2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Oğlum 1 Haziran doğumlu yavaştan kahvaltıya başladık. Ama ağzını kilitliyor. Zorla veriyorum o şekilde de yapmak istemiyorum ne yapmalıyım. Bu arada anne sütü alıyor sadece 10.5 kilo

1 Haziran doğumlu saat 9 da uyuyor. 12 2 6 da mutlaka uyanıp emiyor. Bende sadece alışkanlık olduğunu düşünüyorum.

Ben pirinc unu veriuorum cnm
Mama yemiyor kusuyor.napiyim veriorum bende ac kalir diye.beni emiyor ama surekli emiyor sutum eskisi gbi cok deil

Oglum tum mamalari kusuyor tiksinme refleksi yapiyor ama dr.oetkerin sade pirinc ununu kusmuyor:) icine bi cay ks.pekmez koyuyorum birde elma rendesi.bi onu kusmuyor zaten mama yemesini basta hic istemiodum ama suan istiyorum nedenmi??cunki surekli memede az geliyo buyuk ihtimal.gece zaten surekli uyaniyo.tok yatsin istiyorum.ve mama pirinc unundan daha faydali sonucta.yanlismi dusunuyorum kizlar

bizimki nerdeyse 1 aydır gece 1,2 gibi uyuyor ve 4e kadar tam derin uyumuyor artık uykusuzluktan bir yerlerde sızacağım (

Benim kızım gece bazen geç yatar bazen erken geç yatarsa sabahın köründe kalkar erken yatarsa 3-4 te kalkar mamasını yer yatar
Maşallah canim, bir de o geç yatmalar olmasa tadından yenmez

Oğlum 1 Haziran doğumlu yavaştan kahvaltıya başladık. Ama ağzını kilitliyor. Zorla veriyorum o şekilde de yapmak istemiyorum ne yapmalıyım. Bu arada anne sütü alıyor sadece 10.5 kilo
Hiç zorlama canım, zaten kilosu da iyi anne sütü de alıyormuş. Beraber kahvaltı edin, önüne koy yiyebileceği gibi peyniri , yumurta sarisini , bebek ekmeğini bırak kendi kendine test etsin tadına varsın . b3n kızıma yedirmiyorum. Önüne koyuyorum artık maşallah 5. Gün bugün ve artık daha iyi agz8na götürüyor şükürler olsun. amaç zaten bizler gibi karin doyurmak değil, tat almak , tanımak. Önüne koy inan ki 1 hafta sonra şaşar kalırsın ilerlemesine

bizimki nerdeyse 1 aydır gece 1,2 gibi uyuyor ve 4e kadar tam derin uyumuyor artık uykusuzluktan bir yerlerde sızacağım (
Ay allan kolaylık versin canım, uyanmak zor da gece 1 e 2 ye kadar uyumamasi, uyutmaya çalışmak daha zor

Selam kızlar, dün o kadar yazdım deliksiz uyuyan bebeğimiz var mı diye , sitem ettim benim kiza sanırım içerlemiş olacak ki akşam ilk defa 2 kere kalktı, onda da mama veriyordum kalkınca hep ama bu sefer inat ettim vermedim bakalım dedim açlık mi nedir derdi , neyse aldim memeye ki 1 dk falan , zaten süt kalmadı , 1 dk sonra koydum yatağa uyudu, bidaha sabaha karşı kalktı mama versem mi diye düşünürken bidaha meme verdim yine aynı 1 dk yi geçmedi bile, karin doyurmaktan ziyade susuzluğu gidermek gibi oldu , tekrar yatırdım bu sefer sabah açtı gözünü maşallah inşallah böyle devam eder de demek ki açlık değil belki de susuzluktan. Bakalım bu akşam nasıl olacak, şöyle 3 gün devam etse sanki alışacak gibi

Kızlar kız bebeklerinizin boyu kilosunu bu ay olcturdunuz mu kaç çıktı biz 66cm 7400 gram çıktık bana göre az doktora göre iyi mama verme iyi gidiyor dedi . Geçen aya göre 1cm uzamış 300 gram almış

lolita555 canım bebelak aldım bende bizim oğlan da içmiyor mamayı ama onu biraz sevdi ilk kez sabah içti bgn 120 cc sonra uyudu gece uyku sersemi de içiyor onu dene pirinç unu çok faydalı değil haftada bir iki yaparsın ama bence bebelac al mama yap koyu kaşıkla falan ver bakalım yiyecek mi

Mutlugunlergelecek canım benim oğlan da 28 haziran doğumlu 8700 kilosu mama içtiği halde ek gıda da bol yiyor bence zorlama senin sütün daha yağlı ve yaramış bence az az tadımla yaptır ek Gıda daha zor emin ol emzirmek daha kolay bol bol emzir keşke bende emzirebilsem emmedi benim bıdık

Kızlar kız bebeklerinizin boyu kilosunu bu ay olcturdunuz mu kaç çıktı biz 66cm 7400 gram çıktık bana göre az doktora göre iyi mama verme iyi gidiyor dedi . Geçen aya göre 1cm uzamış 300 gram almış
Biz daha yeni geldik kontrolden boyu 71,3 kilo 9270 gr. Tam 6 ay 2 haftalık bugün.

Benimkinin kilo alimi bayadir cok yavasladi ya.sizinkiler masaallah iyiymis sizle kiyaslayinca benimki az kaliyor onceden ayina gore baya iyiydi 28mayis doğumlu 9.200 kiyafetli evde baktim dun. Direkt hassas tartiya oturttum 7 ay iki haftalik

Ek gidaya gectik geceli gunduz emmiyor sadece uykuya gecerken emiyor.ek gidayi da azalttim asiri kabizlik oldugu icin kahvaltiyi biraktim.memeyle oyun oynuyor emesi yok zorla vermeye calisiyorum.mama vermiyorum gece emiyor sık sık uyanip o kadar

Benimki de artık fazla emmiyor ama süt fazla yok zaten. Ben baya ilerlettim artık işi, aynı masaya oturup beraber yer olduk, kendi yiyor yiyebildigi kadar , onun harici yine meme ve mama. Şükür iyi gidiyor , kabızlık olmaması için zeytinyağı kullanıyorum yemeklere ve tuzsuz tereyağı, s3bz3 ve meyve yiyor kabızlık pek olmuyor .

Masaallah senin bidiga.zeytinyagi ben de kullaniyorum ilk bir buçuk ay kabizlik derdimiz yoktu yeni yeni basladi.tuzsuz tereyagi aliyorum bebisime ozel.bi dr zeytinyagindan ziyade tereyagi onerdi kabizliga sebze meyve de yiyor kizim ama ne zaman peynir yumurtaya basladik sknti basladi

Geçer canım vücut alıştıkça yeni besinlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…