2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynıyız o zaman canım seninle banada dr bu değerler düşüğe sebep olmaz ama şüpeli durum oluşturur dedi o yüzden coraspin yeterli dedi bana bakalım hayırlısı

Güneşin annesi, demek sen de farkettin, buradaki patavatsızligı... ben gecen hafta yok ya çıkayım ben bu forumdan bunlari oku oku moralim bozulacak dedim. Hekimden değil çekenden sor demişler tamam dogru da, e be arkadaşlar öyle bir yazıyorlar ki tıp eğitimi almıs gibi kesin hukum vermekler, kendi deneyimlerinden teşhis koymaklar...ürktüm ben de!

Değeri 8 çıktı canım adetim 1 gün geçmişti

Kızlar Çin takvimine baktınız mı :)
Baktım canım, yaşımı Çin yılına cevirmeden kız cevirirsem erkek bebek diyor. Ama biz kız istiyoruz....Bu ara canim da tatlı cekiyor eyvah erkek diyorum hemen sonra da tuzlu istiyor kız diyorum. Bi aynaya bakip cirkinlestim ben kız diyor sonra da yok ya fıstik gibi oldum erkek galiba diyorum. Anlayacağın delirdim. Ama akrep ilacak bebişlerimiz bayanlar heyooooo!

Hey Maşallah:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin

Canım Hayırlı olsun hamileliğin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin. Hiç üzülme canım Allah dilemedikçe hiçbir şey ona zarar veremez. Bende mr çekildim hamileliği öğrenmeden önce ve çok ağır iş yaptım hor kullandım kendimi. Elhamdülillah meleğim benimle şimdi. İyi düşün iyi olsun. Herşeye rağmen seninle o çok güçlü sende güçlü ol

canim benimde keseyi gomrye gittigim gun kahve lekelenmem oldu keseyi gorduk bi sorun yoktu doktor yerlesirken olabiliyor boyle dedi kirmuzi kan olmadigi surece sikinti yok dedi
İnşallah dr da kanama kesesi yok kesenin etrafında dedi kalp atışlarını gördük şükür ilk oglum 14 yaşında sonrası ilk gebeliğim çok korkuyorum dua edin ne olur

Clexane mı canım o doğuma kadar hatta doğumdan sonra 2 hafta daha kullanılıyor

Kuzum ben işyerimdeki kızlardan bahsetmiştim ama gerilme sakın olumsuz okuduklarından. Dediğin gibi doktorun dediklerini dikkate al.. belki kötü niyetle söylememişlerdir. Umarım öyledir. Bizler kader arkadaşıyız birbirimize keyfli güzel bir 9 ay geçirelim birlikte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…