2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aaa çok kötü ben her zaman derim tek doktorda kalmamak gerek derim. 2 defa rahim filmi çekildim yarım rahim tek kanal var.rahimde 2 boynuz olurya bende tek boynuz var bir kısmı yok .rahim belki bebeği tasimayabilir onu da serklaj ile hallediyorlar.
Tabi sıcak duş iyi gelebilir
Yaptın duş . Sıcak su torban varsa onu da karnına koyabilirsin ama sürekli koyma
Eşimi ikna ettim kızlar sonunda akşam işten gelince kn vermeye gidicem inşşalh çok heycanlıyım
Hadi gözün aydın canım güzel haberler ile gel
Rabbim bebeğini en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Amin canım allah razı olsun

Evet duş aldım canım ama aynen torba iyi geliyor belim acayip agriyo belirtiler başladı sanirim

serklaj yapmadılar mı canım. bende kadın doğumda çalışıyordum eskiden doktor asistanı olark. serklaj yapılıyordu rahim açılması olunca
Çocuk rahim ağzına inmişti kesesi görünüyordu. Müdahale edersek suyu patlar dediler. Kendiliğinden geri gitmesini bekliycez dediler ama gitmedi tabi.

Benim bulantim basladi aniden ya. Baya fena oldum.yesem ayri yemesem ayri bulanıyor. Yemesem tokluk hissi oluşuyor yesem de pişman oluyorum.

Benim bulantim basladi aniden ya. Baya fena oldum.yesem ayri yemesem ayri bulanıyor. Yemesem tokluk hissi oluşuyor yesem de pişman oluyorum.

Aynı benim yaşadıklarımı anlatmışsın bugün saat 3 e kadar hiçbirşey yemedim yediklerim de azıcık bişeyler dışardan yemek istedim ağzıma bile süremedim sürekli tokluk hissi var su içsem bile midem bulanıyo ama şükürler olsun bebeğim sağlıklı olsun da ben razıyım

Canm sende mi kaybettin benmde düşük oldu yani kimyasal canm inş aralık ayı kalırız ben umutluyum ya:)
Ayy çok üzüldüm canım ya . Dur kuzum aralığa kadar beklemene gerek yok benim kürtaj olduğu için uzun sürebilir. Ama kimyasalda hemen kalırsın allahın izni ile ben kimyasalı ekimde yaşadım 29 ocak Ta son reglimi gördüm

Bende ama üzüldüğünde birşey değişmiyorki bian bile o duyguyu yaşamak güzeldi ama üzülerekte morali bozarakta hayat devam etmiyor pozitif güçlü olmalıyız inş sende kalırsın hemen hamile üzülme kürtajdan snra hamile kalan çok gördüm ben sen sıkma canını. Ama kendimden çok eşime üzüldüm ben ya bana diyor bak hemşireye sor biriside öle yaşamış kalmş hamile keşkr keseyi görmeden demeseydim içim gidiyor Rabbim bizi sınıyor kuvvetli olmalıyız şükretmeliyiz herzaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…