- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.298
hadi inşallah görürsün idrara sıkışık git canımm:)Ctesi tam 5 haftalık olcak kısmetse canım o güne randevu aldık :)
erkekler bir değişik ya ben anestezi için öğlen 13e kadar birşey yemedim o strese girdi . yediklerini görsen şoke olursunBen anlamıyorum erkekleri moral verceklerine daha kötü ediyorlar benimkide ilkinde sitem etti sonra yanındayım üzülme diyor şimdide araştırma yapıyor bak ben inanıyorum hamile kalcaz inanıyorum :)
Evet haklisin yaaa bide giremeyincee taaa gerilere gidiyosun zor oluyo :):)Baya kalabalık olduk :) keşke listemiz olsa ordan takip yapabilsek kimde ne gelişme olduğunu :) böyle akılda tutmak çok zor oluyor :)
Hayırlı olsun inşallah bende görürüm bu rakamları yaptırmaya korkuyorum ama cuma yaptıracağım kaçışı yokİyi akşamlar benimde netleşti biraz once kan verdim 41.21 çıkmış
Aramızda Üç gün var :)Merhaba arkadaşlar ben de hamile olarak aranıza yeni katıldım 4+2 yiz
Tamamdır kuzum öyle giderim inşallahhadi inşallah görürsün idrara sıkışık git canımm:)
Kan testi yaptırdınmı canım maşşalh bebeğineKeseyi gördük kızlar
Allah razı olsun canım seninle ve diğer arkadaslarla konuşunca rahatlıyorum sende kendine çok dikkat et ben inanıyorum rabbim tekrar bebek nasip edecek bizeAğrıların olur canım sen kendini sıcak tut ayaklarını özellikle allah yardımcın olsun
Aynen dediğin herşeye harfi harfine katılıyorumerkekler bir değişik ya ben anestezi için öğlen 13e kadar birşey yemedim o strese girdi . yediklerini görsen şoke olursunstrese girdim diyor işlemi olacak olan benim . birde suçlu arıyorlar zamanla onlarda doğruyu buluyor . ben artık olsa da olur olmasa da olur diyorum yıllarca uğraştım 2 kaybım oldu rabbim hayırlısını versin
Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip eder inşallahKeseyi gördük kızlar
Masallh cnmİyi akşamlar benimde netleşti biraz once kan verdim 41.21 çıkmış
senden de allah razı olsun canım . eder nasip ederse kuzum olumlu düşünmemiz lazımAllah razı olsun canım seninle ve diğer arkadaslarla konuşunca rahatlıyorum sende kendine çok dikkat et ben inanıyorum rabbim tekrar bebek nasip edecek bize
dimi sanki biz yapıyoruz biz daha çok zorluk çekiyorz onlar ne yapıyorlar sprem vermek dışındaAynen dediğin herşeye harfi harfine katılıyorum
Aynen suçlu kim tabikide biz ama sanki biz iateyerek yapıyoruz allahım böle takdir etmiş deme anlamıyorlar :) inş canm bu son olur tekrardan hamile kalırız inş:)
kan verdin mi cnm sana bakıyodum bendeMasallh cnm
Ne güzel birlikte bekleriz bebeklerimiziAramızda Üç gün var :)
Bn ıkı gun once 0.763 dü ama ertesı gun ıdrarda gormustum bugun ıcım rahat etsın dıe gıttımHayırlı olsun inşallah bende görürüm bu rakamları yaptırmaya korkuyorum ama cuma yaptıracağım kaçışı yok
sağol cnmMasallh cnm
Evet bugün gördük çok şükür. Siz gördünüz mü keseyi?Ne güzel birlikte bekleriz bebeklerimizi
Keseyi gördünüz mü siz
Amin canım amin tabi olumlu düşünmek lazimsenden de allah razı olsun canım . eder nasip ederse kuzum olumlu düşünmemiz lazım
dimi sanki biz yapıyoruz biz daha çok zorluk çekiyorz onlar ne yapıyorlar sprem vermek dışında. kalırız canım neden kalmayalım canım allahın izni ile
Aynen ya:)imi sanki biz yapıyoruz biz daha çok zorluk çekiyorz onlar ne yapıyorlar sprem vermek dışında. kalırız canım neden kalmayalım canım allahın izni ile
Hayırlı olsun maşallah bebişe. Biz daha görmedik haftasonunu bekliyoruz. Darısı bize inşallahEvet bugün gördük çok şükür. Siz gördünüz mü keseyi?