- 29 Ağustos 2018
- 18
- 11
- 8
- 42
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #46.741
Sende Kayseri’de yaşıyorsun sanırım canım. Bende aldım geçenlerde birşeyler vitmadan. Ruşeym bende aldım ama emin değişim ne zaman vermeliyim acaba sen biliyor musun?Eki Görüntüle 2222450 bebeğimin mamalari
Keçiboynuzu özlü pankek kek karışımları muhallebide vardı alacaktım ama görevli bayan 8. Ayda başlarsanız daha iyi olur dedi ben almadım.cok güzel çeşitler var
Havuçlu pankek poğaça karışımı vs...
Geçmiş olsun cnm diş ağrısı fenaaOğlan uyandı hem gülücükler saçarak 1 saat takıldı beşikte zorla uyuttum off off bugün biter mi acaba hiç uyuyamıyorum ağrıdan, şişti yanağım da
Kizlar bisey merak ediyorum. Bebekleriniz basini saga sola salliyorlar mi? Kizim 1 haftadir bunu ogrendi, arada bir basini saga sola sallayip duruyor. Normal mi acaba bu? Yarin dr.una soracagim.
Kızlar şu an hastane odasından yazıyorum
Cumadan beri bebeğim rahatsız
Cuma dev.hastanesine gittik
Gribal enfeksiyon dedi bir grip ilacı verdi çıktık geldik
Hiç düzelmedi pazar gunune kadar hep huzursuz hep uykusuzdu.pazar acile gittik bu sefer bize ventolin verdiler
Birde test yapıldı idararda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdiler geldik
Bugün sali sabah baktım hiç düzelme yok ve uykuyu unuttuk hiç uyumadı bizde uyumadık.sabah eşime bu böyle olmayacak dedim iyi bir doktor diye adını duyduğum bir doktora getirdik.bizi muayene etti yatış verdi
4 doz hava aldık ilaçlı iki kez serum verildi
Kan tahlili.kaka tah. Yapıldı
Akciğer röntgeni çekildi.cigerler hafif bronşit olmuş.kan iyi kaka temiz idrar zaten enfeksiyonlu.velhasil şu an eşim bizi almaya geliyor yolda çıkış verdi.eve de hava yazdi.alerji tozu verdi verdiler verdi Allah'ım şifa versin çok hastalandik kızlar dua edin ne olur tez zamanda kurtulalim
Iyice pişirince yiyorlar canım, zaten şehriye baya yumuşuyor, tel kullanıyorum ben o daha bi kolay y3mesiArkadaşlar bebeklerinizim çorbalarına tel şehriye koydunuz mu yiyebiliyorlar mı ben emin olamadım da
Ben kasık maması veriyorum yatmadan yarım saat önce canım.kızlar selam, bebeklere yatmadan önce bir şey yediriyor musjnuz? oğlum bir süredir gece uykusu çok kötü dalamıyor acıkıyor mu acaba diyorum yatmadan bişey vermiyordum ama şimdi vereceğim. muhallebi mi kaşık maması mı ne yapsam bilemedim
Gecmis olsun o hava ile ilacı bizde on gün kullandik çok zor allahim yardim etsin bizimde cigerlerimiz temizdi ama virus kapmis mikrobik çok şükür atlattik insallah sizde toparlanirsinizKızlar şu an hastane odasından yazıyorum
Cumadan beri bebeğim rahatsız
Cuma dev.hastanesine gittik
Gribal enfeksiyon dedi bir grip ilacı verdi çıktık geldik
Hiç düzelmedi pazar gunune kadar hep huzursuz hep uykusuzdu.pazar acile gittik bu sefer bize ventolin verdiler
Birde test yapıldı idararda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdiler geldik
Bugün sali sabah baktım hiç düzelme yok ve uykuyu unuttuk hiç uyumadı bizde uyumadık.sabah eşime bu böyle olmayacak dedim iyi bir doktor diye adını duyduğum bir doktora getirdik.bizi muayene etti yatış verdi
4 doz hava aldık ilaçlı iki kez serum verildi
Kan tahlili.kaka tah. Yapıldı
Akciğer röntgeni çekildi.cigerler hafif bronşit olmuş.kan iyi kaka temiz idrar zaten enfeksiyonlu.velhasil şu an eşim bizi almaya geliyor yolda çıkış verdi.eve de hava yazdi.alerji tozu verdi verdiler verdi Allah'ım şifa versin çok hastalandik kızlar dua edin ne olur tez zamanda kurtulalim
Ya ben açlıktan uyandıklarını düşünmüyorum. Yatmadan 15 dk önce 150 cc mama vermiştim yine 1 saat sonra kalkmıştı. Gerçi benimki uykuya tepki olarak doğmuş insallah seninkinde ise yararkızlar selam, bebeklere yatmadan önce bir şey yediriyor musjnuz? oğlum bir süredir gece uykusu çok kötü dalamıyor acıkıyor mu acaba diyorum yatmadan bişey vermiyordum ama şimdi vereceğim. muhallebi mi kaşık maması mı ne yapsam bilemedim
Canım enfluviri kaç gün kac doz kullandın sen ? 5 doz gibi birsey verebildim ben galiba su an mamayı reddediyor onu ilave edersem. Dün inat etti 9 saat yemedi azaltarak ilave ettim onuda anladı. Sadece emdi sıvı kaybı olmasın diye zorlayamadım. Sade olarak verirsem ağzında tutup çıkarıyor. Genel durumu ilk güne kıyasla iyi su an sence etkili olmusmudur ? Doktor 5 gün kullan demiştiGecmis olsun o hava ile ilacı bizde on gün kullandik çok zor allahim yardim etsin bizimde cigerlerimiz temizdi ama virus kapmis mikrobik çok şükür atlattik insallah sizde toparlanirsiniz
Canım enfluviri kaç gün kac doz kullandın sen ? 5 doz gibi birsey verebildim ben galiba su an mamayı reddediyor onu ilave edersem. Dün inat etti 9 saat yemedi azaltarak ilave ettim onuda anladı. Sadece emdi sıvı kaybı olmasın diye zorlayamadım. Sade olarak verirsem ağzında tutup çıkarıyor. Genel durumu ilk güne kıyasla iyi su an sence etkili olmusmudur ? Doktor 5 gün kullan demişti
Bizede 5 gün kullan dedi sabah aksam di. Çok igrenc bi ilac zehir gibi tadi. Ventosal ile bir ilac daha vardi onuda hava ile sabah ogle aksam veriyorduk on gün boyuncaCanım enfluviri kaç gün kac doz kullandın sen ? 5 doz gibi birsey verebildim ben galiba su an mamayı reddediyor onu ilave edersem. Dün inat etti 9 saat yemedi azaltarak ilave ettim onuda anladı. Sadece emdi sıvı kaybı olmasın diye zorlayamadım. Sade olarak verirsem ağzında tutup çıkarıyor. Genel durumu ilk güne kıyasla iyi su an sence etkili olmusmudur ? Doktor 5 gün kullan demişti
Benim kızım da uzun hastalık süreci atlattı, ilaç ve iğne tedavisi uygulandı tam ek gıdaya geçeceğimiz zaman. Biz de ek gıda reddi yaşıyoruz. Nasıl aşarız bilmiyorumCanım ben 10doza tamamladım dr amcamız 10 doza tamamla dedi . Ömer de kusuyordu ilacı hep ama ne yapayım kandırarak verdim bi şekilde şükür düzeldi benim oğlan . Şuan ek gıda reddi yaşıyorum ilaçları zorladığımdan sanırım ama ne yapayım bronşite çeviriyomuş hastalık iyi olsun da alışır tekrar . Sen de mamayla verme canım mamayı reddetse sıkıntı olur kaşıkla suyla falan ver
Burdayım canım kızla uğraşmaktan eskisi gibi giremiyorum nasılsın ?@Zermina @Myhsa @maknemakin @fnd_50 @fpamuk @ozge_3506Mydestinyy @Beybisi123
Kızlar nerelerdesiniz?
Ay profil fotoğraflarından tanımaya çalıştım.. Umarım yanlış etiket olmadı.. @Zermina da hiç etiket yapamadım ama.. Birde "limon ağacım" vardı, adresini hatırlayamadım..
Benim kızım gece bazen geç yatar bazen erken geç yatarsa sabahın köründe kalkar erken yatarsa 3-4 te kalkar mamasını yer yatarAramızda kafasını yastığa koyunca sabaha kadar mışıl mışıl uyuyan bir bebe yok mu hala ? Var desin biriniz , bize de umut olsunbebelerimizin en küçüğü 6 aylık olsa gerek , ben anlamadım arkadaş valla me açlık ne başka bisey, adet edinmişler uyanmayı
Her yarim saatte bir kalktık belki o kadar bile surmedi. Sabaha bitik haldeydim babamizi kaldirdik bir saat uyumusum hepsi bu. Bende artik uyumak istiyorum sarhos gibiyiz ama bebekler cin masallahAramızda kafasını yastığa koyunca sabaha kadar mışıl mışıl uyuyan bir bebe yok mu hala ? Var desin biriniz , bize de umut olsunbebelerimizin en küçüğü 6 aylık olsa gerek , ben anlamadım arkadaş valla me açlık ne başka bisey, adet edinmişler uyanmayı
Hic zorlamayin bizde on gün hastalikta ara verdik simdi keyifle yiyor çok şükürBenim kızım da uzun hastalık süreci atlattı, ilaç ve iğne tedavisi uygulandı tam ek gıdaya geçeceğimiz zaman. Biz de ek gıda reddi yaşıyoruz. Nasıl aşarız bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?