- 1 Temmuz 2017
- 115
- 99
Evet canım hayırlısı olsun inşallah.. sen ne zaman öğrendin tam olarak benim bugün kanda 28 çıktı senin kaçtıHayırlı olsun canım batlarımız aynı :) ctesi ilk kontrol inşallah:)
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasib etsin. Hoş geldin aramızaSelam güzel anneler ve anne adayları bende 3 düşük ve ardından histeroskopi ameliyatı sonrası aşılama oldum çok şükür bugün hamile olduğumu öğrendim
Allahım isteyen herkese nasip etsin ve inşallah herkes sağlıkla bebeğini kucağına alsın.. Doğum 15 kasım..
İnşallah bebiş tutunur canım Allah gönlüne göre versin dualarımız seninle inşallahKızlar sayfada hamıle çok var bana dua edermisniz düşük olmasın bebbeğim bana tutunsun adet olucakmışım gibi ağrım var 5. Haftanın içinde gözüküyorum aama geç döllenme eminim olduğu günü biliyorum dr gitsemde ne kese ne başka bişe görmeyiz şuan kimyasal değildir inşşlh sıkı sıkı tutunur bana
Ayy ya çok teşekkür ederim inan içimi rahatlattin hayırlısı artık zaten zor hamile kalıyorum ben polikistik over sendromu var hayırlısı artıkCok gecmis olsun öncelikle. Ben aralik ayinda 8 haftalikken kalp atisi durdugu icin embriyonun kurtaj oldum. Kürtajdan korkmana gerek yok inanki zaten uyuyosun hic birsey hissetmiyosun uyandiginda adet sancisi gibi agri oluyo oda abartilacak bir agri degil. Fiziksel olarak kesinlikle agrili sancili bir islem degil psikolojik olarak etkileniyo insan sadece. Hic kendinide üzme. Ben aralikta kaybettim ocakta adet oldum subatta tekrar hamile kaldim. Allahim hepimizin yardimcisi olsun
Yok korkmuyorum zaten her şekilde doktor yakın tabipte kalman lazım dedi.erken teşhis gibi bir şey de oldu dış gebelik ya da mol ise benim korkum kürtaj dı onu da atlattımKorkma içini ferah tut manasında dedim ben yanlış anladın galiba
Hayırlı olsun canım batlarımız aynı :) ctesi ilk kontrol inşallah:)Kasım anneleri hepinize merhaba;
Bende bugün öğrendim hamileliğimi rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Saol kuzum seninde hayırlı olsun. Benim 8 martta 524dü 10 martta 1140dı. Ama adet döngüm 25-26 gunde bir olduğu için erken döllenme olabilir bnmki.Evet canım hayırlısı olsun inşallah.. sen ne zaman öğrendin tam olarak benim bugün kanda 28 çıktı senin kaçtı
Hayır canım tabikide git özele direk gebelik testi yaptırmak istiyorum de özel.20 tl ücreti var 1 saat içindede çıkıyor.peki nasıl emin oldun adetin falanmı geçti.Yok kan vermedim idrarda gördüm bugün sadece biraz koyulaşınca doktara gideceğim kafama göre nasıl kan verebilirimki doktorun yönlendirmesi gerekmezmi
Hoşbulduk canım Amin inşallah Rabbim nasip etti sağlıkla taşıyıp doğurmakta nasip etsin ezadan noksansız hayırlı salih evlatlar verain inşallah.. Senin ne kadarlık.Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasib etsin. Hoş geldin aramıza
Korkma canımm çok zor biliyorum insanın elinde değil ama korkma düşünten sonra çok kolay hamile kalınıyo bebeğin seni bulucaktırYaa canım o ilacı veriyorlarmi hala bende şuan düşük yapamazsam kürtaj olcam çok korkuyorum inan
Suan emin değilim zaten bekliyorum idrar testi yaptım çool silikk pozitif verdi kimyasalda olabilir bir kaç gün daha bekliyeceğim idarar testi yapıcam rengde koyulaşma olmassa yada adet görürüsem değilimdirHayır canım tabikide git özele direk gebelik testi yaptırmak istiyorum de özel.20 tl ücreti var 1 saat içindede çıkıyor.peki nasıl emin oldun adetin falanmı geçti.
Aminnn canımm cok saol inşşalh inşşalhİnşallah bebiş tutunur canım Allah gönlüne göre versin dualarımız seninle inşallah
Canım dün adetim geçti 5 haftalık falan yazmışsın ya benmi yanlış anladım şuan net bişeyin içinde değilsin ve boşuna üzülüyosun bence git ver kanı idrar testiyle hiç uğraşma ben hiç güvenmiyorum idrara kendi kendini muallakta bırakmışsınSuan emin değilim zaten bekliyorum idrar testi yaptım çool silikk pozitif verdi kimyasalda olabilir bir kaç gün daha bekliyeceğim idarar testi yapıcam rengde koyulaşma olmassa yada adet görürüsem değilimdir
Düna adrt günümdü canım yaptım silik çıktı bugün 1 gün geçmiş oluyo adetimCanım dün adetim geçti 5 haftalık falan yazmışsın ya benmi yanlış anladım şuan net bişeyin içinde değilsin ve boşuna üzülüyosun bence git ver kanı idrar testiyle hiç uğraşma ben hiç güvenmiyorum idrara kendi kendini muallakta bırakmışsın
Canım suanlik biseyim yok ilacı dün içmedim ama düşeceni sanmiyom hiç bı belirti yok asıl sen ne durumdasın nasıl oldunElakavak nasılsın ne durumdasın
Ilacin etkisi ile hemen düşmez zaten benim kimyasalda ilacı bıraktıktan 1 hafta sonra düşmüştü. Ben iyiyim sıkıntı yok şükürCanım suanlik biseyim yok ilacı dün içmedim ama düşeceni sanmiyom hiç bı belirti yok asıl sen ne durumdasın nasıl oldun
Canım merhaba yolk keseni gördünmüyolk sac kesesi nedir kızlar. normal keseden bahsetmiyorsunuz sanırım
cnm benimde çok silikti ilk testim. ertesi gün kanda çıktı. bugünde miniğimin kesesini gördük çok şükür. gönlünü ferah tut ve hep iyiyi düşünDüna adrt günümdü canım yaptım silik çıktı bugün 1 gün geçmiş oluyo adetim
Kızlar çok geçmiş olsun. Neden düşme oldu sizde? Nasıl anladınız?Ilacin etkisi ile hemen düşmez zaten benim kimyasalda ilacı bıraktıktan 1 hafta sonra düşmüştü. Ben iyiyim sıkıntı yok şükür