2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Vintageseven canım sat ne zaman imzanına göre benim ki yakın 14 kasım gösteriyor kan testi yaptırdım ilk 32 ikinci 42 çıktı yavaş yükseliyor senin ki nedir kan verdiysen eğer

Ayni haftalar ayni anda basliyoruz heralde benim de oyle su icerken susadigimi farkediyorum. Yoksa sudan bile tiksiniyorum. Yemedigimde midem kaziniyor yesem balaniyor. Bir de gece mide yanmalari oluyor. Mide bulantisi da durgun mutsuz bir mod olusturuyor insanda ister istemez.. 6haftamiz kaldi gececek insallah 12-13.haftadan sonra.

Canım benim bildiğim kürtajdan hemen sonra hamile kalınıyor rahim yeni olduğu için çabuk tutuyo örnek olarak ben 2 ay sonra kızıma hamile kalmıştım

İnşallah canım yeter ki sağlıklı olsun ben razıyım

Benim eşimde ilk hamile kalıp düşük yaptigimda bana keşke hamile kalmasaydın demişti. Benim moralim şu an çok yerinde yapacak birşey yok ama ilerde içim çok acıyacak diğerinde böyle olmuştu çünkü . Sabrın sonu selamettir
Ne kadar süre korun dicek bilmiyorum ki . Ama bünye hamile kalmaya alıştı bence korunmayı bıraktığım anda hamile kalacam gibi hissediyorum

Kızlar benim boğazım çok sis ve çok ağrıyor inanılmaz basağımda var sadece dünden beri ninoset kullanıyorum baş ağrım için mecburen çok üzülüyorum ne yapabilirim ya gözlerimi açamıyorum ağrıdan

Kızlar bu arada dannn diye daldım kusura bakmayın aranızda kürtaj olan arkadaşlar varmış. Geçmiş olsun Allah ım en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah siZlere.

Gebelikte paroldan başka ağrı kesici kullanılmıyor diye biliyorum. Çok geçmiş olsun Boğaz ağrısına bal süt karabiber karışımı çok iyi geliyor bir deneyin isterseniz biraz yumuşatır

Bi atsana bize canım. Bence yarın sabah erkenden kan ver sağlık ocağında adetim geçti diyerek. Ne diye boğuşuyorsun testlerle :/

Tabi ilk daha silikti durdukça iyice koyulaştı canım bide kan testi yaptırdım dün 107 cıktı

Eklentiler

• image.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 53
Ben anlamıyorum erkekleri moral verceklerine daha kötü ediyorlar benimkide ilkinde sitem etti sonra yanındayım üzülme diyor şimdide araştırma yapıyor bak ben inanıyorum hamile kalcaz inanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…