- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
Benim düşük olmadı bu sefer gelişimi 6 haftalık değildi. Kürtaj oldum. Birinci gebeligim de kimyasal yani erken düşük oldu. Onda da kan değerim düştü öncesinde de kanama ile pıhtı düşmüştüKızlar çok geçmiş olsun. Neden düşme oldu sizde? Nasıl anladınız?
canım geçmiş olsun birkaç gün giremedim. neler olmuş. benimde ilk gebeliğim kimyasaldı. birkaç hafta sonra kendiliğinden adet oldum.Benim düşük olmadı bu sefer gelişimi 6 haftalık değildi. Kürtaj oldum. Birinci gebeligim de kimyasal yani erken düşük oldu. Onda da kan değerim düştü öncesinde de kanama ile pıhtı düşmüştü
kimyasal gebelik tekrarlamıyor. hormonlarında bir dahaki adetine kadar düzelir yine denersiniz.Benim düşük olmadı bu sefer gelişimi 6 haftalık değildi. Kürtaj oldum. Birinci gebeligim de kimyasal yani erken düşük oldu. Onda da kan değerim düştü öncesinde de kanama ile pıhtı düşmüştü
Anladım canım o zaman sen erkenden göreceksin keseyi değerlerin yüksek benim de geç döllenme olabilir geç yumurtluyorum şuan değerlerden de öyle görünüyorHayırlı olsun canım batlarımız aynı :) ctesi ilk kontrol inşallah:)
Saol kuzum seninde hayırlı olsun. Benim 8 martta 524dü 10 martta 1140dı. Ama adet döngüm 25-26 gunde bir olduğu için erken döllenme olabilir bnmki.
Çok geçmiş olsun canım sebebi ne zaman belli olcak seninkinin 1 hafta sonra tekrar kontrole gidcem hayırlısı artık 6+5de gelişimi durmuş beninkininIlacin etkisi ile hemen düşmez zaten benim kimyasalda ilacı bıraktıktan 1 hafta sonra düşmüştü. Ben iyiyim sıkıntı yok şükür
Teşekkür ederim canım benimki boş gebelik cikti progestan kullaniyordum içme duşsun dedi ama henüz bişey yokKızlar çok geçmiş olsun. Neden düşme oldu sizde? Nasıl anladınız?
Kimyasalda bende de öyle oldu. Bu belli değil doktor sonuca göre korunmayı bırakın diyecek bakalımcanım geçmiş olsun birkaç gün giremedim. neler olmuş. benimde ilk gebeliğim kimyasaldı. birkaç hafta sonra kendiliğinden adet oldum.
Kimyasal değil bu canım pataloji belirleyecek sonucu kromozom sorunu da olabilir başka şeylerde birşey olmayabilirdekimyasal gebelik tekrarlamıyor. hormonlarında bir dahaki adetine kadar düzelir yine denersiniz.
10 gün kadar sürer çıkması canımÇok geçmiş olsun canım sebebi ne zaman belli olcak seninkinin 1 hafta sonra tekrar kontrole gidcem hayırlısı artık 6+5de gelişimi durmuş beninkinin
Kimyasalda bende de öyle oldu. Bu belli değil doktor sonuca göre korunmayı bırakın diyecek bakalım
Kimyasal değil bu canım pataloji belirleyecek sonucu kromozom sorunu da olabilir başka şeylerde birşey olmayabilirde
10 gün kadar sürer çıkması canım
testsen kaç gün sonr keseyi gördünüz canım bu sabah gene yaptım yine silik çıktıcnm benimde çok silikti ilk testim. ertesi gün kanda çıktı. bugünde miniğimin kesesini gördük çok şükür. gönlünü ferah tut ve hep iyiyi düşün
Bencede cesaretini toplayıp git kanını veer sağlık ocaginda da yaptirsan ertesi gün çıkar aklında şüphe kalmamış olur düşse de alisiyosun ama hamime kaldığını biliyosun en azındanBende kan vericem galiba idrar testleri beynimi bulandırdı bi bakıyorım tammam ya hamıleyim diyorum bi bakıyorum 4 gün önce yaptığım testle dünkü yaptığım test aynı sadece bir tıkk 4 günde hiçmi değer çıkmaz bugün yaptım dünkiyle gene aynı şimdiye kızarması gerekirdi ama olmuyo kızarmıyo çizgi bir testte değil 3 ayrı teste pozitif verdi ama silik beklyim diyorum oda olmuyo ya düşerse dr gitmsem güler bana normal çift çizgilere bile inanmıyo çoğu doktor kanı görmeden allahım ne zormuş sen yardım et
Bu saatte kan almarki sabah 9 da bıgünden geçti malesefBencede cesaretini toplayıp git kanını veer sağlık ocaginda da yaptirsan ertesi gün çıkar aklında şüphe kalmamış olur düşse de alisiyosun ama hamime kaldığını biliyosun en azından
Benim durumum özel olduğu için pataloji ye gitti canım. Bende situs inversus var yarım rahimliyim eşimle de orak hücre taşıyoruz ondan pataloji istedi belki pıhtılaşma da var ona da baktırcaz bakalım sonuç ne çıkacakhmm pardon ben yanlış anlamışım. diğer arkadaşınki kimyasal galiba. olsun sonuçta doğal seleksiyon hayatımız boyunca kaç kere düşük yapacağız bakalım. şimdi her şey elimizin altında hamileliği bir gün sonra bile öğrenebiliyoruz ama eskiden regl gecikmelerinde insanlar düzensiz olduğunu sanarmış ya da takvim tuttuklarını bile sanmıyorum ama. yani kadınların hayatı boyunca kendi bile farkında olmadan başa gelebilir düşükler. kaçıncı düşük bu patoloji istendi?
Evet doğru neyse yarın yatırırsın ozaman hem günün de geçmiş
Bu saatte kan almarki sabah 9 da bıgünden geçti malesef
Reglin geçti mi peki ? Bence acile git devlete karnım ağrıyor de 2 saat sonra çıkar sonuç sağlık ocaklari burda ertesi güne sonuç veriyor . Dün içind e kusura bakma çok hassastım
Bu saatte kan almarki sabah 9 da bıgünden geçti malesef
tanıyorum seni ama içimden umarım her şey istediği gibi olur diye geçirdimBenim durumum özel olduğu için pataloji ye gitti canım. Bende situs inversus var yarım rahimliyim eşimle de orak hücre taşıyoruz ondan pataloji istedi belki pıhtılaşma da var ona da baktırcaz bakalım sonuç ne çıkacak
Allah razı olsun canım hepimiz için öyle olsun hemen hemen her kadın anne olmayı hak edertanıyorum seni ama içimden umarım her şey istediği gibi olur diye geçirdim
sadece bekle. kimyasal gebelik sanırım. geçmiş olsun.arkadaşlar merhaba beta hcg değerim yukselmiyor doktor düşük olacak dedi ama ne iğne ne de kürtaj yapmayacağını kendiliğinden düşmesini bekleyeceğini söyledi napabilirim düşük için ağrım kanamam da yok