Yok kan vermedim idrarda gördüm bugün sadece biraz koyulaşınca doktara gideceğim kafama göre nasıl kan verebilirimki doktorun yönlendirmesi gerekmezmiSen tahlil vermedinmi canım beta kaç senin
Oyy oyyy kocaman ablan var senın maşşalh benım bu 3. OlucakCanım 10 yaşında bi kızım var ellerinden öper bu ikinci olacak inşallah senin ilk mi
Evet adet olmadan olmustu . Ben ıdrarla netlestırdım ve belirtilerimde net bi şekilde bulantı baş dönmesş kasık ağrısı olarak var emınım yanı hamılelıgımden kan vermedım henuz persembe adet gunu ama yarın yada carsamba vermeyı dusunuyorm yenıdenKan testinizi kacinci gunde yaptiniz tahminim adet olmadan yaptirdiniz. 0,763 cok dusuk bir deger hamile kabul edilmesi icin en az 5 olmali diyor bircok yerde.
Canım düşük değil ya dış gebelik ya mol gebelik gibi birşey ya da embriyo gelişimi geriden ama büyük ihtimal ile embriyo gelişiminden kaynaklıKaç haftalıktı dr bekledimi düşmesi için
Evet su an en önemli şey benim sağlığım
Mol gebelik baya tehlikeli birşey ve 1 sene korunma gerektiren tekrarlıyabılırn riskli gurup dış gebelik olsa tüpn alınırdı bence kimyasal senınki doktorunu iyi araştır canım öenmli olan tabıykide senın sağlığın cocuk gelir yeterki sen iyi ol geçmiş insallh basit birşeydir kolay atlatırsınCanım düşük değil ya dış gebelik ya mol gebelik gibi birşey ya da embriyo gelişimi geriden ama büyük ihtimal ile embriyo gelişiminden kaynaklı
Evet su an en önemli şey benim sağlığım
Teşekkür ederim canım hayır gördüm hatta 4+5de gördüm keseyi gayet iyi kese demişti doktor kalp atışı duyulmadi 6+5de 2 hafta sonra tekrar gittim yani bugün yine 6+6 hafta dedi kese gelişmemiş yaniçok geçmiş olsun en yakın zamanda sağlıklı bebekler versin allahım ultrasonda kesenizi hiç mi görmediniz acaba
Dış gebeliklerin hepsinde tüp alinmiyorkiMol gebelik baya tehlikeli birşey ve 1 sene korunma gerektiren tekrarlıyabılırn riskli gurup dış gebelik olsa tüpn alınırdı bence kimyasal senınki doktorunu iyi araştır canım öenmli olan tabıykide senın sağlığın cocuk gelir yeterki sen iyi ol geçmiş insallh basit birşeydir kolay atlatırsın
İnşallah canım ya tek isteğim kendi düşmesi şuan tek korkum kürtajİnşallah kendi düşer gerçekten kürtaj psikolojik olarak sıkıntılı bir durum
Çook erken tespit edilirse tamam da nasıl oluyo bn bılmıyorum onuDış gebeliklerin hepsinde tüp alinmiyorki
Net birşey yok dediğim gibi ayrıca neye dayanarak kimyasal diyorsun merak ettim gittiğim doktor gata da görev yapmış aynı zamanda tr de 3.cü sırada bir doktor ayrıca bu dediklerimi 4 doktor söyledi. Tabi ki en önemlisi benim sağlığımMol gebelik baya tehlikeli birşey ve 1 sene korunma gerektiren tekrarlıyabılırn riskli gurup dış gebelik olsa tüpn alınırdı bence kimyasal senınki doktorunu iyi araştır canım öenmli olan tabıykide senın sağlığın cocuk gelir yeterki sen iyi ol geçmiş insallh basit birşeydir kolay atlatırsın
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah cümlemize sağlıklı bebekler nasip eder insallah
Canım benimki geç farkedildi sol tupumdeydi şans işi bence iki doz iğne vurindum 15 gün hastanede kaldım çok şükür düştü düşmeseydi tekrar iğne olacaktım ondan sonra kürtaj ama çok şükür dusmusdüÇook erken tespit edilirse tamam da nasıl oluyo bn bılmıyorum onu
Ya kafam karışık kürtaj değil en son tüp alınıyor yazmam gerekiyordu bugün kafayı kürtajla bozdum :)Canım benimki geç farkedildi sol tupumdeydi şans işi bence iki doz iğne vurindum 15 gün hastanede kaldım çok şükür düştü düşmeseydi tekrar iğne olacaktım ondan sonra kürtaj ama çok şükür dusmusdü
Korkma içini ferah tut manasında dedim ben yanlış anladın galibaNet birşey yok dediğim gibi ayrıca neye dayanarak kimyasal diyorsun merak ettim gittiğim doktor gata da görev yapmış aynı zamanda tr de 3.cü sırada bir doktor ayrıca bu dediklerimi 4 doktor söyledi. Tabi ki en önemlisi benim sağlığım
Zor bende yaşadım canım kürtaja gireceğim zaman kapıda eşime yalvardım götür beni burdan diye o yüzden dr çok öenmli başka bir hastaneye gittik normalde satılmayan dr verdiği düşük ilaçıyla düşürdüm kürtaja gerek kalmadı çok şükğr ama atamadım üstümden psikolojısınıCanım benimki geç farkedildi sol tupumdeydi şans işi bence iki doz iğne vurindum 15 gün hastanede kaldım çok şükür düştü düşmeseydi tekrar iğne olacaktım ondan sonra kürtaj ama çok şükür dusmusdü
Yaa canım o ilacı veriyorlarmi hala bende şuan düşük yapamazsam kürtaj olcam çok korkuyorum inanZor bende yaşadım canım kürtaja gireceğim zaman kapıda eşime yalvardım götür beni burdan diye o yüzden dr çok öenmli başka bir hastaneye gittik normalde satılmayan dr verdiği düşük ilaçıyla düşürdüm kürtaja gerek kalmadı çok şükğr ama atamadım üstümden psikolojısını
Hayırlı olsun canım batlarımız aynı :) ctesi ilk kontrol inşallah:)Kasım anneleri hepinize merhaba;
Bende bugün öğrendim hamileliğimi rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Cok gecmis olsun öncelikle. Ben aralik ayinda 8 haftalikken kalp atisi durdugu icin embriyonun kurtaj oldum. Kürtajdan korkmana gerek yok inanki zaten uyuyosun hic birsey hissetmiyosun uyandiginda adet sancisi gibi agri oluyo oda abartilacak bir agri degil. Fiziksel olarak kesinlikle agrili sancili bir islem degil psikolojik olarak etkileniyo insan sadece. Hic kendinide üzme. Ben aralikta kaybettim ocakta adet oldum subatta tekrar hamile kaldim. Allahim hepimizin yardimcisi olsunYaa canım o ilacı veriyorlarmi hala bende şuan düşük yapamazsam kürtaj olcam çok korkuyorum inan