseliyor mu?değerim 3900 çıktı bugun 3799 son değer inşallah kendiliğinden düşer de kürtaja gerek kalmaz
Benim 8 çıktı sonuçNasıl yani kaç ciktiki öyle bir şey dediler benim bundan önceki kimyasalimda 21 cıktı 2 ci bir ölçümde değer düşerse egeer kimyasal olur benimde birden 2 'ye düştü zaten
Değeri 8 çıktı canımAynen canım, benimde oğlum ayva gibi sarı oldu çok şükür huysuz bi cocuk değil :) Allah bağışlasın seninkinide :)
Değerin kaç çıktı canım . İnşallah
Gergin kelimesi yetersiz kalır ki düşün bide çağrı merkezinde çalışıyorum. Kalabalık bi ortamdayım müşteriler ayrı burdaki bazı patavazsızlar ayrı sinir ediyor beni. Kızların çok olduğu yerde ne dedikodu eksik oluyor valla ne haset fesatlık.
Baktım canım, yaşımı Çin yılına cevirmeden kız cevirirsem erkek bebek diyor. Ama biz kız istiyoruz....Bu ara canim da tatlı cekiyor eyvah erkek diyorum hemen sonra da tuzlu istiyor kız diyorum. Bi aynaya bakip cirkinlestim ben kız diyor sonra da yok ya fıstik gibi oldum erkek galiba diyorum.Kızlar Çin takvimine baktınız mı :)
zaten kimyasal gebelik değil doktor kimyasal bu kadar yukselmez dedi gelişmiyor kan degerim yukselmiyorKimyasal gebelikte değer bu kadar yükseliyor mu?
Hey Maşallah:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsinmerhaba hanımlar ben de hamilelik haberi ile aranıza katıldım haftaya Dr gidicem keseyi görmek için. 5. gebeliğimizi inşallah sağlıkla kucağıma alırım :)
hepimize sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebişler nasip etsin rabbim
canim benimde keseyi gomrye gittigim gun kahve lekelenmem oldu keseyi gorduk bi sorun yoktu doktor yerlesirken olabiliyor boyle dedi kirmuzi kan olmadigi surece sikinti yok dediİnşallah çok korkuyorum
Canım Hayırlı olsun hamileliğin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin. Hiç üzülme canım Allah dilemedikçe hiçbir şey ona zarar veremez. Bende mr çekildim hamileliği öğrenmeden önce ve çok ağır iş yaptım hor kullandım kendimi. Elhamdülillah meleğim benimle şimdi. İyi düşün iyi olsun. Herşeye rağmen seninle o çok güçlü sende güçlü olArkadaşlar ben yaklaşık 1.5 senedir 2. bebeği istiyorum. bir kimyasal gebelik geçirdim 2 kere klomen tedavisi gördüm olmadı. Bu ay eşim tahlil verecekti sonrasında ona göre tedaviye devam edecektim. Bu ay hamilelik fikri kafamda hiç yoktu. Belirtilerin hiçbirini de yaşamadım. Ama adetim 1 hafta gecikince test yaptım ve kopkoyu ikinci çizgiyi gördüm. Ama sevinsemmi bilemedim. Ben yaklaşık 2 hafta önce şiddetli grip oldum ve neredeyse 1 kutu arvelesi bitirdim. Şuan ne olacak bebeğe korkusu içimi kemiriyor. Sabah tahlil verdim sonuç bekliyorum.
Bilemedim şimdi belki geç dollenmistir cnm hakkında hayırlısı olsunBenim 8 çıktı sonuç
İnşallah dr da kanama kesesi yok kesenin etrafında dedi kalp atışlarını gördük şükür ilk oglum 14 yaşında sonrası ilk gebeliğim çok korkuyorum dua edin ne olurcanim benimde keseyi gomrye gittigim gun kahve lekelenmem oldu keseyi gorduk bi sorun yoktu doktor yerlesirken olabiliyor boyle dedi kirmuzi kan olmadigi surece sikinti yok dedi
Clexane mı canım o doğuma kadar hatta doğumdan sonra 2 hafta daha kullanılıyorBen de corasprin kullanıyordum ama iğne de verdi doktorum..aslımda 1 düşüğüm oldu..ama ailemde var diye test yapmıştık..ana değerlerimde sıkıntı yoktu yine de doktorum iğne verdi..biraz zorlanıyorum vururken :/ tüm gebelik boyunca mı vurulacakmışım bilgisi olan var mı?
Kuzum ben işyerimdeki kızlardan bahsetmiştim ama gerilme sakın olumsuz okuduklarından. Dediğin gibi doktorun dediklerini dikkate al.. belki kötü niyetle söylememişlerdir. Umarım öyledir. Bizler kader arkadaşıyız birbirimize keyfli güzel bir 9 ay geçirelim birlikte :)Güneşin annesi, demek sen de farkettin, buradaki patavatsızligı... ben gecen hafta yok ya çıkayım ben bu forumdan bunlari oku oku moralim bozulacak dedim. Hekimden değil çekenden sor demişler tamam dogru da, e be arkadaşlar öyle bir yazıyorlar ki tıp eğitimi almıs gibi kesin hukum vermekler, kendi deneyimlerinden teşhis koymaklar...ürktüm ben de!
Hayırlı haberler al canım insallahüçüncü kez kan verdim kızlar korkmuyor değilim dua edin hayırlı sonucu alayım