2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım dr gittim keseyi gördük tahlilleri verdi bugün yaptırıcam idrarada baktırıcam pıhtılaşma için kendim yaptırdım tahlil MTHRF ler heterezigot diğerleri normal coraspin yeterli dedi bakalım
Doktoruna güveniyorsan yeterli diyorsa kendisi daha iyi bilir canım.

Ben de corasprin kullanıyordum ama iğne de verdi doktorum..aslımda 1 düşüğüm oldu..ama ailemde var diye test yapmıştık..ana değerlerimde sıkıntı yoktu yine de doktorum iğne verdi..biraz zorlanıyorum vururken :/ tüm gebelik boyunca mı vurulacakmışım bilgisi olan var mı?

Yaa ama keseyi görenler bebeğinin kalp atışını duyanlar, siz özele mi gittiniz? Bana hiç ekranı göstermedi doktorum? Gerci ilk gittigimde daha 4+3tüm, 3 hafta sonra gel demisti...

Kızlar benim bulantı ve kusmalarım çok aşırı ki yemek borum tahriş olmuş çok felaket durumdayım

Bir de benim tüp bebek tedavisiydi.crinone jel ve Protestan fitil kullanıyorum bayağıdır dün kahverengi lekelenme şeklinde akıntı oldu kadın Doğum acile gittin kesede sorun yok içeride kanama yok dedi ama çok korktum bugün pek yok şükür,jelden de olabiliyormuş

Ben de daha bulantı yok .

Kalp atışı duyulmasi gerekiyordu duyulmadı embriyo görülmedi 2 hafta önce 6+5di ultrasonda dün tekrar muayene oldum 6+6 çıktı kesenin boyutu aynı 2 haftadır gelişmemiş
Anladım canım. Hayırlısı olsun. Allah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin

Yaa ama keseyi görenler bebeğinin kalp atışını duyanlar, siz özele mi gittiniz? Bana hiç ekranı göstermedi doktorum? Gerci ilk gittigimde daha 4+3tüm, 3 hafta sonra gel demisti...
Bende özele gidiyorum pazartesi gittim 5+6 da ama sadece keseyi görebildik. o da 9 mm miş. Kalp atışı duyamadım çok küçük olabilir dedi doktorum. Belki seninkide küçük olduğu için göstermeştir

Hoşgeldin maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç kız kaç erkek

Günaydın hanımlar kaç gündür çok kötüyüm midem bulanıyor çıkaramıyorum bulantı baş ağrısı da yapıyo çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi bebişim kız heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…