Doktoruna güveniyorsan yeterli diyorsa kendisi daha iyi bilir canım.Canım dr gittim keseyi gördük tahlilleri verdi bugün yaptırıcam idrarada baktırıcam pıhtılaşma için kendim yaptırdım tahlil MTHRF ler heterezigot diğerleri normal coraspin yeterli dedi bakalım
Güveniyorum tabiki de sonuçta evlat sahibi olmama o vesile oldu engellerimi kaldırdı ortadan ama yinede diğer doktordan gözüm korktu ya teğitlemek istiyorum hep :)))Doktoruna güveniyorsan yeterli diyorsa kendisi daha iyi bilir canım.
Ben de corasprin kullanıyordum ama iğne de verdi doktorum..aslımda 1 düşüğüm oldu..ama ailemde var diye test yapmıştık..ana değerlerimde sıkıntı yoktu yine de doktorum iğne verdi..biraz zorlanıyorum vururken :/ tüm gebelik boyunca mı vurulacakmışım bilgisi olan var mı?Bu arada kızlar 4+6 oldum şükür sabaha kadar uyuyamıyorum doğru düzgün bi sıcak basıyor bi üşüyorum bide ara ara belimde kasıklarımda ağrılar oluyor sizlerdede varmı bu durum ağrı gelince tedirgin oluyorum 3 kez düşük oldu korkuyorum akıntımda çok acaba enfeksiyon falanmı var ki..
Ayrıca pıhtılaşmada var bende dr coraspin yeterli dedi pıhtılaşması olan varmı??
Teşekkür ederim canım yok direk doktora gidip keseyi gördükKan testi yaptırdınmı canım maşşalh bebeğine
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım Allah sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah
Yaa ama keseyi görenler bebeğinin kalp atışını duyanlar, siz özele mi gittiniz? Bana hiç ekranı göstermedi doktorum? Gerci ilk gittigimde daha 4+3tüm, 3 hafta sonra gel demisti...
Bir de benim tüp bebek tedavisiydi.crinone jel ve Protestan fitil kullanıyorum bayağıdır dün kahverengi lekelenme şeklinde akıntı oldu kadın Doğum acile gittin kesede sorun yok içeride kanama yok dedi ama çok korktum bugün pek yok şükür,jelden de olabiliyormuş
Verdim ama şaibeli çıktı ben kasım annesi olamıycam galiba kimyasal gebelik oluştukan verdin mi cnm sana bakıyodum bende
İlk kan testini ne zamn yaptırdın canım ikincisni ne zamnBn ıkı gun once 0.763 dü ama ertesı gun ıdrarda gormustum bugun ıcım rahat etsın dıe gıttım
sağol cnm
MaşalllhTeşekkür ederim canım yok direk doktora gidip keseyi gördük
Anladım canım. Hayırlısı olsun. Allah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsinKalp atışı duyulmasi gerekiyordu duyulmadı embriyo görülmedi 2 hafta önce 6+5di ultrasonda dün tekrar muayene oldum 6+6 çıktı kesenin boyutu aynı 2 haftadır gelişmemiş
Bende özele gidiyorum pazartesi gittim 5+6 da ama sadece keseyi görebildik. o da 9 mm miş. Kalp atışı duyamadım çok küçük olabilir dedi doktorum. Belki seninkide küçük olduğu için göstermeştirYaa ama keseyi görenler bebeğinin kalp atışını duyanlar, siz özele mi gittiniz? Bana hiç ekranı göstermedi doktorum? Gerci ilk gittigimde daha 4+3tüm, 3 hafta sonra gel demisti...
merhaba hanımlar ben de hamilelik haberi ile aranıza katıldım haftaya Dr gidicem keseyi görmek için. 5. gebeliğimizi inşallah sağlıkla kucağıma alırım :)
hepimize sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebişler nasip etsin rabbim
2bebeğim ve minik kızım cennette teyzesi. oğluşum da 8 yaşında elinizden öperHoşgeldin maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç kız kaç erkek