- 10 Ağustos 2009
- 478
- 98
- 318
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #46.801
ay ayniyiz benimkide .bide biliyorum kabiz yapacak seyleri goya vermedim onlari hep sebze agirlikli gittim patates havuc nadir kullandim.zeytin yagini bol koydum suyunu ihmal etmedim hep emzirdim.bir ay oldu tadimlari bitirdik .oh iyi gidiyor derken 3 gundur kabiz.ilk gun cok agladi.karnina beline masaj zeytinyagiile bisiklet hareketi.surekli ..azar azar yapti.azalttim ek gidasini yulaf yedirdim birazcik.kayisi puresini suyunu icmedi .dun artik siringanin ucuyla zytinyagi siktim poposuna urke urke ...biraz daha yapti ...rahatladi sanki .bakalim bugun daha gelen giden yokKizlar bebegi kabiz olan var mi neler yapiyorsunuz kizim 2 gundur cok zorlaniyor mahvoldu yavrucak ikiniyor zorlaniyor ciglik atiyor
Benim oglumun disi olmadigi halde isiriyo cok aciyo disi oldugunda dusunemiyorum2 3 çocuklu anneler nerelere kayboldunuz ya, bu ısırma olayına bir çözüm yokmu diyiverin hele ? Emzirmeden önce diş jeliyle masaj yaptım eline bol bol dişlik verdim yok yinede ısırıyor. Kızmayı denedim, memeden nazikçe ayır gittiğini anlasın dediler onuda denedim yok olmuyor. Kızınca oyun sanıyor ben gülmesem bile gülmeye başlıyor. Hala uyutmaya uğraşıyorum az önce bir ısırdı acıdan beynim uyuştu çığlık attım korktu 10 dk ağladı. Bu hep böylemi sürüyor ?
Benim bebegimde ek gidaya gectiginden beri kabiz cozum bulanadim kabiz yapicak seyleri vermiyorum yine de ayni mamayi azaltti ondan mi diye dusunuyorum sivi alimi azalinca oldu galiba su da veriyorum amaKizlar bebegi kabiz olan var mi neler yapiyorsunuz kizim 2 gundur cok zorlaniyor mahvoldu yavrucak ikiniyor zorlaniyor ciglik atiyor
Benimki gelmek istediğinde kollar bacaklar açık tepinerek çığlık atıp ağlamaya başlıyor. Medeni yollardan kendimizi ifade etmeye gerek duymuyoruz sağolsunBizim kiz uc gundur mama baba meme demeye basladi daha dogrusu bi heceyi tekrarlayinca bunlar ortaya cikiyorbabasi baba dedigine denk gelemedi bi turlu pek hevesliydi ama...en cok mamaaa mmaamaa diyor.bide bisi sorucam herkeste boyledir diye dusunuyordum ama emin olamadim artik kizim iki aydir bi sey istediğinde kucak istediginde bileklerini cevirip ellerini acip kapatiyor butun bebekler ayni mi ifade ediyor kucaga gelmeyi bilek kiritinca gobek atıyor gibi oluyor
Okuduğum kadarıyla gün kurusu haşlayıp püresiyle birlikte suyundan veriyorlarKizlar bebegi kabiz olan var mi neler yapiyorsunuz kizim 2 gundur cok zorlaniyor mahvoldu yavrucak ikiniyor zorlaniyor ciglik atiyor
Ben y sene önce ikea dan almıştım oğlum için onları kullanıyorum ama şu geçiriyor memnun değilim, ben de arayış içindeyim naylon olanlardan istiyorum.arkadaşlar kollu mama önlüğü aldınz mı nereden ne tür aldınız ,ebebbekte muşamma ve havlu olanlar varmış bilemedm
Kayısıyı haşlayıp blenderdan geçir ve yoğurt ile karıştır canım, biz dr ise yarıyor.Kizlar bebegi kabiz olan var mi neler yapiyorsunuz kizim 2 gundur cok zorlaniyor mahvoldu yavrucak ikiniyor zorlaniyor ciglik atiyor
2 diş altta 2 tane üstte mengeneye sıkıştırılmış gibi hissediyorum. Tepki vermemek ne mümkün, çok araştırdım can havliyle vuran bile olmuş öyle birşey yapmam ama çığlık atıyorum elimde olmadan ondanda korkup içini çekerek ağlıyorsenin bebiş bunu oyun bellemiş artık vazgeçirmek zor olur bir süre böyle gider... sen tepki vermemeye çalış inş zamanla unutur.
Kizlar bebegi kabiz olan var mi neler yapiyorsunuz kizim 2 gundur cok zorlaniyor mahvoldu yavrucak ikiniyor zorlaniyor ciglik atiyor
Baby And Me idi sanırımHangisini aldın
Kumaşı havlu gibi olan mı leke kolay çıkıyor muBaby And Me idi sanırım
Ön tarafı havlu gibi kollar muşamba, lekeler tam çıkmıyor bizimkinin kıyafetlerinden önlüklerinden. Döke saça kendi yemeye çalıştığı içinKumaşı havlu gibi olan mı leke kolay çıkıyor mu
Evet şimdiki fiyatları o şekilde sen çok iyiye almışsın zaten Birkaç tane olmalı önlüklerden, kolsuz var bende ama döke saça yiyince dediğin gibi, kollu alayım dedim bir de tamamen naylon olan varmış o da çok hışır hışır eder rahat olmaz diye düşündümÖn tarafı havlu gibi kollar muşamba, lekeler tam çıkmıyor bizimkinin kıyafetlerinden önlüklerinden. Döke saça kendi yemeye çalıştığı içinbi de ben indirimden almıştım sanırım 7 lira falandı belki daha az, ondan hiç acımadım bu önlüklere, 2 tane almıştım. Normal fiyatı 17 - 18 sanırım, çok memnunum, bunlr deforme olunca yine alırım.
Yok canım sürekli küt bir ağrı arkaya doğru yaslandigimda oluyor özelikle oma min üzerine doğru oturuncaara
ara ara igne btar gbi oluyormu
Canım teşekkür ederim gecicek insallah bence aşırı kilodan ...hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım omurgada bu yükü tasiyamiyor haliyle artık ...İnşallah altından başka bişey çıkmaz ne diyim@xra221 in dediği gibi de olabilir o zaman ama onun olması için düşme falan yaşamış olman lazım kuyruk sokumundaki kemik zarar görüyor ondan olabiliyor,ama onun tedavisi yok otururken simit minderler Varya onlara oturuyolar uzun süre kendi kendine iyileşmesi bekleniyor.ama öyle bi durumun yoksa bence ve devam ederse bi genel cerrahiye görün derim.
Geçmiş olsun
Cikar cikar salyalar ve El surekli agiza gidiyorsa yakindir canim
Teşekkür ederim canimCanım tuvalette ağrı yoksa dediğim gibi hemoroid değil valla burda kocalarilara gidiyorlar nasıl yapılıyor bilmiyorum ama sen bi doktora git çok rahatsız ediyor duyduğuma göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?