2018 için Ankara'da düğün mekanı

kartanesi_82

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
141
3
Merhabalar,
Temmuz ayında düğünüm olacak. Bütçemiz oldukça kısıtlı. düğün mekanı bakıyorum ama 5.000 den aşağı pek yok gibi. Biz 3.500 - 4.000 e bitirmek istiyoruz.
Misafirimiz de az olacak aslında. En çok 200 kişilik bir yer olsa yeterli.
Yemeksiz, normal düğün paketi gibi kuru pastalı yaş pastalı video-foto çekimli, müzikli bir yer.

Cemre Park içerisinde Mavi Kafe düşündüğümüz rakamlarda fiyat verdi.
sizin önerebileceğiniz yer var mı? Çay bahçesi gibi bir yer de olur.

Sadece salon da olabilir. ikramları biz halledebiliriz.

Mavi Kafe'yi biliyorum 200 kişiyi kaldırmaz ki orası? Batıkent tarafında Asr-ı Saadet düğün salonu var gayet uygundu fiyati bi bakın isterseniz

kartanesi, düğün yaptınız mı? nerede oldu?
Merhaba, uzun süredir giriş yapmamışım. evet temmuz ayında düğünümüzü yaptık. bahsettiğim mavi kafe de yaptık.
gerçi duyduğuma göre kapanmış. cemre parkla büyükşehir belediyesi ilgilenecekmiş galiba.
hoş kapanmasa bile kesinlikle tavsiye etmezdim. 2 defa görüşme yaptık herşey çok iyi anlatıldı ama ne ikramlar ne müzik sistemi iyiydi. ses sistemi o kadar kötüydü ki kulaklarımız 3 gün kendine gelemedi sürekli çınlama yaşadık.
tamam çok büyük rakamlara tutmadık bu paraya bu kadar hizmet denilebilir ama keşke bunları baştan bilseydik ve hiç girmeseydik oraya.
Tek tesellim kavga, gürültü, kızgınlık, kırgınlık olmadan şükür atlattık o günleri.

X