2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Nasıl geldi peki 16 haftalık baya büyük çnki allah sabır versin rabbim yaşatmasın bidaha
Amin inşallah rabbim hiç kimseye yaşatmasın. Rahim açılması oldu çocuk rahim ağzına indi bi süre yatış yaptım ama olacağı varsa elden bişey gelmiyor maalesef. Düşükle sonuçlandı

Aminn canım. Benim 4+6 inşallah perşembe günü keseyi görmek için gidicem. Zaman geçmek bilmiyor önceki 2 gebeliğim kimyasaldı o yüzden keseyi görmeden rahat etmeyecek içim
Maşallah benimde 4+5 bugün dün keseyi gördük şükür benimde 3 kez keseyi bile göremeden düştü rabbim bunları bağışlasın bize bende aynı kalp atımını bi duysamm

Histereskopi neden oldun. Bende 2015 yılında olmuştum yarım rahimli olduğum için. Sağol canım benim
Canım ben 1.5 yıldır 3 düşük yaptım dr hep normal kimyasal falan dedi.Hiç bişey yapmayınca bende dr değiştirdim.rahim filmi çekti hemen polip var dedi onu almak için girdiğinde kanallar daralmış rahim odacık yapmış kese oluşacak yer kalmamış onları temizledi açtı bide pıhtılaşma varmış 3 ay oldu bu ay şükür hamile kaldım sorun kalmadı şükür.Sanada geçmiş olsun canım yarım rahim nasıl oluyor hamileliği etkiliyomu

Herkese merhaba bende aranıza katıldım dün adetimin ilk günüydü ama ben 3 gün önceden çift çizgiyi görmüştüm dün kan testinde hcg 107 gördüm ama kasımda kimyasal düşük yaptım o yüzden endişeliyim hakkımızda hayırlısı olsun

Nasıl çift çizgi gördün canım koyuymuydu yoksa silikmi

Amin inşallah rabbim hiç kimseye yaşatmasın. Rahim açılması oldu çocuk rahim ağzına indi bi süre yatış yaptım ama olacağı varsa elden bişey gelmiyor maalesef. Düşükle sonuçlandı

serklaj yapmadılar mı canım. bende kadın doğumda çalışıyordum eskiden doktor asistanı olark. serklaj yapılıyordu rahim açılması olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…