- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #46.721
Çok geçmiş olsun canımKızlar şu an hastane odasından yazıyorum
Cumadan beri bebeğim rahatsız
Cuma dev.hastanesine gittik
Gribal enfeksiyon dedi bir grip ilacı verdi çıktık geldik
Hiç düzelmedi pazar gunune kadar hep huzursuz hep uykusuzdu.pazar acile gittik bu sefer bize ventolin verdiler
Birde test yapıldı idararda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdiler geldik
Bugün sali sabah baktım hiç düzelme yok ve uykuyu unuttuk hiç uyumadı bizde uyumadık.sabah eşime bu böyle olmayacak dedim iyi bir doktor diye adını duyduğum bir doktora getirdik.bizi muayene etti yatış verdi
4 doz hava aldık ilaçlı iki kez serum verildi
Kan tahlili.kaka tah. Yapıldı
Akciğer röntgeni çekildi.cigerler hafif bronşit olmuş.kan iyi kaka temiz idrar zaten enfeksiyonlu.velhasil şu an eşim bizi almaya geliyor yolda çıkış verdi.eve de hava yazdi.alerji tozu verdi verdiler verdi Allah'ım şifa versin çok hastalandik kızlar dua edin ne olur tez zamanda kurtulalim
Kızlar şu an hastane odasından yazıyorum
Hiç düzelmedi pazar gunune kadar hep huzursuz hep uykusuzdu.pazar acile gittik bu sefer bize ventolin verdiler
Bugün sali sabah baktım hiç düzelme yok ve uykuyu unuttuk hiç uyumadı bizde uyumadık.sabah eşime bu böyle olmayacak dedim iyi bir doktor diye adını duyduğum bir doktora getirdik.bizi muayene etti yatış verdi
Akciğer röntgeni çekildi.cigerler hafif bronşit olmuş.kan iyi kaka temiz idrar zaten enfeksiyonlu.velhasil şu an eşim bizi almaya geliyor yolda çıkış verdi.eve de hava yazdi.alerji tozu verdi verdiler verdi Allah'ım şifa versin çok hastalandik kızlar dua edin ne olur tez zamanda kurtulalim
Kizlar bisey merak ediyorum. Bebekleriniz basini saga sola salliyorlar mi? Kizim 1 haftadir bunu ogrendi, arada bir basini saga sola sallayip duruyor. Normal mi acaba bu? Yarin dr.una soracagim.
Kızlar şu an hastane odasından yazıyorum
Kan damlası doğumdan itibaren değil canım 4.aydan sonraKizlar bu devit damla ve kan damlasini duzenli kullanan varmi aranizda dogumdan beri bebegine???
Mama reddi yaşamadım canım tek sefer verdiğim için belkide seviyor mamayı.o yüzden bu konuda fikrim yok.pirinc unu bazen muhallebi yapıp gün içinde veriyorum 1tatli kaşığı 1fincan su ile kaynatiyorum içine armut kayısı ya da bisküvi koyuyorim.cok sevmiyor genel olarak ek gıda sevmiyor benim kız.meme severKizlar benim gibi bebegi mamayi reddeden warmi??yada icse bile mamayi kusan warmi??suan uykusu war mesela direniyo halbuki tum uyku belirtileri var.emziriyorum doru dzgun emmiyoda uyumuyoda.mama versem kusuyonapicami blmiyorum pirinc unu veriyorum bende napim icine elme rendesi ve 1cay ks.pekmez koyiyorum.bebegi reflu olanlar belirtiler neler bana solermisiniz??
Yapmıyor ama bir sorun olacağını sanmıyorum oyun yapıyor olabilirKizlar bisey merak ediyorum. Bebekleriniz basini saga sola salliyorlar mi? Kizim 1 haftadir bunu ogrendi, arada bir basini saga sola sallayip duruyor. Normal mi acaba bu? Yarin dr.una soracagim.
Benim kız da yapıyor oyun galiba hızla sağa sola çeviriyor benim ki gülerek . Sorun olarak düsünmeyin kızlar, artık boyun kaslarını daha iyi kullanıyorlar ve hareket ettiriyorlar istedikleri gibiBenimki yapiyor.son bir haftadr bazen yatarken bazen mama sandalyesinde sag sol salliyor hizla kafayi.oyun oynuyor diye takilmadim ben ama bilemedim smdi:)
Çok geçmiş olsun canım, Allahım şifa versin inşallah.. Çok zor diş belası ama çektirdikten sonra bi bir gün sonra düzeliyorOğlan uyandı hem gülücükler saçarak 1 saat takıldı beşikte zorla uyuttum off off bugün biter mi acaba hiç uyuyamıyorum ağrıdan, şişti yanağım da
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin yazdıklarını okurken bile tüylerim diken diken oldu o acıyı çok iyi bilirim 20 lik dişlerimin 4 taneside damak içinde kalmisti dördünü de ameliyatla aldılar en iyi ilacı buz ağrısı ve sismeyi alıyor kanama olunca başını geriye doğru atarak hafif yatar pozisyonda oturmak iyi geliyor canım tez zamanda iyileşirsin inşallahBugün öğlen 20 lik dişim çekildi ameliyat ile alındı tam 1 saat sürdü, çok ağrım var, Allahtan oğlum uyuyo inşallah az kalkar hiç halim yok zonkluyo sürekli şişmesin diye buz kompres yapıyorum artık dondu yanağım hissetmiyorum dua edin kızlar bana nolurrrrrrr, kötüyüm
Benim kızım 2 aydır o hareketi yapıyor ama sadece uykusu geldiği zaman ayakta sallanmak istediginde yapıyor normal dediler banaKizlar bisey merak ediyorum. Bebekleriniz basini saga sola salliyorlar mi? Kizim 1 haftadir bunu ogrendi, arada bir basini saga sola sallayip duruyor. Normal mi acaba bu? Yarin dr.una soracagim.
Çok geçmiş olsun canım, nasıl oldu bebeğin?Kızlar şu an hastane odasından yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?