2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasib etsin. Hoş geldin aramıza

İnşallah bebiş tutunur canım Allah gönlüne göre versin dualarımız seninle inşallah

A
Ayy ya çok teşekkür ederim inan içimi rahatlattin hayırlısı artık zaten zor hamile kalıyorum ben polikistik over sendromu var hayırlısı artık

Korkma içini ferah tut manasında dedim ben yanlış anladın galiba
Yok korkmuyorum zaten her şekilde doktor yakın tabipte kalman lazım dedi.erken teşhis gibi bir şey de oldu dış gebelik ya da mol ise benim korkum kürtaj dı onu da atlattım

Kasım anneleri hepinize merhaba;
Bende bugün öğrendim hamileliğimi rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım batlarımız aynı :) ctesi ilk kontrol inşallah:)
Evet canım hayırlısı olsun inşallah.. sen ne zaman öğrendin tam olarak benim bugün kanda 28 çıktı senin kaçtı
Saol kuzum seninde hayırlı olsun. Benim 8 martta 524dü 10 martta 1140dı. Ama adet döngüm 25-26 gunde bir olduğu için erken döllenme olabilir bnmki.

Yok kan vermedim idrarda gördüm bugün sadece biraz koyulaşınca doktara gideceğim kafama göre nasıl kan verebilirimki doktorun yönlendirmesi gerekmezmi
Hayır canım tabikide git özele direk gebelik testi yaptırmak istiyorum de özel.20 tl ücreti var 1 saat içindede çıkıyor.peki nasıl emin oldun adetin falanmı geçti.

Hayır canım tabikide git özele direk gebelik testi yaptırmak istiyorum de özel.20 tl ücreti var 1 saat içindede çıkıyor.peki nasıl emin oldun adetin falanmı geçti.
Suan emin değilim zaten bekliyorum idrar testi yaptım çool silikk pozitif verdi kimyasalda olabilir bir kaç gün daha bekliyeceğim idarar testi yapıcam rengde koyulaşma olmassa yada adet görürüsem değilimdir

Suan emin değilim zaten bekliyorum idrar testi yaptım çool silikk pozitif verdi kimyasalda olabilir bir kaç gün daha bekliyeceğim idarar testi yapıcam rengde koyulaşma olmassa yada adet görürüsem değilimdir
Canım dün adetim geçti 5 haftalık falan yazmışsın ya benmi yanlış anladım şuan net bişeyin içinde değilsin ve boşuna üzülüyosun bence git ver kanı idrar testiyle hiç uğraşma ben hiç güvenmiyorum idrara kendi kendini muallakta bırakmışsın

Düna adrt günümdü canım yaptım silik çıktı bugün 1 gün geçmiş oluyo adetim

Canım suanlik biseyim yok ilacı dün içmedim ama düşeceni sanmiyom hiç bı belirti yok asıl sen ne durumdasın nasıl oldun
Ilacin etkisi ile hemen düşmez zaten benim kimyasalda ilacı bıraktıktan 1 hafta sonra düşmüştü. Ben iyiyim sıkıntı yok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…