2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
arkadaşlar kollu mama önlüğü aldınz mı nereden ne tür aldınız ,ebebbekte muşamma ve havlu olanlar varmış bilemedm

Çok teşekkür ederim 3.gün hala toparlayamadım

Çok geçmiş olsun canım, Allahım şifa versin inşallah.. Çok zor diş belası ama çektirdikten sonra bi bir gün sonra düzeliyor
3.gün hala ağrım var buz koyduğum için şişlik çok olmadı ama hala zonklama var ağrı da kulağıma ve başıma vuruyor bakalım yarından umutluyum, çok teşekkür ederim

Hic zorlamayin bizde on gün hastalikta ara verdik simdi keyifle yiyor çok şükür
Yani şöyle, ben zaten zorlamıyorum o duruma tamamen karşıyım. Yeşil soğanın yeşil kısmını sevdi benim kızım, avokado, labneye falan batırıp önüne koyuyoruz ağzına götürüyor zaten, yediği de o. Onlardan fazlasını yemesini beklemiyorum ama kaşıktan tiksindiği için çorba içiremiyorum. Daha doğrusu kaşığı başkasının uzatmasına tepkili. Kendisi kaşığı eline geçirdiği gibi ağzına götürüyor, ama çorba mümkün değil dediğim şekilde. Bardağa da tepki geliştirdi. Koyu kıvamlı şeylere kaşığı batırıp önüne bırakıyorum, ağzına götürüyor, genelde tadını beğenmiyor, kaşığı sallıyor sonra bizim püreler saçlarında, Saçlarımda, yerlerde, mutfak dolaplarında döksün, onda hiç değilim ama pürelerin, muhallebilerin tadını hiç sevmiyor. Sebzeleri buharda haşlayıp önüne bırakıyorum, onları da götürüyor ağzına, artık tatlarına aşina olması lazım ama malesef bu arada 5 aylık meme reddi sürecinden sonra kızım emmeye başladı. Ama ben bu süreçte biberon vermedim, sağdığım sütü yeri geldi damlalıkla şırıngayla içirdim, duşa birlikte girdim, kucağımda yıkadım. Duşa dediğim şekilde girmeye başladıktan bi süre sonra duşta kendiliğinden emmişti, ondan yaklaşık bi bir buçuk ay sonra da yani bundan 2 hafta önce kendi istemeye başladı çok şükür. Meme reddi yaşayan varsa umut olsun çünkü çok zor bir süreç. Ama pes etmeyin, sabırlı olun :)

Benimki bazı günler 6 saat uyuyor canım aralıksız yani uyanıyor ama kendi kendine tekrar dalıyor 10 dk içinde, umut olur mu bilmem 7 aylık oldu bir kaç gün önce

Haklısın bence mamaya bir süre daha ihtiyaçları var canım

2 aydır sadece gece emiyor bebeğim, gündüz sağıp veriyoruö el gıdayı kestim yine işe yaramadı kabullendim artık anne sütü alsın da öyle ya da böyle napalım

Bana umut oldun 2 aydır emmiyor oğlum ama. Biberon veriyorum ben, senin adına çok sevindim Anneyi üzen bir durum bu hele sütüm varken

Bizimkisi surubun tadinin kötü olmasi sebebiyle kasikla ek gıdayı reddetmisti bende öyle bisey sandim sizdede. Sizin sipa biraz zorlayacak sanirim yinede sabir diliyorum en güzel seyi vermekte mucadele etmissiniz tebrikler. Anne sutunun yerini bisey doldurmuyor.bizde tarhana corbasina bayiliyoruz. Labne için ben cok saglikli bulmuyorum bizimkide yemisti ilk baslarken yumurta ile veriyorum. Șimdi kendim lor yapiyorum haftalik olarak. Cerez gibi yiyor çok sevdi deneyin derim. Lorun suyu çok faydaliymis onuda corbasina karistiriyorun

2 3 çocuklu anneler nerelere kayboldunuz ya, bu ısırma olayına bir çözüm yokmu diyiverin hele ? Emzirmeden önce diş jeliyle masaj yaptım eline bol bol dişlik verdim yok yinede ısırıyor. Kızmayı denedim, memeden nazikçe ayır gittiğini anlasın dediler onuda denedim yok olmuyor. Kızınca oyun sanıyor ben gülmesem bile gülmeye başlıyor. Hala uyutmaya uğraşıyorum az önce bir ısırdı acıdan beynim uyuştu çığlık attım korktu 10 dk ağladı. Bu hep böylemi sürüyor ?

Aldim cnm aldim onuda aldim bebelac gold aldirdim esime koyu yaptim yemedi yesede azicik zaten onuda kustusen nasil veriosun koyu kivamdami?birde bebelac mi sadece szinki?

Bizim kiz uc gundur mama baba meme demeye basladi daha dogrusu bi heceyi tekrarlayinca bunlar ortaya cikiyor babasi baba dedigine denk gelemedi bi turlu pek hevesliydi ama...en cok mamaaa mmaamaa diyor.bide bisi sorucam herkeste boyledir diye dusunuyordum ama emin olamadim artik kizim iki aydir bi sey istediğinde kucak istediginde bileklerini cevirip ellerini acip kapatiyor butun bebekler ayni mi ifade ediyor kucaga gelmeyi bilek kiritinca gobek atıyor gibi oluyor

Aldim cnm aldim onuda aldim bebelac gold aldirdim esime koyu yaptim yemedi yesede azicik zaten onuda kustusen nasil veriosun koyu kivamdami?birde bebelac mi sadece szinki?
Bebelac sadesini aldırdım daha önce gold kullanmıştık çok sevmemişti şimdi sabah 150 akşam yatmadan 150 gecede 250 cc içiyor buna şükür

2 haftadır 6. Ay aşılarını erteliyordum araştırma yapmak için kar zarar hesabına gittim Bugün aşılanını yaptırdım inşalah ateş olmaz kızlar oğlum kilosu orda daha fazla çıktı ama tabi ben biliyorum evde ölçtüğüm için boyuna 70 cm dedi birde bıngıldağı az kalmış kapansak ama baş çevresi gelişiyor d vit az ver dedi bu durumda olan var mı

senin bebiş bunu oyun bellemiş artık vazgeçirmek zor olur bir süre böyle gider... sen tepki vermemeye çalış inş zamanla unutur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…